QUOTE(mrs.ieva @ 2009 11 24, 12:57)
nu sodimai labai , gal mamos nesupyks jei cia idetum receptuka be nuotraukos, nes as irgi va issiemiau jautienos is saldiklio o ka gamint, neisivaizduoju
Tikiuosi, mamytes labai nesupyks. Bet sutariam, kai paruosi, tai ikelk nuotraukyte cia
Reikes:
Jautiena
Svogunai
Sviestas
Grietinele
Prieskoniai
Jautiena susipjaustom gabaliukais (4 x 4), galima ir mazesniais. Juos sudedam i puoda virimui. Verdant ideti druskytes, pipiriuko zirneliu, lauro lapeliu. Virti reikia gera valanda. Po to imam puoda troskinimui. Dugna isklojam svogunais, pjaustytais griezinelais. Pridedam sviesto gabaliuku. Tada jautienos gabaliukus. Ir ant virsaus dar svoguniuku, bei dar sviesto kelis gabaliukus. Ipilam vandenuko. Vandens nereikia daug. Troskinam gera valanda. Stengtis nemaisyti. Nebent ta sultinuka ragauti ir ideti kokiu prieskoniuku. Po
valandos troskinimo, ipilam grietineles ir dar troskinam pusvalanduka. Bet dabar reikes karts nuo karto pramaisyti, nes grietinele kazkaip svyla prie dugno. Tai tiek
Po tokio ilgo troskinimosi, mesyte labai minksta
Prasau, mamytes, nepykit labai, kad receptas be nuotraukos