QUOTE(svarelis @ 2009 11 16, 15:22)
Bandysiu ir as siemet sita kepti - visada per velai prisimenu. Tik nesuprantu, ar maisant tesla sviesta reikia pries tai istirpinti?
Kokio storio turetu buti? Gal galima lazanijos indo dangti kaip skarda panaudoti? Ar bus per plonas?
Kepti galima kokio nori storio

Siaip kas liecia tokio tipo pyragus, juos reikia kepti kaip galima ilgiau, nes teslos jame mazai, didziausia jo mase sudaro dziovinti vaisiai. Todel kepama 140-150 laipsniu temperaturoje 2-4 val. priklausomai nuo formos dydzio ir pyrago storio. Jei apkepa per greitai, galima uzdengti silikoniniu padekliuku. As kepu ji silikoninese formose - siemet - princeseje ir karunoje.Forma visai nesvarbi, svarbu kokios formos pyrago jus norite. Galima kepti ir per visa orkaites skarda

Kai kuriuose saltiniuose rekomenduoja net forma apsukti laikrasciais, kad ji butu kuo storesne ir nesudegtu ilgai kepdamas. Bet silikonams to tikrai nereikia. Kepu jau 3 metus ir niekas niekad nesudege

Dziovintus vaisius ir riesutus taip pat galima rinktis pagal savo skoni. Bet is savo patirties rekomenduociau butinai deti citrusiniu vaisiu ar ju cukatu.Siemet dali cukraus pakeiciau medumi ir dejau kalediniu prieskoniu, pyragas gavosi rudesnis ir aromatingesnis.

Ir butinai deti citrinu ir apelsinu sulciu. Pernai pagal viena recepta ju nedejau, tai man siaip sau buvo

Pamirsau, sviesta galima istirpinti, lengviau bus maisyti