Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-25 kg ar 9-36 kg

Sveikos, SuperMamos!

prireike antros autokedutes 1,5 metu vaikui, kuris sveria ~14 kg. Turim viena 9-18 kg, tai kita galvojam pirkti 9-25 kg arba 9-36 kg. Gal kuri mamyte irgi rinkosi is panasiu ir galetu patarti, kuri butu patogesne ir saugesne vaikui? Didesnes atrodo patogesnes (platesnes ir pan.), taciau ar 1,5 m vaikas joje bus pakankamai saugus? g.gif
Ir gal galite pasidalinti patirtimi, kokiu firmu kedutes issirinkote? ax.gif

Buciau labai dekinga uz Jusu nuomone! 4u.gif

Atsakyti
va va koks reikalingas klausimas. mums 7 men ir sveriam jau 10 kg. ruosiames prikti autokedute. turbut pirksim 9-18 men, bet kazi ar nebus ji tik metams laiko ir reiks nauja pirkti. nu bet niekaip nezinau geresnio varianto. nu jei pirkt is karto 9-25 ar 9-36, tai man akzkaip tas aikas per mazas tokioms erdvioms kedutems. ot galvos skausmas.
Atsakyti
man irsi tas pats klausimas iskilo g.gif maziuke 10 men. sveria apie 12 kg. tai ar beverta pirkti kedute iki 18 kg? o kokios kedutes iki 25 ar 36 pacios paciausios? mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mane tai domina, bet nera zmogeliuku,kurie i si mus dominanti klausima atsakytu g.gif
Atsakyti
as manau,kad tikrai verta nes 10 men vaikiukui yra daug patogiau toj mezesnei kedutei 4u.gif juk vaikiukai dazniausiai nepriauga nuo metu po kilograma (ir tai retai priauga nuo 6 men ),taip kad manau geriau pirkti ta kur 9-25 kg ,musu paciu tai iki 18 kg ir esam labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mums sis klausimas labai aktualus g.gif Jau kelios savaites kaip ieskom naujos ir saugios kedutes. Kolkas labiausiai vilioja TRIANOS Safe Side. Gal kas turite isigije ir galetumete padeti galutinai apsispresti?
Atsakyti
mes turime nuo 9-36 kg. labai saugi ir patogi, cia kiekvieno pasirinkimas. Ir daug kas priklauso nuo kedutes.
Atsakyti
Galiu pasidalinti savo nedidele patirtimi:)
9-18 kg ir 9-25 kg beveik nesiskiria dydziu, bent jau as kiek ziurejau, tai tikrai neatrodo, kad 9-25 kg butu didesne ar platesne uz 9-18 kg.
O stai 9-36 kg tai jau tikrai didesne ir platesne smile.gif Musu 15 kg merguzelei joje sedeti manau tikrai patogiau, nei 9-18 kg, taciau 9-18 kg kedute turi kita pliusa - ji siek tiek pasiguldo ir joje vaikelis gali nusnusti keliones metu. Mes nemazai vazinejam, tad kol telpam i ta mazesne kedute, i ilgesnes keliones pasiimam ja. Mano nuomone, mazam vaikuciui persesti is 0 grupes kedutes iskart i 9-36 turetu buti nelabai patogu, bet jei nedaug vazinejat masina, tai tokia kedute gerai del to, kad ilgai uzteks (beveik tiek, kiek reikalinga kedute, t.y. iki kol vaika galima sekti masinos dirzais).

