Siūlau jungtis i Panevėžio planuojančių burelį

Laba, na tada ir aš deduos prie šio būrio

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 02, 13:02)
Galit ir pas mus uzeit gal net ir prisiregistruot pas mus

musu namuciai
lauksim sveciuose

sveikutes
ir as pas jus jungiuosi
bet kaip ziuriu cia visai naujai iskepta temute ir mazai nariu
bet tikiuosi kad daugiau musu atsiras
ir as pas jus jungiuosi

bet kaip ziuriu cia visai naujai iskepta temute ir mazai nariu

o kaip smaghu pagaliau mamyciu atsirado
norejau sukurti butent panevezio planuojanciu mamyciu bureli, juk smagiau vienam mieste leliuku laukti o paskui ir auginti
niu tai pasipasakokit d
bar merginos ar seniai planuojat

norejau sukurti butent panevezio planuojanciu mamyciu bureli, juk smagiau vienam mieste leliuku laukti o paskui ir auginti

niu tai pasipasakokit d

QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 17:52)

nu ir mes taip pat

O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis
QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 21:10)
O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis
na buvo taip kad 5 metus kontraceptikus geriau o paskui ovuliacija nebeatsinaujino, tai teko ir vaistus gerti

sveikutes
visai netyciom uzmaciau siuos namucius
mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim
tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20

sveikos merginos
zinoma kad saunu planuoti is topacio miesto
mes planuojam nuo rugpjucio, pries tai buvau pastojusi (neticiukas) bet musu zirniukas pabego 9 sav.
bet praejus kelioms savaitems pagavau toki azarta, kad noriu leliuko tai ir pradejom planuoti
bet va praita menesi nieko neisejo, nes SB sirgo plauciu uzdegimu ir gere antibijotikus tai atidejom, bet i si menesi dedu daug vilciu, galbut ten kur aukstai sedi dede isgirs musu prasima ir atsius zirniuka

zinoma kad saunu planuoti is topacio miesto

mes planuojam nuo rugpjucio, pries tai buvau pastojusi (neticiukas) bet musu zirniukas pabego 9 sav.

QUOTE(_simfa_ @ 2009 11 04, 22:32)
sveikutes
visai netyciom uzmaciau siuos namucius
mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim
tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20

sveika prisijugusi, musu cia nedaug dar bet tikiuosi padauges planiukiu

jum gerai turbut ciklas reguliarus o pasmane isvis jokio reguliarumo tad sunku susigaudyti kada cia tos dienos geros....