Įkraunama...
Įkraunama...

Viking Akjax vežimėliai

Na ir as pasidalinsiu patirtimi apie Viking Akjax vezima.
Autokedute. Labai fainai kad ji fiksuojasi ant ratu, labai patogu. Siaip ji patogi. Namuose vaika isodinu kartais i ja, nes ji supasi ir dukrytei patinka. Minusas, kad joje vaikas prakaituoja (del medziagos). Ilgesniu kelioniu neturejom, tai nezinau kaip butu.
Lopsys didelis ir patogus. Puikiai fiksuojasi ant ratu, problemu neturime.
Nezinau kiek kiti vezimeliai sveria, bet mamytems, kurios gyvena auksciau patarciau susimastyti, nes vezimas pakankamai sunkus, nors man tik 16 laipteliu reikia nunesti.
Sedimosios dalies dar nenaudojome, bet tikriausiai ir nebenaudosime, nes kai reikes pirksiu kazka lengvesnio. Nes ratai sveria nemazai, o kur dar nelengva sedimoji dalis, kuri fiksuojasi ant ratu.
Taigi, mano pastebeti minusai yra vezimo svoris ir vaiko prakaitavimas autokeduteje.
Siaip jei dar karta reiktu rinktis vezima tai pirkciau vien tik lopsi (kad ir sios firmos - tikrai geras), geros medziagos autokedute ir sketuka ar kazka panasaus.
Beje, vezimas labai manevringas, minkstai vaziuoja. Ir didziausias pliusas vezimo kaina.
Atsakyti
Mes irgi vazinejames siuo vezimu. Ir esame patenkinti. Pries perkant rinkausi tarp naujojo Tutis zippy ir Milli Way ir niekaip negalejau apsispresti, kuri pasirinkt, nes vienas turejo viena trukuma, kitas kita. O tada atradau si Viking Akjax ir labai apsidziaugiau, nes jis tureju visus anu privalumus, ir nei vieno is tu trukumu. Na gal isvaizda truputi prastesne. Bet uztat net 400lt pigiau! Mes pirkomes padidinta LX lopsi ir va musu beveik 11men, 77cm ugio panele vis dar pietu miegeli miega lopsyje! thumbup.gif
Sis vezimas nera labai kompaktiskas ir lengvas, tai nelabai tinka mamoms, kurios turetu ji nesiotis laiptais, bet uztat jis tvirtas ir pravazus.
Ziuriu, kad parasiau kaip reklamai doh.gif Bet siaip tikrai pagal kainos ir kokybes santyki man jis patinka ir rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojam ir mes sita vezimuka. Labai manevringas, palyginus gan lengvas - kai veziodavau lopsyje uzsikeldavau i pirma auksta, dabar jau uzvaziuoju su sportine dalimi laiptais, nes kad ir pakratau vaika truputi jam visai patinka biggrin.gif lopsys gan didelis, kadangi buvo ziema ir maniskis labai gerai miegodavo jame lauke, tai praveziojau iki 7 menesiu, net geda jau buvo, kad toki dideli lopsy vezioju blush2.gif tik kaip kazkas rase auto kedute galetu buti pagaminta is geresnes medziagos, nes vaikas buna slapias kai is jos istrauki... Bet siaip nesigailiu, kad butent toki vezimuka issirinkom. Pirkom deveta, naudojam jau antri metai ir vargo nematom thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as irgi susidomejau siuo vezimeliu ir turiu viena klausima. Tos kurios jau naudojate sportine dali ar vaikiukas neprakaituoja? g.gif nes ten vidus kiek maciau is tokios pat medziagos kaip ir vezimo isore..juk sintetika.. unsure.gif
Labai prasau atsakykite kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
Man patinka vežimėlio manevringumas, išvaizda. thumbup.gif
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
gal kas kaune uzmatet kur yra? niekur nemaciau
Atsakyti
naujesnių atsiliepimų nebus? niekas tokiais nebesinaudoja? biggrin.gif
Atsakyti
Pakelsiu i virsu smile.gif Rasykit atsiliepimus, kas naudojat, nes kaina lb priimtina ir visai nieko atrodo variantas.
Atsakyti