Antzogiai jus antzmogiai:)
Kentek vienas
Tai gal dar jam revolveri paduosit ir gaiduka paspaust padesit.
Padarei tai tu negraziai bet, jai jau ji tokia isdidi pagaalvok.
Kai susituoksit ar reikes jums to pavydo nuolat juk su jos tokiu isdidumu
tave ji pjaus visa likusi gyvenima.
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 09, 20:33)
Antzogiai jus antzmogiai:)
Kentek vienas
Kentek vienas
isdidumu?

cia sunku ka patarti........manau jei labai myli antra savo puse,tai kazin ar isduotai su kita....bet juk visko buna gyvenime. o gal tik to ir truko ,kad suprastai ,kad ja labai myli ir daugiau jos gyvenime neisduosi..bet ar ne per skaudi pamoka ,kad suprastai? bet galima paziuret ir is kitos puses... gal jus nesat skirti vienas kitam? geriau dabar issiskirti,negu sulaukti jos atleidimo,susituokt...o laikui begant susipykus prikaisiotu..o galutinis rezultatas vistiek issiskirtut?

as ir tos nuomones, prisishikai tai smirdek vienas. ( cia negraziai pasakiau) kokio velnio kankint ir smirdinti dar kita.
kai buvai aistros pagautas su kita, kazkaip nepagalvojai apie savo didziajama meile. o dabar jau per velu galvot.
kai buvai aistros pagautas su kita, kazkaip nepagalvojai apie savo didziajama meile. o dabar jau per velu galvot.
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 08, 01:12)
Sveiki, forumieciai.
Noriu jusu paklausti, ir bukit supratingi, atsakykite nuosirdziai - kaip susigrazinti moteri, kuria isdaviau? As jai prisipazinau, nes su tokiu akmeniu gyventi negaliu. Ji mane paliko. Ja myliu visa sirdimi. Isdaviau ja apakintas aistros, esu kaltas, pripazistu kalte. Sia savaite supratau, kad esu turbut pats siuksliskiausias vyras koks tik gali buti. Kureme tiek daug planu, o nieko neliko, mes nesusituoke, bet tiek daug masteme apie bendra ateiti, draugavome jau 3 metus, net paskola ant nosies kabo, o iskaudinau savo tikraja meile negriztamai. Ka daryti? Laukti, bandyti susigrazinti? Patarkite, gal kas jau yra tai isgyvene? Nieko nepajutau "tai kitai merginai", tik supratau, kad padariau didziausia klaida, apimtas aistros... Dienos tapo beprasmes.
Noriu jusu paklausti, ir bukit supratingi, atsakykite nuosirdziai - kaip susigrazinti moteri, kuria isdaviau? As jai prisipazinau, nes su tokiu akmeniu gyventi negaliu. Ji mane paliko. Ja myliu visa sirdimi. Isdaviau ja apakintas aistros, esu kaltas, pripazistu kalte. Sia savaite supratau, kad esu turbut pats siuksliskiausias vyras koks tik gali buti. Kureme tiek daug planu, o nieko neliko, mes nesusituoke, bet tiek daug masteme apie bendra ateiti, draugavome jau 3 metus, net paskola ant nosies kabo, o iskaudinau savo tikraja meile negriztamai. Ka daryti? Laukti, bandyti susigrazinti? Patarkite, gal kas jau yra tai isgyvene? Nieko nepajutau "tai kitai merginai", tik supratau, kad padariau didziausia klaida, apimtas aistros... Dienos tapo beprasmes.
nieko jau cia nepadarysi...
leisk viskam siek tiek atvesti, nurimti, ji manau irgi ne viska nori nubraukti...
Paskui tik kantrumu, demesiu ir supratingumu gali bandyti po truputi bandyti "atstatyti", bet tai tik bandymas.
Sveikinu tave vien delto,kad nebijai suzinojo- atstume tu viStiek bandai...
Matosi jog ji tau rupi...
Ir zinai kad padarei klaida...
Moteris neistikimybe atleist galetu...bet tik tuo atveju jei matytu labai dideles,stiprias is sirdies einancias pastangas ja susigrazinti...
Gerai tu jos atsiprasei ji tave atstume...
Suprask jai skaudu...ji pyksta,nirsta ant taves...Bet nenustojo mylet...
Tai neimanoma...bandyk,bandyk,nesustok,padarysi didele klaida jei sustosi...ji tada galvos nu va jis prisidirbo ir dar tyli?
Reiskias jis manes nemyli nevertina ir t.t.
Tikrai neturek net tokiu minciu kaip aliko davimas...
Dabar turi buti nuosirdumas,siluma meile is tavo puses ir jei tu nori ja susigrazint privalai tai jai parodyt ir nieko nelaukt,nes jei lauksi nieko nebebus.
Nuosirdziai linkiu sekmes ja susigrazint-ir gerbiu kaip vyra kad esi nebailys.
Matosi jog ji tau rupi...
Ir zinai kad padarei klaida...
Moteris neistikimybe atleist galetu...bet tik tuo atveju jei matytu labai dideles,stiprias is sirdies einancias pastangas ja susigrazinti...
Gerai tu jos atsiprasei ji tave atstume...
Suprask jai skaudu...ji pyksta,nirsta ant taves...Bet nenustojo mylet...
Tai neimanoma...bandyk,bandyk,nesustok,padarysi didele klaida jei sustosi...ji tada galvos nu va jis prisidirbo ir dar tyli?
Reiskias jis manes nemyli nevertina ir t.t.
Tikrai neturek net tokiu minciu kaip aliko davimas...
Dabar turi buti nuosirdumas,siluma meile is tavo puses ir jei tu nori ja susigrazint privalai tai jai parodyt ir nieko nelaukt,nes jei lauksi nieko nebebus.
Nuosirdziai linkiu sekmes ja susigrazint-ir gerbiu kaip vyra kad esi nebailys.
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 11, 13:52)
Dekui uz pamastymus 
tikrai padedate. Bet Jusu klausydamas suprantu, kad moteri suprasti - didis menas

tikrai padedate. Bet Jusu klausydamas suprantu, kad moteri suprasti - didis menas

