Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

turejom konflikta su kaimynais gyvenanciais apacioje doh.gif kurie apsauke mus, nes musu vaikai triuksmauja ir laksto namuose doh.gif auginu berniukus, kurie gana judrus, mazelis (2,5 metu) is viso nevaiksto o begineja, tai is kambario i kambari tai i tulika. kai dickis is darzelio gryzta abu dziaugiasi stykineja, suni gaudo. as ziuriu i juos, man smagu, vaikai laimingi. o ka su kaimynais daryti? g.gif gal sparnelius vaikams prisiuti, kad jie palubem skraidytu. ir kieviena karta, kai vaikas per kambari bega ji stabdyti ir drausminti, tai kazkoks pragaras namie. nezinau... tai juk musu namai, mes SAVO namiuose gyvenam. ka manot?
kaip elgiates jus? manau ne mano vienos vaikai judrus.
Atsakyti
pas mus ir tas pats doh.gif iš apačios sakė per prievartą mums kiliminę dangą lieps išsitiest doh.gif lotuliukas.gif .ir policiją kvies ir tt.nes moterytei su nėrvais ir ji negali klausyt kai kas bumsi.kiek teiravausi-garsas neviršija leistino,todėl nieko blogo.o jei kaimynams blogai-tai tegu lubas pas save izoliuoja.
pas mus jei tik koks garsas ar aš pašaukiu vaikus iš kito kambario-tuoj iš apačios pradeda į radiatorius daužyt doh.gif
Atsakyti
na sudrausminu kai labai jau isisiauteja, nes truputi nesmagu nuo kaimynu smile.gif , kolkas konfliktu nebuvo, manau musu kaimynai supratingi smile.gif
Atsakyti
Manau tai aktualu visiems kas augina kelis mažamečius. Mano vaikai taip pat nuolat laksto, rėkauja, mušasi ir kelia kitokį triukšmą. Vakarais ir kai labai triukšmauja, raminu. Kaimynai kol kas nieko nesakė, nors aš juos užjaučiu. Įsivaizduoju kaip jiems nelinksma gyventi nuolat girdint tokį bildesį. Tačiau ką aš galiu padaryti... Vaikai yra vaikai. Paaugs ir nurims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 02 lapkričio 2009 - 21:18
Mūsiškiai nesiskundžia ax.gif Nors, jaučiu, aš jų vietoj, tai būčiau nepatenkinta lotuliukas.gif O vaikas labai judrus, mėgsta ir palakstyt ir pašokinėt. Dažniausiai žiūriu į laikrodį, jau po 20.30 pradedu ramint ir neleisti siautėt. O jei jau kaimynai skundžiasi, nes pašauki vaikus iš kito kambario, tai čia greičiau kaimynų, o ne jūsų problema. Tokiems žmonėms tikrai ne vieta daugiabutyje.
Atsakyti
Nu mes čia problemos neturim - gyvenam name smile.gif

Tai tikrai vaikams nedraudžiu po namus bėgioti. Jau gana daržely grupėj to daryti negali biggrin.gif
Atsakyti
Leidžiam padūkti proto ribose 4u.gif
Atsakyti
pavydziu, kas gyvena nuosavam name. leisciau vaikams dukti kiek sirdis geidzia assa.gif
Atsakyti
Maniskiai irgi laksto. O kur da kamuoliai, dideles plastikines masinos ir pan. Pas mus vaikai ankstyvi, tai ir kokia 7 ryto netycia gali zaislas nuo stalo nukrist. Bet vakare ramu buna.
Turim naujus kaimynus. Remontus dare 3 men doh.gif greze ir greze, mazasis beveik be pietu miego gyveno wacko.gif galu gale kambarius isdaze, patys langus uzdare ir isvaziavo. O visi garai i virsu pas mus ejo. Vedinom vedinom, o vis tiek smirdejo mad.gif Tai tegu tik ateina skustis, kad vaikai triuksmauja. Bus apie ka pasikalbet.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2009 11 05, 21:57)
Maniskiai irgi laksto. O kur da kamuoliai, dideles plastikines masinos ir pan. Pas mus vaikai ankstyvi, tai ir kokia 7 ryto netycia gali zaislas nuo stalo nukrist. Bet vakare ramu buna.
Turim naujus kaimynus. Remontus dare 3 men  doh.gif greze ir greze, mazasis beveik be pietu miego gyveno  wacko.gif galu gale kambarius isdaze, patys langus uzdare ir isvaziavo. O visi garai i virsu pas mus ejo. Vedinom vedinom, o vis tiek smirdejo  mad.gif Tai tegu tik ateina skustis, kad vaikai triuksmauja. Bus apie ka pasikalbet.

thumbup.gif Aš kažkaip irgi leidžiu, žinoma, tik ne vėlai vakare.
Atsakyti
As leidziu. Zinoma, jau po 21val. ne. Musu kaimynai apacioje labai geri thumbup.gif . Mes ir kamuoli spardome, kai niuri diena ir nera ka veikti rolleyes.gif . O siuo metu kaimynu nera, isvaziave i uzsieni. Tai ir begioja ir kamuoli meto smile.gif .
Atsakyti
O mes pirmame aukšte, tai irgi bėdų neturim tongue.gif . Varinėja su paspirtuku, net dunda...
Atsakyti