Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebuvo problemų pastoti po Diane-35 vartojimo?

QUOTE (Anelija @ 2004 04 23, 14:07)
QUOTE (bonda @ 2004 04 23, 11:10)
Liepsnele, tai ir zinau, kad tai problema... nes kazkada daryti hormonu tyrimai ir parode - problema... kai itare polocistine kiausides...
bet tikejaus, kad tos tablete sutvarkys, bent jau mane taip tikino, bet ziuriu, kad nieko gero... tad tekas eit pas daktarus... o taip nesiori...

bonda, keista skaityti, kad taip bijai eiti pas gydytojus? gal turejai skaudzios patirties? tada eik kitur.
as pati turiu policistines kiausides. yra tikimybe, kad po kontraceptiku susitvarkys ciklas, taciau tik tikimybe, man kaip ir tau nesusitvarke.
jei nori pastoti... prie sios problemos (kuri Lietuje labai papalitusi del mazos populiacijos, o persiduoda, jei igimta, paveldejimo keliu) tikyme pastoti paciai ir gi yra, bet tikimybe, kai ivyksta atsitiktine ovuliacija, deja, dazniausiai ji visai nevyksta.
patarciau nueiti ir blaiviai vertinti susiduriasia situacija - jei gali laukti lauk, gal pavysk paciai, juk buna atsitiktinumu, bet jei, kaip man gydytojas sake - jei norit vaikucio greitai, tai reikia mediku pagalbos. jei yra salygos siulyciau is karto kreiptis i vaisingumo specialistus - ju pagalba kvalifikuociausia. paprastas ginekologas gali "nelabai raukti" siuose reikaluose - tai patyriau pati ir prateriojau metus...

o kad nera laiko nueiti, tai melas - meluoji pati sau, juk net sestadieniais dirba...

siaip, itariu, sitoj situacijoj realiausia iseitis - operacija, kai ispjaunama kiausides, kuri apaugusi tais gumuleliais - policistomis, dalis. girdejau, kad sia liga isgydyti vaistais, tikimybe - mazdaug 5 proc. is 100 proc. - taigi maza
Atsakyti
zuike, ne visoms ir ne pirmiausiai yra taikomas operacinis gydymas - tik esant labai padidejusios kiausidems ir kt..
Is principo tai net ne liga, o sutrikimas, kuris praktiskai dazniausiai visai neisgydomas, o tik koreguojamas - dirbtinai issaukiama ovuliacija, kai norima pastoti.
Atsakyti
Kadangi pati užvedžiau šią temą, tai norėčiau pasidžiaugti, kad jau 1,5mėn esu nėščia. Iš tikrųjų tai labai bijojau, kad tik ilgai gėrus kontraceptines, gali būti kažkokių problemų, bet, viskas baigėsi gerai.
Esu labai labai laiminga clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (kaktusas @ 2004 06 17, 20:05)
Kadangi pati užvedžiau šią temą, tai norėčiau pasidžiaugti, kad jau 1,5mėn esu nėščia. Iš tikrųjų tai labai bijojau, kad tik ilgai gėrus kontraceptines, gali būti kažkokių problemų, bet, viskas baigėsi gerai.
Esu labai labai laiminga clap.gif clap.gif clap.gif

sveikinimai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
na cia beskaitinejant man labai idomu pasidare ar kontroceptikai gali kaip nors gimda padidinti ar gimdos kakleli praplatinti, bei kaip nors itakoti jo padeti?
man ginekologas rekomendavo pradeti kitus vartoti kontroceptikus pvz Logest bet as prie Diane 35 jau esu pripratusi ir jeis patenkinta, tai ar verta keisti?
Atsakyti
QUOTE (airv @ 2004 07 26, 18:14)
na cia beskaitinejant man labai idomu pasidare ar kontroceptikai gali kaip nors gimda padidinti ar gimdos kakleli praplatinti, bei kaip nors itakoti jo padeti?
man ginekologas rekomendavo pradeti kitus vartoti kontroceptikus pvz Logest bet as prie Diane 35 jau esu pripratusi ir jeis patenkinta, tai ar verta keisti?

Nu tikrai nesu girdėjus, kad kaip nors Kt įtakotų gimdos didumą ir pan.

