Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklėlės Panevėžyje

Norėčiau paprieštarauti dėl sporto mokytojos ji puikiai dirba su 3-4 metų grupele, vis kitokie pratimai ir užduotys vaikams puikiai prieinamos. Dėl kūdikėlių tai taip juk be galo sunku jų negali paimti svetimas žmogus ir rodyti pratimus, pačioms mamytėms reikia užsiimti ir klausyti patarimų.


Be galo nuostabus yra keramikos mokytojas Robertas, pas jį vaikai nuostabiai tampa kūrybingi, mano sūnelis buvo tiesiog priešiškas dailei, pradėjus pas jį lankyti atsivėrė mano mažas žmogus. Džiaugiuosi nepaprastai.

Muzikos mokytoja Aušra moko muzikos pradmenų žaidimo forma, vaikai patys dainuoja, kuria, žaidžia.

Turiu jų telefonas 868669821. thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ten tikrai saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siopas @ 2005 10 24, 19:57)
Mes lankome mažųjų ugdymo studiją Panevėžyje, tai didelė atsvara Strazdanėlėms, kitoks požiūris į vaiką ir jo poreikius. Mokosi keramikos, piešimo, muzikos ir mankštelės. Tikrai puiku smile.gif

o kokia ten kita mokyklele yra mes irgi labai noretumeme kazka lankyti! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi Laurutė @ 2007 03 11, 13:54)
o kokia ten kita mokyklele yra mes irgi labai noretumeme kazka lankyti! ax.gif


Mes ir noretume lankyti.Na parasykite gi kasnors kur yra ta mokyklele ar bent jau kaip tiksliai vadinasi!Cia tik 2puslapiai,tai gal moderatore nesupyks,kad pareklamuosit.Labai butume dekingi!
Atsakyti
Katik kitame puslapy radau,kad ta mokykla vadinasi"Mazuju Ugdymo Centras",yra"Jusu paslaugoms"3a.Respublikos28.Tai metu senumo informacija,bet tikiuosi,kad jie dar nepersikele kitur.Pabandysim nueit.
Atsakyti
Mamytės su kūdikėliais dar galit lankyti užsiėmimus aerobikos klube "Ir tau". Yra ir vyresniems vaikams grupės. Specifinės mankštos, judesių lavinimas su žaidybiniais elementais ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 05 02, 14:27)
Mamytės su kūdikėliais dar galit lankyti užsiėmimus aerobikos klube "Ir tau". Yra ir vyresniems vaikams grupės. Specifinės mankštos, judesių lavinimas su žaidybiniais elementais ir pan.  thumbup.gif


Kur yra sitas klubas? kada vyksta uzsiemimai? Kokios kainos?
Atsakyti
Klubas "Ir tau" yra Laisvės a.1 ("Žygio batų" kieme įėjimas iš Senvagės pusės). Reikia pasiskambint dėl tikslaus grafiko ( 861133213). Šiaip užsiėmimai du kart per savaitę darbo dienomis kainuodavo 60lt.
Atsakyti
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 11 01, 20:35)
gal kas is mamyciu zino, kur galima Panevezy 2 metu vaikuciui lankyti sokiu, dainavimo pamokeles.gal yra daugiau kokiu mokykleliu g.gif


Gal jau per velai pamaciau. Mano drauge veda savo 3m. sunu dainuoti ir sokti i "Svirpliukus" (uzsiemimai vyksta buvusioje 3 vid.mokykloje). Jai ir suneliui patinka, jau dalyvavo koncertelyje. Kaina berods 50 Lt menesiui.
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri zinote kokiu sokiu bureliu nuo 6m. Zinau tik tautiniu sokiu bureli bet niekur nerandu pvz pramoginiu ir ar priima tokius pagrandukus i pramoginius? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 03 liepos 2007 - 18:55
Negaliu patikėti, jog tiek nedaug yra užsiėmimų Panevėžyje. Tikrai yra daugiau. Gal kas galite pasidalinti informacija apie būrelius, mokyklėles, sporto klubus vaikams.
Mano vaikui 5m. norėtume lankyti futbolo treniruotes (ar mokyklėlę), gal žinote kur toks randasi?
Ar pvz. baseinas, kur galėčiau pasidomėti ?
Pasidalinkit informacija, kas kur vedate savo atžalas. Būtų tikrai įdomu ir naudinga.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Savo mazyli (jam 3 metukai) vedu i dainavimo studija "Svirpliukai". Siemet antrus metus lankysim. Mums tai labai ten patinka. Labai sauni vadove. Praeita sestadieni kaip tik koncertavo Siauliuose vaiku pop choru festivalyje "Vaikystes penkline". Maniskis LABAI buvo patenkintas galimybe koncertuoti scenoje.
Atsakyti