Įkraunama...
Įkraunama...

Netoleruojamo maisto testas




QUOTE(Radmile @ 2016 08 17, 19:51)
*nieko čia keisto , karvės pienas aplamai gamtos sukurtas veršiukui ne žmogui, todėl 90 proc. žmonių jo netoleruoja, o testas tą parodo.
:

**Kad netoleruoju kviečių ir pieno produktų ir taip žinau, bet jauęiu kad yra daugiau alergizuojančių produktų, noriu juos ištraukt į dienos šviesą  :)

* pienas yra viena, o pieno produktai, tai truputuka kas kita. Dar neskaiciau nei vieno mokslinio tyrimo, kad zmonems nederetu gert pvz. pasuku ar valgyt jogurtu, ar patiekalu su varske.

**maisto netoleravimo testai nerodo alergenu. Pasidomekit labiau.
Mano pussesere pries kelis metus ta testa daresi, alergiska tikrai daug kam, riesutam, braskem, sokoladui, dar kazkam, o tas testas neparode nei vieno is tu produktu! O kai ji pasake tai Tulcinai, kad negali to valgyt, kas jai tipo leista, tai ta dar ja apreke, kad gi apie alergijas pries testa jai privalejo pasakyt. Tai kokia nauda is to testo?
Atsakyti
Sakykite, ar kas daretes si testa del sanariu skausmo? As vis galvoju, kad pasidarius testa numesiu kg ir nustos skaudeti sanariai.
Atsakyti
Tulcinos netoliaruojamo maisto testas, prime test ir pats centras yra visiska afera. Visiem suteikia tuos pacius rezultatus su minimaliais pakitimais priklausomai ka pazymi ant lapo pries testa. Pats testas vadinasi "Cytotoxic Testing" is yra izymus pasaulije isdurinet zmone. Man istyre kad galima pomidorus ir riesutus valgyt nors nuo ju esu labai alergiskas. Visus ka apgavo parasykit ir palikit review and google business kai ismeta su zveigzdutem kai pagooglini ta centra. Cia turetu i teisma paduoti su tokiu apgaudinejimu zmoniu. Svarbiausia kad visas internetas pilnas zmoniu su ta pacia rasysena turbut darbuotoju kurie raso komentarus kaip padejo si procedura ir kartoja ta pati per ta pati. Stai linkas apie sita "testa" https://www.quackwat...Tests/cyto.html
Atsakyti