QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:38)
uzklausi zemindama, tai ir sunku atsakyti..
blogai buvo, kad galbut ji neturejo draugiu cia, turejo, bet tokiu su kuriomis is dusios pakalbet - ne, tad as klausydavausi, nesiklausydavau, gaudavosi, kad neisgirdsavau. manau pasiklabetu su draugemis, man butu kur kas paprasciau jos "sumazintos apimties tarskalus" klausyt
Papildyta:
gaudavau velniu, kad esu ir uzdaras, nepasakau, kas galetu ja skaudinti, jai tas ziauriai nepatinka, ji tik uz visiska atviruma, nu bet niekad nemokejau taip atviraut, esu turbut uzdaresnis, bet tas uzdarumas ir atvede iki neistikimybes, nepapasakojau, kad bendrauju artimiau, ir tik po keliu dienu pasakiau apie neistikimybe
Netikek ,kad as zemindama tave kamantineju .Cia tu jautiesi nusikaltes ,todel kiekvienas sakinys ,kuris nera uzglaistytas ir saldus -tau smugis zemiau bambos .Nusiraqmink-jokio noro neturiu zeminti .
Oi kvailas mastymas galvojant ,kad drauges atastos pasiplepejimus su vyru .Tik nesakyk ,kad niekad abu nebuvot susede prie butelaicio ,isgere ir pasiplepeje nuo dusios .Nes kitaip

,tikiu ,jog jos issakytos nuotaikos -tau kaip priekaistai skambejo .
Papildyta:
Ir dar...dabar paklausiu kai ko ,kas tave truputi sunepatogins ,bet jei tu i tai pradesi meluoti ir issisukineti -nieko gero nebus .Galiu klaust?