pirkau nuo 9 iki 25kg, kai kleckui buvo dešimt mėn. dabar esam dvejų metukų. rinkausi platesnę, nes vaikas auga, plius žiemą visokios striukės. žiūrėjau, kad būtų kelios padėtys ir ypač patogi gulima padėtis, kadangi dažnai važiuojam didelius atstumus ir vaikas mėgsta pamiegot. kad plati nesaugi - nesutinku, vaiką prisegi reguliuojamais diržais, jei bus ankšta tikrai niurnės. apskritai, tai geriausia vaiką pasodinti ir pažiūrėti. šone turi likti bent pusė sprindžio, jei nenorit po metų ieškoti naujos kėdutės. kai mes pirkom matavom iki 25 ir iki 35. antroji buvo siauresnė, nors turėtų tilpt didesnis vaikas.
dėl kėdutės iki 35kg. ji apskaičiuota vaikui iki 12 metų. norėčiau pamatyti nors vieną 12-metį pririštą kėdutėje...jaučiu be šansų. be to nėra gulimos padėties, o ji pypliui tikrai reikalinga, nes gaila žiūrėt į nulinkusią galvytę, kai miega stačias. iki 25kg naudosim iki kokių ketverių, o po to spec pagalvė ir segsim automobilio diržais.
Papildyta:
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 20, 18:14)
ir mane tai domina, bet nera zmogeliuku,kurie i si mus dominanti klausima atsakytu
mergaitės, būtinai matuokitės sodindamos vaikučius į vieno ir į kito dydžio kėdutę. tie užrašai ne visada atitinka realybę. ir jei vaikas iki trejų, mano nuomone, gulima padėtis būtina, jei planuojate keliones ilgesnes nei 30min. pasikartosiu, bet mums buvo patogesnė iki 25kg. manau tai optimalus sprendimas. nuo metukų irgi būna augimo šuolių, tad nemanykit, jog per mėnesį nepriaugsit kilogramo. mano vaikis per mėn. sugebėjo 1,5cm paaugti ir kilu pasunkėti. nors prieš tai svoris ir ūgis kito laaabai lėtai.