[quote=disi,2006 04 14, 18:28]
Na va, tau ir tikėk tais daktarais. Kadangi šiandien mano mažoji baisiai nuberta( dar niekada iki šiol nėra taip baisiai buvę), tai pasiskambinau pediatrei ir sakau, kad mus nuo antibiotikų baisiai išbėrė. O ji toliau sau varo savo giesmelę"Abipusis ausų uždegimas, o tu nori be antibiotikų. VA kaip būna, kai tėvai neklauso gydytojų ir nesigula į ligoninę. Be antibiotikų neapseisite. Vėliau gali vaikas apkursti ir t,t.Susirgs net mažiausiam vėjaliui papūtus."Aš jai ir sakau, tai gal to ausų uždegimo ir nėra?O ji, "tu ką, nori kad per 4 dienas praeitų?". Sakau, tai gal bent ateisite ar atvežti vaiką kad pažiūrėtumėte, kas tai per bėrimas.O ji-"man ir taip viskas aišku, atvažiuok, sako, parašysiu receptą kitiems antibiotikams+paskirsiu Tavegilį. Kai nuvažiavau pas ją, ji visdėlto parašė extra siuntimą į klinikas pas LOR. Ir ką-LOR apžiūrėjo ir pasakė, kad JOKIŲ ANTIBIOTIKŲ NEREIKIA, paskui dar apžiūrėjo pediatras. Baisinis bėrimas-reakcija į antibiotikus ir kitus vaistus, kuriuos mums buvo skyrusi mūsų pediatrė.Paskyrė 1/4 Zyrtec.
Blin, ir vėl įkritome į tą juodą alergijos duobę, o buvo toks pagerėjimas prieš tuos nelemtus antibiotikus.
Nervas ima ir ant savęs, ir ant savo pediatrės. Gaila vaiko...visa marga kaip velykinis kiaušinis
"Gerą" pediatrę turit-nei pridėt nei atimt-bėrimo nematė, o telefonu jai jau viskas aišku

Nieko sau. Ir apskritai yra medikų, kurie vos kas-antibiotikai. Pirmas 3 dienas (pilnas paras) reiktų jų negerti, jei tam nėra matomų požymių-pvz. pūlingo apnašo ant tonzilių.
nesinervuok, pagis dukrytė, Zyrtec padės. Laikykis

ir mes tave palaikysim