Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(laurindre @ 2009 11 16, 15:12)
Laikau tortineje uzdaryta thumbup.gif

thumbup.gif mintis
Savaitgalį bandysim kas čia gausis ax.gif
Atsakyti
Ups merginos, as blondine flirt.gif Tikrai gi 4 stiklines lotuliukas.gif Ot pyraga buciau iskepusi lotuliukas.gif Aciu Jums.
Kad butu i tema, tai vakar kepiau 2 "zuikius" (is farso) ir ka Jus galvojate, kur as juos laikau mirksiukas.gif , ogi didziojoje surineje thumbup.gif
Atsakyti
Kalediniam pyragui laikyti tinka bet kurie TW indai. Svarbu, kad dydis tiktu. Pernai laikiau didziojoj prabangos lekstej. Svarbu, kad uzsidarytu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 15:25)
Ups merginos, as blondine flirt.gif Tikrai gi 4 stiklines  lotuliukas.gif  Ot pyraga buciau iskepusi  lotuliukas.gif Aciu Jums.
Kad butu i tema, tai  vakar kepiau 2 "zuikius" (is farso) ir ka Jus galvojate, kur as juos laikau  mirksiukas.gif , ogi didziojoje surineje  thumbup.gif

Pagal kokį receptą ax.gif Man zuikis kažkodėl skanus nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar cia i tema bus mirksiukas.gif , bet as zuiki kepu visada is vistienos farso ( pati susimalu krutineles, nors skaniau butu malti pvz. visa vista, tada mesa ne tokia sausa buna) ir visada dedu nemazai ryziu. Dar cesnako, grietineles, priekoniu ir piene mirkyto batono. Pas mane jis toks naminis, nors kai atnesiau i darba karta, tai visiems labai patiko. Jis ir karstas su bulvem thumbup.gif ir sumustiniams labai tinka (vaikams i mokykla paivairinimui thumbup.gif ). O dabar dar ir kur laikyti susiradau, tai TW surine lotuliukas.gif (va dabar i tema ).
Atsakyti
Svarbiausia prisiminti, kad krutineles negalima perkepti schmoll.gif Tada ji tikrai nebus sausa.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 14:40)
Nu nezinau ar cia i tema bus mirksiukas.gif , bet as zuiki kepu visada is vistienos farso ( pati susimalu krutineles, nors skaniau butu malti pvz. visa vista, tada mesa ne tokia sausa buna) ir visada dedu nemazai ryziu. Dar cesnako, grietineles, priekoniu ir piene mirkyto batono. Pas mane jis toks naminis, nors kai atnesiau i darba karta, tai visiems labai patiko. Jis ir karstas su bulvem  thumbup.gif  ir sumustiniams labai tinka (vaikams i mokykla paivairinimui  thumbup.gif ). O dabar dar ir kur laikyti susiradau, tai TW surine  lotuliukas.gif  (va dabar i tema ).

Jegovas receptas rolleyes.gif O kiek mazdaug vistos reikia? Orientacini kieki bent ax.gif
Atsakyti
Nuuuu 1-1.5 kg manyciau reikia, ryziu pagal skoni, bet pokelio (kur po 4 sufasuoti) tai tikrai. Jis man toks naminis tai ryziu ir daugiau gali buti (sunkmetis vis gi tongue.gif ). Dar pamiraus rolleyes.gif pora kiausiniu imuskite. Skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 15:40)
Nu nezinau ar cia i tema bus mirksiukas.gif , bet as zuiki kepu visada is vistienos farso ( pati susimalu krutineles, nors skaniau butu malti pvz. visa vista, tada mesa ne tokia sausa buna) ir visada dedu nemazai ryziu. Dar cesnako, grietineles, priekoniu ir piene mirkyto batono. Pas mane jis toks naminis, nors kai atnesiau i darba karta, tai visiems labai patiko. Jis ir karstas su bulvem  thumbup.gif  ir sumustiniams labai tinka (vaikams i mokykla paivairinimui  thumbup.gif ). O dabar dar ir kur laikyti susiradau, tai TW surine  lotuliukas.gif  (va dabar i tema ).

ačiukas, darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 16, 15:31)
Pagal kokį receptą  ax.gif  Man zuikis kažkodėl skanus nesigauna  blush2.gif

Aš zuikį darau, taip kaip kotletus, tik dar slyvų pridedu. Skanu thumbup.gif O dėl vištienos faršo-tai galite pirkti kalakutienos faršą, jis būna geresnės kokybės ir į jį galima įdėti persikų džiovintų. Čia kiekvienam pagal skonį. Tiesa kepant orkaitėje pabaigoje dar grilį įjungiu, tai plutelė traški gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 16 lapkričio 2009 - 15:17
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 11:50)
Jau iskepiau.
Receptas
Penkti metai kepam, super smile.gif



Bandysiu ir as siemet sita kepti - visada per velai prisimenu. Tik nesuprantu, ar maisant tesla sviesta reikia pries tai istirpinti?
Kokio storio turetu buti? Gal galima lazanijos indo dangti kaip skarda panaudoti? Ar bus per plonas? g.gif
Atsakyti

QUOTE(svarelis @ 2009 11 16, 15:22)
Bandysiu ir as siemet sita kepti - visada per velai prisimenu. Tik nesuprantu, ar maisant tesla sviesta reikia pries tai istirpinti?
Kokio storio turetu buti? Gal galima lazanijos indo dangti kaip skarda panaudoti? Ar bus per plonas?  g.gif

Kepti galima kokio nori storio 4u.gif Siaip kas liecia tokio tipo pyragus, juos reikia kepti kaip galima ilgiau, nes teslos jame mazai, didziausia jo mase sudaro dziovinti vaisiai. Todel kepama 140-150 laipsniu temperaturoje 2-4 val. priklausomai nuo formos dydzio ir pyrago storio. Jei apkepa per greitai, galima uzdengti silikoniniu padekliuku. As kepu ji silikoninese formose - siemet - princeseje ir karunoje.Forma visai nesvarbi, svarbu kokios formos pyrago jus norite. Galima kepti ir per visa orkaites skarda 4u.gif Kai kuriuose saltiniuose rekomenduoja net forma apsukti laikrasciais, kad ji butu kuo storesne ir nesudegtu ilgai kepdamas. Bet silikonams to tikrai nereikia. Kepu jau 3 metus ir niekas niekad nesudege schmoll.gif Dziovintus vaisius ir riesutus taip pat galima rinktis pagal savo skoni. Bet is savo patirties rekomenduociau butinai deti citrusiniu vaisiu ar ju cukatu.Siemet dali cukraus pakeiciau medumi ir dejau kalediniu prieskoniu, pyragas gavosi rudesnis ir aromatingesnis. thumbup.gif Ir butinai deti citrinu ir apelsinu sulciu. Pernai pagal viena recepta ju nedejau, tai man siaip sau buvo g.gif
Pamirsau, sviesta galima istirpinti, lengviau bus maisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 16 lapkričio 2009 - 15:33