Dėl Kt keitimo - jei senieji tinka, tikrai nėra tikslinga juos keist.
Atsakyti
Nu va paskaičiau aš čia jūsų atsiliepimus ir nusivyliau sad.gif .Diane geriu tam kad mano ciklas sunormalėtų, nes kaip ir daugumai-organizme visiskas bardakas mad.gif , bat dabar kaip suprantu norimo rezultato nebus g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
apie tai ka parašysiu dėl Diane 35 - spreskite pacios.....
Kai buvau 18 m. ginekologas israsesiuos vaistus del padidejusios kiausines ir tipo del to padidejusio spoguotumo. Viskas susitvarke per 3 menesius ir daugiau ju negeriua. Po poros metu pries vestuves , kadangi vel buvau spoguota, nutariau pagerti Diane -35, juo lab, kad su vyru gyvenom aktyvu lytini gyenima ir reikejo kazkaip saugotis. Geriua juos gal 2 metus, paskui nutariau kad reikia isisvalyti organizam ir 3 men. ju nevartojua. Dabar jau 5 men. kaip nepastoju... taigi spreskite pacios.....
Papildyta @ Šiandien 1:36 pm
Dar truputi pridursiu....
Kai antra karta pradejua gerti Diane-35, labai daznai pykindavo, budavo silpna, bet kai pradejau jas gerti ne rytas, o vakarais, viskas buvo ok. O dabar del spuogu turiu atradusi nepakeiciama daikta Tai "Acne Bp5", kainuoja iki 15 Lt, užtenka 2 menesiams, nors ir kakla ar pecius teptumet, tikrai pabandykit.


Atsakyti
pasiskaicius tokiu nuomoniu man labai baisu pasidaro, esu visai jaunute panele, bet man vis ginekologas sako kad del mazos gimdos gali buti sunku pastoti arba ne. atseit pagyvensi pamatysi. viena ginekologe del kazkokios neaiskios priezasties rekomendavo logest, atseit sutvarkys mano gimda ir t.t...bet kiek ko klausiau visi kaip susitare teigia jog tai neturi jokios itakos gimdai, neskatina jos augti. o diane 35 as vartoju jau du metus ir jokiu zymiu blogu pozymiu nejauciu, menesines reguliarios, pagal jas laikrodi nustatyti galima...bet nesuprantu, kaip gali jos paveikti vaisinguma? negi ginekologai rekomenduoja netinkamus vaistus? as pakraupusi ir labai issigandusi...nera zmoniu kurie galetu atsakyti i visus man kilusius klausimus. o gal jus galetumete ka nors patarti? labai noreciau...
Atsakyti
as pastojau vartodama sias kontraceptines smile.gif
Man juokas ima skaitant, kad nuo kontraceptiniu tableciu gimda padidet gali.Jau pradedu abejoti ginekologu issilavinimu, kokioj tundroj jie mokslus baigia.
O del ciklo sutvarkymo tai stai ka manau: kontraceptikai tik del sielos ramybes, kas 28 dienas kraujavima issaukia, bet tai tik kraujavimas, o ne menesines.Menesiniu cikla reikia reguliuoti kitais budais, o pirmiausia pradeti nuo priezasties paiesku.
ir dar... Visi ginekologai reklamuoja, kad amerikoj visi kontraceptines geria, taip vezio rizika sumazina, deja....ten kontraceptines israsomos atlikus 100 tyrimu ir paskutiniu atveju norint apsisaugoti.Vezio rizika gerianciu kontr. mazesne todel, kad tos moterys dazniau lankosi pas ginekologus ir dazniau tikrinamos, nes toj svajoniu amerikoj be recepto kontraceptiniu nenusipirksi.cia tik mano nuomone, kuria susidariau po 8 metu daktaru eksperimentavimo su manimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnauta: 31 rugpjūčio 2004 - 14:54
diane-35 geriau 8 menesius.kai nutraukiau,po dvieju menesiu pastojau
Atsakyti
Aš vartojau DIANE-35 apie 3,5 metų, po to nutraukiau, nes jau su vyru pradėjom planuoti vaikelį. Norėjau dar palaukti apie 3 mėnesius, kol išsivalys organizmas, bet pastojau iš karto kitą mėnesį, nors ir saugojomės natūraliu būdu ax.gif Taigi gavosi kaip ir netyčiukas, bet labai lauktas vaikiukas thumbup.gif thumbup.gif
Taigi man DIANE jokio poveikio vaisingumui neturėjo.
Atsakyti