nzn, gal ir teisybe rasot, del progos santykius nutraukt. Gal pats save itikineju, kad viskas gerai, taciau akivaizdu, kad taip nera, jei sugebejau nueit i kaire. Nereikejo sakyti? Dar siam dalykui nepribrendes jauciuosi, bet, matyt, esat teisios, reikejo suda viduje srebti, galu gale neramu del savo veiksmu, as tai dariau samoningai, tai savaime blogas dalykas, as kazin ar pats atleisciau, reiktu daug pastangu, o atleidus gyventi su tokiu kirminu, itarinejimais ir panasiai... Suprantu savo moteri, jau turbut buvusia, ja iskaudinau labai stipriai. Labai gaila, kad tokia musu santykiu pabaiga, visada jauciau, kad mes santykiuose per daug pykstames, kad neisklausom viens kito, bet bet bet. Kai yra meile ir noras, viska galima padaryti kartu. Prisidirbau. Kaip kazkas rase, reikia laukti. Tai man yra pati didziausia pamoka, praradau mylima zmogu, geriausias skiepas

kartais susivokiu, kad namai tokie tusti, ir kad tuoj tuoj gris drauge, bet niekas negrizta, paskui supranti kad ir negris niekas, tada taip noriu kovoti del jos, susigrazinti, bet vel suprantu, kad tai jos sprendimas, negaliu juk suristi ir reikalauti, kad griztu. Ji kieta moteris, bijau, kad tarp musu viskas baigta....

rasau bent laiskus
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2009 11 09, 14:12)
jokios geles nepades kai jautiesi isduotas ir pazemintas . tik dar didesni pykti sukels
manau, kad reikia jog ji zinotu kad jus pasirenges viskam kad ja susigrazintumet, bet jei jau tai pasakete-duokite jai laiko nusiraminti
tikrai lauksiu, tikrai dar lauksiu, geles nepadejo, gal kazkiek sirdi suminkstino, pasirenges esu viskam, nezinau kaip ai pavadinti, gal net jos kerstui esu pasirenges, bet ar tai santykiai butu? as jau nuejau i sona, ji nueitu i sona - tada vel kartu? galbut. galbut saugotume ir vertintume viena kita 100kart labiau.
Jai skaudziausia, kad as pats norejau skirtis dar pries savaite-dvi, nes buvau duobeje, dvasine prasme, reikejo islaukti.. deja prarades brangu zmogu tik supratau, koks jis man svarbus. Ji labai nenorejo, o as ziurejau abejingomis akimis, skaudu prisiminti, taciau dabar apsikeite viskas, apsiverte. Planavom imti buta, su banku sutareme, ir as taip pasielgiau, mano draugei nesuokiama tas, sako ka tu sau galvojai, gerai kad vaiku bent neturime. Pasidaviau aistrai, didele klaida padariau.