Tai kokia kulminacija? Susitaikėt? O gal jau šią pamiršai ir kitą suradai?
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 08, 15:08)
Pagal rasymo stiliu, mintis, isgyvenimus-jus ne vyras
Ar cia naujas budas bandyti suzinoti, kaip jauciasi vyrai,nueje i kaire?
Kai nueina-tai nueina, nesikankina ir po forumus paklodziu neraso

Ar cia naujas budas bandyti suzinoti, kaip jauciasi vyrai,nueje i kaire?
Kai nueina-tai nueina, nesikankina ir po forumus paklodziu neraso

visos temos perskaityti neturiu kada , bet sitas postas labai "uzkliuvo"..Sakot vyrai nesikankina ir paklodziu neraso...nesutinku su tuo

tokiems tanksiausiai ir pavyksta, taip kad (temos autoriui) NEPASIDUOK

QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 08, 11:22)
aciu uz patarimus, taciau as kitaip gyvenimo neisivaizduoju, galbut veliau praeis, bet tai liks viduje visam laikui. as stengsiuos susigrazinti. kaip ir saket, vistiek anksciau ar veliau islys per barnius sie dalykai, bet prisiekiu priimti si smerkima. nerandu sau vietos, viskas pilka aplink, suprantu, kad mano moteriai dar sunkiau, simta kartu..... sieksiu jos rankos, bandysiu, gal pavyks, jeigu pavyks, lipdysime santykius is naujo, stengsiuos... o kaip galima tyleti? tyleti visa gyvenima? supantu, kad tai mano sazines reikalas, bet tyleti ir nepasakyti tiesos ziurint i akis, tai as skaudinu ir ja, jai to nezinant, geriau bet kokia tiesa, nei melas, o po to laukia ilgas laiko tarpas... Kai pagalvoju ka as padariau, net galvoje netelpa sie dalykai, kokie musu planai, mintys buvo, dabar viskas duzo, pagalvoju kad ji verkia nuolat, man sirdis plysta, pagalvoju ka as jai padariau, kad ji jaucia visiska tustuma viduje - nezinau, net nesinori gyventi, noriu tik kad laikas eitu greiciau, kad Dievas jai suteiktu styprybes, kad ji galetu atleisti ir pabandyti suteikti antra sansa... Planavome ziema tuoktis, vykti i kelione, viskas duzo... bendri prisiminimai varo i nevilti, kaip as ja iskaudinau, negaliu patiketi. Bandysiu, tikrai bandysiu susigrazinti, bet ji yra labai tvirto charakterio moteris, gali pasidaryti labai didziule siena, atsiriboti nuo to kas buvo ir prieiti prie jos gali tapti neimanoma

aisku iskaudinai pasakydamas, bet mano nuomone, jei nepasakytum sunku i akis butu ziureti, tai gal geriau, kad pasakei, belieka nuosirdziai atgailauti, kalbetis ir dar karta kalbetis, o jei susitaikysi ir sakai, kad vis primins labai tiketinas dalykas(nes tai sunkiai pamirstama), tiesiog vel (jei susitaikysi) turesi jos paprasyti, kad neprimintu tavo klaidos, o tu pabandyk, nes jei pasiruoses viska istaisyti, tai imanoma, kitas budas, lai ji irgi apturi nuotyki ir tai bus lygu, tai neiseitis, bet bent jau ne tokiai nuskriaustai padetu pasijaust

QUOTE(Pretori @ 2010 01 15, 13:18)
Tai kokia kulminacija? Susitaikėt? O gal jau šią pamiršai ir kitą suradai?
Sveiki,
kulminacijos nera. Viduje daug meslo, emocijos nurimusios. Tiesiog gyvenu, einu i prieki, daugiau dirbu, stengiuos daugiau judet. Bandau pamirsti kas buvo, bet niekaip negaliu savosios pamirsti, vis pasidomiu kaip sekasi, ar viskas gerai, man be galo rupi ar ji nekencia, ar nesutinka kokiu piktavaliu vaikinu.
Kitoms moterims nulis emociju, nors neslepsiu, kad susitikineju......
Del jos atleidimo... ka cia rasyti, vistiek uzsisauksit visos. Labai neramu butu grizti i tuos santykius (jeigu ir leistu), kad ir kaip jos truksta, kad ir kaip ilgiuosi, bet pats nebuciau tikras 100% (si nelemta patirtis dave daug a la brandumo), todel siuo atveju esu ramioj stadijoj, nieko nesiekiu, svarbu paciam save pazinti, na ka norit, ta sakykit, bet duodu kelia laikui.
Tai tiek, sekmes, vertinkit, ka turit salia, kol ne velu.
QUOTE(qwerty123 @ 2010 02 01, 00:54)
ir gal dar parasyk, kad tikiesi, jog ji atleis ir gris, kai jau su kitom duodiesi? Matosi, kokia "stipri" meile buvo... O kaip kitu moteru jausmai, su kuriom susitikineji ir kuriom nulis emociju?! Tipo: as kenciu, kodel ir man ko nepakankinus?
Nuosirdziai linkiu tavo ex, kad ji negristu pas tave. Egoistas esi ir tiek.