Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

na net nezinau ka cia papasakoti smile.gif mokomes pvz personalo psichologija, organizaciju valdyma, konfliktai organizacijose, tyrimai organizacijose ir tt. dalykus ax.gif
O jei konkreciau tai moko kaip atlikti atrankas, darbuotoju vertinima, darbo analize, darbuotoju motyvavima, konfliktu sprendima, komandos burimas ir panasiai biggrin.gif
man tai labai patinka ir idomu, tik pati esu psichologijos bakalaura baigus, tai labai daug kas yra zinoma g.gif
Atsakyti
O as baigineju KTU. Specialybe "reklamos technologijos ir marketingas",siaip man super thumbup.gif labai patinka tik kaip bus su darbu,tai nzn g.gif ,bet tikiuosi rasti pagal specialybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate84 @ 2005 11 26, 00:06)
Studijuoju KTU Ekonomiką. Kažkodėl manau kad tai gali būti visai perspektyvi specialybė, nors daug kas sako kad klystu. Na pagyvensim, pamatysim. g.gif

Klysti, daug kur galima dirbti, tik gal reikės darbuovetei kažkokius apmokymus spec išklausyti ar susipažinti
Aš studijuoju Skučienės kol- bankininkystę, galėsiu toliau ekonomiką bakalaurą studijuoti ir magistrat ir dokt.... biggrin.gif
Man labai patinka, šiaip ir politologija patiktu, tik neįsivaizduoju kur reikėtu tos mokslus panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2005 11 26, 09:39)
Aš irgi studijuoju KTU ekonomiką,
bet kartais jaučiuosi, kad nesavo rogėse sedžiu. Kartais atrodo skaitau skaitau, kalu kalu, o kaip nieko nemoku, taip nemoku. Kartais pagalvoju galėjau eit į kokią profkę tai bent žinočiau , kad kažka moku. Pvz. būčiu dažytoja -mokėčiau dažyti, siuvėja - siūti, o dabar esu ekonomistė ir moku ....................... KĄ?
Nieko memoku cry.gif

As ir va informatikos jau ir magistra baigiu pabaigt, o kas kompe yra vistiek nezinau blush2.gif
Atsakyti
o as studijuoju, tiksliau baigineju klinikine psichologija magistre
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 11 29, 01:30)
Klysti, daug kur galima dirbti, tik gal reikės darbuovetei kažkokius apmokymus spec išklausyti ar susipažinti
Aš studijuoju Skučienės kol- bankininkystę, galėsiu toliau ekonomiką bakalaurą studijuoti ir magistrat ir dokt.... biggrin.gif
Man labai patinka, šiaip ir politologija patiktu, tik neįsivaizduoju kur reikėtu tos mokslus panaudoti g.gif

Žinai, visai neseniai iš įdomumo žiūrinėjau Lietuvos darbo biržos puslapiuką, kur darbai siųlomi, na ir ką tu manai, randu skelbimą, kur reikalingas ekonomistas, o ten siųloma alga 800 lt (tik nepamenu su mokesč. ar be) g.gif Tai galvoju, kad Maximoj dirbdama galiu ir daugiau uždirbti ir moklų ten didelių nereikia. O čia mokausi, ariu, už mokslą pinigus didelius moku+ dar kelionės į paskaitas ir tik tam kad uždirbčiau 800lt blink.gif Tada kai pamačiau buvau pakraupus, bet žinoma ten buvo tik vienas ar du tokie pasiūlymai, tikiu kad ne visur tiek už tokį darbą moka. ax.gif
Atsakyti
nors ir juokingai nuskambes, bet kas per mokslo istaiga yra MKU ?
as pati tai socialinius mokslus ragauju...but idomiau, jai gimtaja kalba butu.na, bet kvailesne nuo siu mokslu netapsiu :bigsmile:

Atsakyti
O as tai amzina studente turbur busiu tongue.gif lotuliukas.gif Baigiau VDU politologija, dar metus pasimokinau tarptautine teise magistraturoj... Paskui atsiduriau toli nuo namu, mazulis gime ir... vel mokytis pradejau ax.gif Pradejau distanciniu budu Information Technology mokintis, tai ir dirbt galiu ir maziui laiko uztenka thumbup.gif Bet kaip nieko nemoku, taip nemoku... rolleyes.gif Dabar suku galva kaip tas savo zinias sukauptas panaudot naudingai ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2005 11 29, 03:42)
As ir va informatikos jau ir magistra baigiu pabaigt, o kas kompe yra vistiek nezinau  blush2.gif

Keista bet suprantu tave...Na as dar tik bakalaura baigineju, bet irgi ne bum-bum... Programuot nemoku... Ir ka reiks dirbti, net neisivaizduoju? blush2.gif Stosiu i magistra, bet tikrai ne informatikos... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beviltiska @ 2005 12 04, 13:41)
Keista bet suprantu tave...Na as dar tik bakalaura baigineju, bet irgi ne bum-bum... Programuot nemoku... Ir ka reiks dirbti, net neisivaizduoju?  blush2.gif Stosiu i magistra, bet tikrai ne informatikos...  4u.gif  4u.gif

O tai ka, nemokina programuot studijuojant informatika? O tai ka mokina tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkirija @ 2005 12 04, 19:29)
O tai ka, nemokina programuot studijuojant informatika? O tai ka mokina tada? g.gif

Tikrai mokina, bet ne visi mokosi mirksiukas.gif Atsiskaitymams galima iškalti arba su racija išlaikyti, laborus nusipirkti ir t.t. lotuliukas.gif Ne vieną tokį "informatiką" pažįstu, tik nesuprantu, kam tada diplomas reikalingas ir ką su juo veikti?
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 04, 22:13)
Tikrai mokina, bet ne visi mokosi mirksiukas.gif Atsiskaitymams galima iškalti arba su racija išlaikyti, laborus nusipirkti ir t.t.  lotuliukas.gif Ne vieną tokį "informatiką" pažįstu, tik nesuprantu, kam tada diplomas reikalingas ir ką su juo veikti?

Aš studijuoju akušeriją. daug kas pasižiūri lyg į kvailelę kaip pasakau kur mokausi, bet man nerūpi. spec. reikalinga, įdomi, perspektyvi. ši spec. buvo mano svajonė nuo 9 klasės. studijuoju trečiam kurse, rytoj kaip tik išeinu į praktiką. smile.gif
Atsakyti