Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių dogai II tema

Toliau kalbam apie mūsų mylimiausius milžunus
wub.gif Vokiečių Dogus
wub.gif

Nestandartinių spalvų gražuoliai dogiukai
user posted image

Senoji tema štai čia: I tema

Vokiečių Dogų laikraštukas http://greatdane.lt/
Atsakyti
na jie draugen ir "milzUnai" drinks_cheers.gif , nes manau, vokieciu doga islaikyt gausiai kainuoja.
Atsakyti
siandien ryte vedziojau suniukus ir aciu dievui taisosi dar suleidau vaistuku o ryt reikes vaziuoti pas gyd kad pratestu gydima thumbup.gif
panasu i doga???
[img=http://img382.imageshack.us/img382/751/picture035g.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 17 spalio 2009 - 11:55
labai saunu, nes migdyt tai tikra nesamone, koks ten virusas pas Jus? PARVO? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2009 10 17, 13:55)
labai saunu, nes migdyt tai tikra nesamone, koks ten virusas pas Jus? PARVO? blink.gif

as nezinau koks nepamenu pavadinimo tikrai bet ryt paklausiu vet koks pavadinimas nes ji sake kad amerikoj jis labai paplites ir visi migdo nes neapsimoka gydit retas isgyja ir gydimas labai brangus. bet dziaugiuosi kad viskas tvarkosi wub.gif dabar maitinam tik ryzius su vistiena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 17 spalio 2009 - 12:25
Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu 4u.gif

Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej biggrin.gif Suniuko sysiojimas man atrodo, kad nesibaigs niekada. Mes einam i lauka gal kas valanda, kartais netgi tris kartus per dvi valandas, ji padaro viska lauke gauna uz tai skanu gabaleli, labai pagiriu, paglostau, zodziu darau viska pagal taisykles. Pareinam namo ir dar nespejus nueiti iki kambario ji pasysioja namie, tada as ja subaru, bet kol kas neveikia. Noriu suzinoti, kiek mazdaug laiko reikia suniukui, kad jis suprastu ko is jos noriu. Gal darau kazka ne taip?

Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml blink.gif Esu pasimetusi, nes daviau maista Dakotai pagal veisejos nuomone ir viskas gerai. Ji neviduriuoja, jauciasi puikiai, miega daug. Bijau del virssvorio, bet ji ir atrodo normaliai.
Patarkit, please...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna 28: 17 spalio 2009 - 12:36
QUOTE(Kshiste @ 2009 10 17, 12:27)
na jie draugen ir "milzUnai"  drinks_cheers.gif , nes manau, vokieciu doga islaikyt gausiai kainuoja.

Nebespėjau ištaisyt doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:29)
Saulytea, linkiu, kad suniukai kuo greiciau pasveiktu  4u.gif

Turiu problemele, jauciu, kad ji nesusijusi su mano Dakota, cia greiciau problemele smegeninej  biggrin.gif Suniuko sysiojimas man atrodo, kad nesibaigs niekada. Mes einam i lauka gal kas valanda, kartais netgi tris kartus per dvi valandas, ji padaro viska lauke gauna uz tai skanu gabaleli, labai pagiriu, paglostau, zodziu darau viska pagal taisykles. Pareinam namo ir dar nespejus nueiti iki kambario ji pasysioja namie, tada as ja subaru, bet kol kas neveikia. Noriu suzinoti, kiek mazdaug laiko reikia suniukui, kad jis suprastu ko is jos noriu. Gal darau kazka ne taip?

Vakar kalbejau su veiseja del maisto, papasakojau, kad yra nuomoniu, kad dogiukams 900g per daug, bet ji pasake, kad ji visada maitina savo suniukus 4 kartus per diena ir duoda mazdaug po 300 ml vienu kartu, tai jau gaunasi 1200 ml  blink.gif  Esu pasimetusi, nes daviau maista Dakotai pagal veisejos nuomone ir viskas gerai. Ji neviduriuoja, jauciasi puikiai, miega daug. Bijau del virssvorio, bet ji ir atrodo normaliai.
Patarkit, please...

mano viena irgi taip daro bet pradeda sisioti kai uzkalbinu nesuprantu kodel. as paseriu savo sunis bet jie visada alkani bet neduodu daugiau negu 900g per diena beto vakar veterinare sake kad mano suniukai kudoki bet tame nera nieko blogo nes kaulams maziau svorio tenka nesiotis ir jie neturetu tureti problemu su kaulais uzauge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 17 spalio 2009 - 12:50
Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu biggrin.gif
Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu?
Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu!
Atsakyti
Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 17, 14:52)
Na, jau kad pradejau, tai viska ispasakosiu  biggrin.gif
Zodziu, iseinam i lauka su dideliu nenoru (cia suo nenori), tupia prie pat duru, ir jau nori namo, pradeda cypti, drebeti...man jos gaila, bet as vistiek apvedu viena ratuka aplink namus (trumpa distancija), parejus namo zaksi, nelabai suprantu ar saltis, ar baime, ar cia taip ne tik mano suo daro. Su zaksejimu cia ne viskas. Zaksi: pamiegojus, pavalgius ir parejus namo is lauko. Ar tai normalu?
Ziuriu, kuo toliau, tuo daugiau man neaiskumu kyla. Skaitau visa galima literatura, bet visada norisi gauti atsakyma is patyrusiu augintoju. Aciu!

mano irgi istisai zaksi bezda raugioja myscioja knarkia lotuliukas.gif nenori buti lauke bet jeigu as su jais vaikstau tai su malonumu begioja ir dar bando uzkabinti mane kad pazaisciau gaudyniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ricka.v @ 2009 10 17, 14:16)
Kotrynai.visi maziukai zagsi,nes bevalgydami priryja daug oro,cia nieko baisaus.del maisto-kiekvienas maistas sveria skirtingai ir tie 900ml nieko nesako.pabandyk pasverti viena porcija bus aiskiau.del baluciu namuose,to neisvengsi.kol silpna nervu sistema tol darys.dar per maza kenteti.jeigu cia matai didele problema tai ka darysi kai prades baldus griauzti.

ACIU! As tikrai esu per daug pedantiska ir man norisi, kad viskas butu perfektiskai. Taip ir sakiau, kad cia problema ne sunyje lotuliukas.gif Labai dekoju uz atsakyma. Del baldu truputi jaudinuosi, bet as sakau jai ne ir ji pasitraukia, o kadangi as esu visada namie, tai pasaugosiu, kad labai nesuniokotu mano baldu biggrin.gif
Atsakyti