Įkraunama...
Įkraunama...

Karklė

Neberandu kažkas kažkur rašė apie karklę, nurodykit temos pavadinimą.
Atsakyti
Cia yra pora poilsiniu http://www.countrysi..._atostogos_id=3
Atsakyti
Sveiki. Pradėjom važinėti su vaiku, pradėjau domėtis ir šituo forumo skyriumi. Parašysiu, gal kam prasivers. Neseniai buvom Karklėje "Karklynės" poilsio namuose. Tikrai ramu - visa Karklė rami. O poilsio namai švarūs, tvarkingi ir su šeimom pats tas. clap.gif Tuo metu gal kokios 4-5 šeimos buvo. Jūra šalia, prie jūros žmonių vos keletas. Oras, žinoma, šiais metais nekoks, bet kai jūra beveik už lango, tai net ir blogu oru su mažu vaiku galima trumpam nubėgti. Aišku, tokių atrakcijų kaip Nidoje ar Palangoje, nėra, bet namie virtuvė sava, televizorius stovi. Ir geras baras "Žvejo sodyba" šalia - ten vaikams visokiu džiaugsmų pilna. Žodžiu, gera vieta, jei norisi ramybės ir gamtos.
Atsakyti
Nelabai supratau kur dingo tas skyrelis apie Karklę, ar per daug reklaminis buvo. Aš tikrai norėčiau informacijos apie tai. Pasidalinkite kaip užsisakėt, kokios kainos. Jei negalima viešai skelbti g.gif tai parašykit a.ž.
Norėčiau 08 mėn. gale nuvažiuot, kad būtų nepertoliausiai jūros ir žinoma nekainuotų labai brangiai wink.gif
Dėkui
Atsakyti
buvau ash karkleje smile.gif
labai patiko aplinka, arti jura. tik man bent jau buvo per triukshminga g.gif bet gal ash kaip pensininke jau, noretusi kazkaip tokioj vietoj, kad butu tylu.
ten pats tas su vaikais vaziuoti ilsetis, yra krepshinio ir tinklinio aikshteles. netoli baras jeigu nenorite gamintis valgyti.
Atsakyti
ten yra namas atskiras vienas, bet ji nuomuoja kaip supratau tik didesniai grupei zmoniu. mes gyvenome pastatuke. pastatukas per du aukshtus apvalus (ratu), vidineje puseje visu kambariu balkonai. kambariai per du aukshtus, labai tvarkinga visur. man nepatiko, kad eikshtele krepshinio per arti mashinu dry.gif , nes kadangi dabar visos beveik mashinos su signalizacija, -tai pastoviai kai kasnors zaidzia krepshini pataiko i mashinas ir jos pradeda pypseti ar kaukti. kadangi mes daznai diena megstam pietu numigti, -tai ne koks miegas buna g.gif
Atsakyti
Triuksmas 100% priklauso nuo gyventoju: kokie susirenka, tokia ir aplinka... Kai ilsejausi pirma savaite, is viso buvo kokios 8 seimos su mazais pypliais, tai po 14 val kiemas budavo tuscias - visi draugiskai eidavo miegoti pietu miego. Antra savaite atvaziavo pora paaugliu, kurie buvo pamise del krepsinio. Kai graziai paprasiau padaryti pertraukele, tai jie sureagavo normaliai ir nezaide. Svarbiausia - draugiskumas vienas kito atzvilgiu.
Atsakyti
Galvojome mes su vyrų, galvojome kur praleisti keletą dienelių prie jūros liepos mėnesį ir aptikau SM šią tiemelę - labai susidomėjau, nes būtent ir norėjome pailsėti prie Baltijos jūros ramioje vietoje su visais patogumais (karštas, šaltas vanduo, WC), juk planuojame važiuoti su mažiukų. Pasidomėjau "Karklynės" poilsio namais jų internetiniame puslapyje, paskambinome ir sužinojome, kad galime su savimi ten pasiimti ir savo šuniuką, dėl kurio laužėme galvą kur gi galėtume jį palikti kol mūsų nebus. Fantastika thumbup.gif Gerai, kad dar spėjome užsirezervuoti vietas, nes jau liepos mėnesiui viskas užimta. Važiuosime liepos 14 d. biggrin.gif
Atsakyti
karklėj mes buvom pernai. Na dėl ramybės, tai jos tuo metu nebuvo, nes netoliese vyko kažkokia sporto šventė ir dar šeimininkai pas kurius gyvenom turėjo baliuką, tai dvi naktis buvom praktiškai nemiegoję. Ir dar nepatiko kad pajūrys pinas akmenų basom neprieisi, nes kojas duria, oir jūroj tų akmenų daug ir didelių ir mažų. Jei didelės bangos baisu kad nepriplotų prie kokio
Atsakyti
Norėjau paklaust apie "Karklės kopas". Gal kas ten atostogavot? Galvojam savaitgaliui nuvažiuot smile.gif Tik kad neįsivaizduoju, nei kas ten per viešbutis, nei koks paplūdimys, nei kaip ta Karklė atrodo cool.gif
Atsakyti
Labukas biggrin.gif
Gal kas nors atostogavote "Žvejo sodyboj", Karklėje.
Nukopinau: Etninio stiliaus sodyba, pirtis. Bare organizuojamos kalendorinės šventės, vakaronės, koncertai.
Mums pasiūlė kambarį virš pirties (vasarą pirtis nekuriama, tikiuosi nepamelavo).
Labai prašau pasidalinti informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2005 06 30, 13:27)
Labukas biggrin.gif
Gal kas nors atostogavote "Žvejo sodyboj", Karklėje.
Nukopinau: Etninio stiliaus sodyba, pirtis. Bare organizuojamos kalendorinės šventės, vakaronės, koncertai.
Mums pasiūlė kambarį virš pirties (vasarą pirtis nekuriama, tikiuosi nepamelavo).
Labai prašau pasidalinti informacija ax.gif


O tu tikrai nori atostogauti kabake? Tas pats, jei gyventum Vilniaus Belmonto kriokliuose ar prie Kauno Berneliu uzeigoj: aplinkui masinos ir girtuoklystes iki nakties.
O kiek praso uz kambari, jei ne paslaptis?
Atsakyti