Įkraunama...
Įkraunama...

Turto vertintojo kvalifikacija

Gal kas galetu pasidalinti patirtimi ar informacija: kur ir kaip imanoma butu gauti Turto vertintojo linencija???
ACIU wink.gif
Atsakyti
Jei turi patirties nekilnojamojo turto srityje, tai nebus sudėtinga. Prieš kiek laiko pati labai tuom domėjausi. Bet kadangi kol kas neturiu patirties šio pažymėjimo (licenzijos) gaut negaliu.Bet vis tiek tikiuosi savo svajones įgyvendintii:) wink.gif Pati baigiau nekilnojamojo turto vadybą ir diplominį rašiau apie nekilnojamojo turto vertinimą bei atlikau gyvenamojo namo vertinimą. Teko iš arčiau susipažint su šiuo darbu. Jis man labai patiko. Dabar studijuoju statybos inžineriją,o po to bandysiu kažkur įsidarbint nekilnojamojo turto srityje.
O apie reikalavimus norint gaut tą sertifikatą skaitytk :
http://www3.lrs.lt/c...617&Condition2=
Šiaip išlaikyt tą egzaminą manau nėra sunku, tik reikia noro ir atitikt visus reikalavimus. clap.gif
Atsakyti
Astike, kolege man busi, VGTU studijuoji?
Atsakyti
QUOTE (ader @ 2004 10 19, 08:14)
Astike, kolege man busi, VGTU studijuoji?

Studijuoju KTU neakivaizdžiai 4 kurse.Nedaug liko smartass.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės gal žinote kur išsilaikyti turto vertintojo asistento kvalifikaciją. gal yra kokie nors kursai, ar čia būtinai tik VGTU reikia mokytis blush2.gif
Atsakyti
Kokiam mieste? Vilniuje berods Kudirkos g.
Ar žinai, kad reikia prieš tai reikia metus padirbėti nekilnojamo turto agentūroje?
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2005 10 24, 14:41)
Sveikutės gal žinote kur išsilaikyti turto vertintojo asistento kvalifikaciją. gal yra kokie nors kursai, ar čia būtinai tik VGTU reikia mokytis blush2.gif

Tinklapyje www.atvi.lt (audito, apskaitos ir turto vertinimo institutas) viskas parasyta. Jie organizuoja kursus ir egzaminus, o skyrelyje svarbu zinoti pasiskaityk istatyma, kas gali laikyti ir kokie reikalavimai.
Atsakyti
Sveikos...
Biski buvau nutrukus nuo visu siu bendravimu,su kompu problemu turejau.. taiva,ir vel gryzau cia pas jus lotuliukas.gif
Mane irgi jau geri metai ar net daugiau domina tas NT ,bet vis suabeboju ar verta ta nora igyvendinti...ta rinka NT smunka zemyn,pasiula virsija paklausa...Konkurencija didele.... As bent pradziai galvoju pabandyt isidarbinti NT brokeriu(agentu),paskui i vadybininkes verztis... taip,taip,cia kazkuri tiesa sake,kad reikia metus pradirbti agenturoj,kad galetum laikyti turto vertintojo,ir tai pradzioj turto vertintojo asistento egzaminus blink.gif o issilaikius egzaminus galesi dirbti asistente,ir tas atlyginimas didesne dalis atiteks vertintojui,o mazesne dalis tau,juk tu tik asistente busi g.gif
bet as dar tik studente,nors ir paskutinio kurso,tad man dar viskas pries akis... nors... savo tikslu ir noru neatsisakau,ir manau vistiek isbandysiu NT pardavejo darba... SAKNYS KARCIOS,BET VAISIAI KIEK GIRDEJAU SALDOKI thumbup.gif
Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Atnaujinkim tema, gaila, kad mirusi... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Taip reikalinga pradirbt metus NTagenturoj, poto kazkur ieskoti turto vertintojo kad priimtu buti asistentu.

dar yra kazkokia salyga del aukstojo mokslo g.gif
Atsakyti
Viskas aisku del igijimo kvalifikacijos, bet idomu, kokia alga?? Koks darbas, ar viskas ismokstama, nes nemanau, kad ateini ir dirbi, vistiek reikia moketi vertinti. Ar budamas asistentu ismoksti tuo, ar apmoko? Nu kokios sąlygos?
O SVARBIAUSIA, kokia alga, ar verta eiti sia kryptimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2010 03 25, 17:40)
Viskas aisku del igijimo kvalifikacijos, bet idomu, kokia alga?? Koks darbas, ar viskas ismokstama, nes nemanau, kad ateini ir dirbi, vistiek reikia moketi vertinti. Ar budamas asistentu ismoksti tuo, ar apmoko? Nu kokios sąlygos?
O SVARBIAUSIA, kokia alga, ar verta eiti sia kryptimi? g.gif

O man butent neaisku kaip gaut ta kvalifikacija.... g.gif pasidalinkit prasom ziniomis 4u.gif

lankai kursus ir ismoksti kaip ir visa kita....nera neikandama, zinau is kitu. susirasti kuris priimtu i asistentes sunkiau.... mirksiukas.gif

alga patikek labai gera bigsmile.gif juk zinai kiek kainuoja vertinimas ar nezinai ?
Atsakyti