Atsakyti
pirkau nuo 9 iki 25kg, kai kleckui buvo dešimt mėn. dabar esam dvejų metukų. rinkausi platesnę, nes vaikas auga, plius žiemą visokios striukės. žiūrėjau, kad būtų kelios padėtys ir ypač patogi gulima padėtis, kadangi dažnai važiuojam didelius atstumus ir vaikas mėgsta pamiegot. kad plati nesaugi - nesutinku, vaiką prisegi reguliuojamais diržais, jei bus ankšta tikrai niurnės. apskritai, tai geriausia vaiką pasodinti ir pažiūrėti. šone turi likti bent pusė sprindžio, jei nenorit po metų ieškoti naujos kėdutės. kai mes pirkom matavom iki 25 ir iki 35. antroji buvo siauresnė, nors turėtų tilpt didesnis vaikas.
dėl kėdutės iki 35kg. ji apskaičiuota vaikui iki 12 metų. norėčiau pamatyti nors vieną 12-metį pririštą kėdutėje...jaučiu be šansų. be to nėra gulimos padėties, o ji pypliui tikrai reikalinga, nes gaila žiūrėt į nulinkusią galvytę, kai miega stačias. iki 25kg naudosim iki kokių ketverių, o po to spec pagalvė ir segsim automobilio diržais.
Papildyta:
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 20, 18:14)
ir mane tai domina, bet nera zmogeliuku,kurie i si mus dominanti klausima atsakytu  g.gif

mergaitės, būtinai matuokitės sodindamos vaikučius į vieno ir į kito dydžio kėdutę. tie užrašai ne visada atitinka realybę. ir jei vaikas iki trejų, mano nuomone, gulima padėtis būtina, jei planuojate keliones ilgesnes nei 30min. pasikartosiu, bet mums buvo patogesnė iki 25kg. manau tai optimalus sprendimas. nuo metukų irgi būna augimo šuolių, tad nemanykit, jog per mėnesį nepriaugsit kilogramo. mano vaikis per mėn. sugebėjo 1,5cm paaugti ir kilu pasunkėti. nors prieš tai svoris ir ūgis kito laaabai lėtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TOCAMI: 13 gruodžio 2009 - 16:14
Sveikutės, su naujais visas mamytes ir jų mažiukus.
Paieškose ir aš autokėdutės savo mažajam. Esam 1 metų ir greit 8 mėn., sveriam ~12,5 kg. Kažkaip linkusi pirkti 9-36 kg. tinkančią kėdutę. Ir štai radau skelbimuose HEYNER MULTI PROTECT COMFORT 9-36kg auto kedutę . Beje, ši kėdutė turi ir gulimą padėtį, kas svarbu ne vienai mamai auginančiai vaikiuką iki 3 metų.
Gal kartais yra mamyčių naudojančių ir daugiau žinančių apie šias kėdutes, jų pliusus ir minusus, saugumo testus ir t.t. ?

čia radau truputį info:
http://avtokresel.ne...x.php?cPath=158
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 03 sausio 2010 - 16:04
Sveikos mamytes,

skaitinėjuos forume ir nieko konkretaus neradau sau rūpimu klausimu ax.gif
Esam beveik 7 men. Turim peg perego iki 13kg. Su kombinezonu sedim issispraude, dirzai vos uzsisega ir ugiu tik tik. Vien dėl to atsisakau kelionių pas senelius ir pan. Esam normalaus sudejimo, ugio virs 70cm. esam keliauninkai, tai norčiau atsiliepimų kas turi bebeconfort ar maxi cosi autokedutes (nuo 9 iki 18kg) .kaip ir esu ties šiomis firmomis apsistojus. maxi cosi patinka medziagos, apie bebeconfort medziagas nieko nezinau blush2.gif dar svarbu patogus padeties keitimas (bebeconfort reik sukiot ratuka. man kazkaip atrodo, kad jei sedesiu priekyje, tai bus ziauriai nepatogu siukiot... bet labai patinka kad ji platinasi). tai lauksiu mamyčių patarimų renkantis 4u.gif

o gal kokios kitos firmos turi patogiu keduciu g.gif tik vardai ne tokie žinomi

Ačiū
Atsakyti
mes nusipirkome 9-36kg kedute,nors esame dar tik 1,7metu ir sveriame 13kg bet esame kolkas labai patenkinti thumbup.gif labai patogiai dukryte joje sedi thumbup.gif
Atsakyti