Įkraunama...
Įkraunama...

Neteisingai įvedžiau el.pašto adresą profilyje

Laba diena,
Keisdama el.paštą neteisingai ivedžiau doh.gif Todėl negalėjau gauti patvirtinantį laišką. Ir teko užsiregistruoti išnaujo. Ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Erikute121 @ 2009 10 29, 07:57)
Laba diena,
Keisdama el.paštą neteisingai ivedžiau doh.gif  Todėl negalėjau gauti patvirtinantį laišką. Ir teko užsiregistruoti išnaujo. Ka daryti?

Turbūt kalbate apie vartotojo vardą Erikute120 ? Jau pakoregavome statusą, dabar vėl galite prisijungti ir bendrauti forume šiuo vardu.
Tik nepamirškite mums parašyti elektroniniu paštu: forumas@supermama.lt ir nurodykite koks turėtų būti tikrasis el. pašto adresas, nepalikite klaidelės, nes ateityje gali iškilti problemų, nes visi forumo pranešimai ir patvirtinimo nuorodos ir toliau keliaus į klaidingą adresą. ir parašykite ar jau galima bus ištrinti šį antrinį vartotojo vardą Erikute121.
Atsakyti

 i 
 Norime paprašyti dalyvių, kuriems iškilo tokia pati problema -  keitėte el. pašto adresą profilyje, bet įvedėte jį klaidingai, ir dabar negalite patvirtinti keitimo, nes laiškas su keitimo patvirtinimo nuoroda nukeliavo kitur, o rašyti forume savo vardu nebegalite, -  neskubėkite registruotis į forumą nauju vartotojo vardu.
Problemą išspręsti gali administratorius. Parašykite laišką el. paštu forumas@supermama.lt ir išdėstykite, kas nutiko.  Administratorius aktyvuos jūsų vartotojo vardo statusą iš "validating"  į ankstesnį ir jūs vėl galėsite rašyti forume.
Na, o jei nutiko taip, kad mėgindami spręsti problemą, jau spėjote susikurti naują vartotojo vardą, nepamirškite administratoriui pranešti, kad atstačius senąjį vardą, naujai susikurtą reikia ištrinti, nes forume keliais vardais naudotis draudžiama.
Atsakyti
g.gif sveikos as sendiena pirma karta prisijungiau nelabai ka suprantu kaip cia kas ,gal as cia ne visai i tema .tad labai nepykit . blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2009 10 29, 17:57)
g.gif sveikos as sendiena pirma karta prisijungiau nelabai ka suprantu kaip cia kas ,gal as cia ne visai i tema .tad labai nepykit . blink.gif

sveiki,


puiku, kad skaitote šį skyrelį - čia rasite daug atsakymų į naujokams iškylančius klausimus.

O vėliau kviečiame užsukti į visus kitus forumo skyrelius ir pasiskaityti, pabendrauti jums rūpimais klausimais.

Pvz. :spauskite čia:

ir spauskite čia:


ir t.t.
Atsakyti