Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

QUOTE(AusraR @ 2014 09 24, 06:31)
Tikrai leidziu. Iki 22 val. Ko neleidziu tai vakarais ridenti dundanciu daiktu po grindis.
Karta su kaimyne is apacios turejom konflikta-ji turi labai pikta ir kvaila suni. Karta jis isikabino I kojas man, vaikus isgasdino zinoma. Supykau, paprasiau prisiristi uz pavadelio jei toks neprognozuojamas. Tai ji drebtelejo- o jusu vaikai mums ant galvos laksto ir mes nieko nesakom. Na keistas palyginimas man pasirode, bet jai aisku tas suo gal kaip vaikas biggrin.gif tiek kad mano vaikai sutike jos gatvej nepuola spardyt ir kandziot biggrin.gif



Kiek zinau kad triuksmauti galima iki 18:00? g.gif O ir desimta valanda jau velus metas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 26 rugsėjo 2014 - 19:16
QUOTE(Bulvė @ 2014 09 26, 20:16)
Kiek zinau kad triuksmauti galima iki 18:00?  g.gif  O ir desimta valanda jau velus metas  smile.gif


Tokiu atveju,visi kaimynai tvarkingai privaletu grizt namucio iki 18val. ir paskui ne cypt,mat tylos metas-jokiu duru varstymu,domofono skambuciu,aukstakulniu trinksejimo ir pan g.gif
Kai naktimis eit o paryciais grizt is tusu tai toks triuksmas kaimynu ausu nekirbina,o va jau vaiku triuksmas nuo vakaro jau ausis eda.
Man pvz kaimynu viauksintis suo gyvent ramiai neduoda,tai dabra tureciau liept kaimynui,kad uzklijuotu jam nasrus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 27 rugsėjo 2014 - 16:17
QUOTE(gustika @ 2014 09 27, 16:17)
Tokiu atveju,visi kaimynai tvarkingai privaletu grizt namucio iki 18val. ir paskui ne cypt,mat tylos metas-jokiu duru varstymu,domofono skambuciu,aukstakulniu trinksejimo ir pan g.gif


lotuliukas.gif jau tik nepersistenkit. Normalus zmones su aukstakulniais po kambarius nevaiksto, nes grindu gaili ir siaip nepatogu. O kambariu duru vyrius sutept galima, kad negirgzdetu. Svetimu domofonu girdejus nesu schmoll.gif Taigi, galima NORAMLIAI namuose funkcionuot ir kitiems netrugdyt net ir nuo 18 val.
Atsakyti
Neleidžiu namie nei lakstyti, nei kamuoliu žaisti - prisižaidžia darželyje/mokykloje, savaitgaliais - kieme ar parke.
Atsakyti
Ir bėgioja, ir žaidžia kamuoliu vaikučiai namuose. Bet mes gyvename 1 aukšte smile.gif
Atsakyti
TAm ir įsikėlėme į namą: laksto, laipioja, šokinėja, muzikuoja, rėkauja, kai nori ir t.t...taisyklės, žinoma yra: kaip saugiai lipti, kaip gerbti muzikos instrumentus ir savo gerklę, kada galima basomis, kad su kojinėmis ar tik sportine avalyne ir kt.detalės.
Atsakyti

 ! 
Off-top'inės žinutės buvo ištrintos.
Nepamirštam apie ką tema.
Atsakyti
As leidziu duotis namuose iki 20:30. Darzelyje judrus vaikai tikrai pakankamai neissilaksto, kas taip mano greiciausiai su aukletoja ta tema nekalbejo nes reiketu pagalvoti kas ten detusi kai bent 10 vaikuciu vienu metu duodasi, kaip uztikrinti ju sauguma, tai tiesiog neimanoma.
Pas mus tokie orai, kad lauke irgi ne kiekviena diena galima i parka iseiti. Nesuprantu nervininku kaimynu, jiems irgi yra ribos.
Atsakyti
Namie neleidžiu bėgioti ir triukšmauti. Kažkada dar vaikystėj patys prisikentėjom, kai virš mūsų gyveno du vaikai, kurie pastoviai lakstydavo, kamuoliu žaisdavo, vaikščiodavo su mamos aukštakulniais - nuolatinis triukšmas. Todėl mano tėvai naują butą pirkdami rinkosi paskutinį aukštą ir aš pati savo butą pirkdama irgi pasirinkau paskutinį aukštą, nes iki šiol atsimenu tą triukšmą.
Jei vaikas nori lakstyt - reikia eit į lauką, grynam ore ir sveikiau.
Atsakyti
mes leidziam lakstyti iki 20.00-20.30, 21.00 jau guldomi miegot vaikai. Taciau labai kenciam nuo kaimynu vaiku - kai jie laksto visa diena pvz. savaitgaliais - tikrai viskas suprantama, netrukdo... bet jie turi mada PRADETI dukti ir lakstyt 23. val. darbo dienomis ir tai tesiasi iki 1-2 nakties, man tai nenormalu visiskai, kad vaikai tokiu metu nemiega, kad ir labai judrus, jie ne tik dunda kulnais taip, kad pas mus tinkas ant lubu suskilinejo, bet ir staugia nesavais balsais, tada as pradedu belst radiatoriais, nes neduoda miegot nei mums nei musu vaikams, kas durniausia, kad kitu kaimynu lygmenyje, t.y. namo bendruomenes - negalim sito klausimo aptart, nes trukdo tik mums, kadangi virs galvos.. kai sutinku musu kaimyne is apacios - visuomet paklausiu ar nelabai trukdom, visada sypsosi, sako,kad vaikai turi lakstyti, nieko tokio, uztai stengiames nakti , o tiems, kur virs musu buvo kelis kartus sakyta, bet cia tikrai tevai kalti, juk jeigu nesugeba vaiku suguldyt, ner tvarkos namuose, tai galima bent atimt sunkius ridenamus daiktus, nes kartais toks jausmas, kad boulingas atsidaro po 23.00
Atsakyti
leidžiu ir begiot ir šūkaut rolleyes.gif
Atsakyti
tai negi vaikam namie ir zaist uzdraust? ;D turiu du berniokus,pametinukus... vargu ar butu imanoma uzdraust lakstyt ;D kazkiek sudrausmini,bet ne ant tiek,kad tik sedetu ar sliauziotu,kad neduok D.,jokio garso kaimynai neisgirstu.. vaikai lieka vaikais ir nieko nepakeisi. kiekvienas kazkada buvom vaikas..
Atsakyti