Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina
Atnesu sonines kepsniukus su pievagrybiais ir vel raugintais kopustais

.Pievagrybius rinktis kuo didesnius, isimti kotukus ir sauksteliu isskobti dar vidines puses juoduma, kad kuo daugiau eitu ideti idaro.Raugintus kopustus pakepti aliejuje, pries tai pakepus svoguna, tuo idaru prikimsti pievagrybius, deti ant ismustos sonines padruskintu, papipirintu juosteliu ir virsuje susmeigti smeigtukais(idaras turi buti virsuje, kad neisbegtu kopustu sultinys) ir kepti orkaiteje, kol paskrunda.Labai skanu.

Virti sonkauliukai su tirsta perliniu kruopu ir iv. grybu, darzoviu sriuba.
I verdanti vandeni sumesti pasudytus sonkauliukus, kai uzvirs, deti perlines kruopas, pavirti pusvalandi, po to imesti morka, saliero saknies siek tiek,petrazoles, trecdali poro, pipiru lapeliu, svoguna, cesnako, bulve supjaustyta ir turimu grybu, dar pavirti kol viskas suminkstes ir niam.