Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigražinti išduotą moterį?

QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:09)
suprantu tavo nusiteikimo mano atzvilgiu wink.gif

O kodel supranti ?Ka tu supranti ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:11)

del neisiklausymo, taip pat buvo kivircu.
Atsakyti
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:11)
vyras kalbes is vyrsku poziciju, moteris - is moterisku. ai, ka cia bekalbet, kiekviena moteris gali pasakoti apie moteris daug, bet vyrui tai yra kitokia tiesa

Supranti kame šaknys-ne nuo to galo pradedi.Vienas is dvieju pas tave:arba tu nesikalbejai kaip reik su mergelka ,arba nieko negirdejai ,kai ji tau sako savo norus ir pageidavimus .Kaip manai ,kuris varijantas?
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:12)
O kodel supranti ?Ka tu supranti ?

suprantu, kad taip pasielges, ir viesai tai prisipazines, tapau kai kuriu is jusu pagiezos objektu, tuo labiau jei anksciau jusu vyras yra jus isdaves
Atsakyti
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:13)
del neisiklausymo, taip pat buvo kivircu.

Nu va...ir antrą tikraja problema atkasėm...Ne toks tu jau ir niekam tikes ,jei sugebi pasakyti -kaltas .
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:14)
Supranti kame šaknys-ne nuo to galo pradedi.Vienas is dvieju pas tave:arba tu nesikalbejai kaip reik su mergelka ,arba nieko negirdejai ,kai ji tau sako savo norus ir  pageidavimus .Kaip manai ,kuris varijantas?

manau, abu, viena karta daugiau pirmas, antra - antras. Bet tie dalykai santykiuose buna, ir daznai manau
Atsakyti
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:15)
suprantu, kad taip pasielges, ir viesai tai prisipazines, tapau kai kuriu is jusu pagiezos objektu, tuo labiau jei anksciau jusu vyras yra jus isdaves

Nu kam ...kam tas galvos slėpimas smelyje ,tu gi ne strutis .Atsimerk ,paziurek i save idemiau .Ne i ją -i save .
Papildyta:
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:16)
manau, abu, viena karta daugiau pirmas, antra - antras. Bet tie dalykai santykiuose buna, ir daznai manau

Tie dalykai bėgant laikui šlifuojasi .O jei tai nevyksta -dar didesne trintis gaunasi ,kol vienas paima ir pasako -charakterio nesuderinamumas .
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:16)
Nu va...ir antrą tikraja problema atkasėm...Ne toks tu jau ir niekam tikes ,jei sugebi pasakyti -kaltas .

kartais grizes is darbo budavau tikrai be jegu klausytis, na yra kaip yra, kartais tiesiog uzsiimdavau tam tikrais dalykais ir neisgirsdavau, kartais tikrai nuosirdziai klausydavausi, ir patardavau, ir padarydavau ko praso, dieve, cia juk santykiai, kartais, snekant ilgai tiesiog mintys nukeliaudavo toliau.. bet nejaugi tai tragedija?
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:19)
Nu kam ...kam tas galvos slėpimas smelyje ,tu gi ne strutis .Atsimerk ,paziurek i save idemiau .Ne i ją -i save .
Papildyta:

Tie dalykai bėgant laikui šlifuojasi .O jei tai nevyksta -dar didesne trintis gaunasi ,kol vienas paima ir pasako -charakterio nesuderinamumas .

as ir nesislpeiu smelyje. atsimerkiu, matau save toki koks esu, siuo metu man paciam reikia atsigauti nuo to, ka padariau, jau nekalbu apie isduota moteri.
tie dalykai matyt mums ir nesislifavo, gal per mazai pastangu dejau, nzn
Atsakyti
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:19)
kartais grizes is darbo budavau tikrai be jegu klausytis, na yra kaip yra, kartais tiesiog uzsiimdavau tam tikrais dalykais ir neisgirsdavau, kartais tikrai nuosirdziai klausydavausi, ir patardavau, ir padarydavau ko praso, dieve, cia juk santykiai, kartais, snekant ilgai tiesiog mintys nukeliaudavo toliau.. bet nejaugi tai tragedija?

Jokia tragedija .Bet ,kai pavargstama nuo pasikalbėjimų (moteriškų tarškalų) jau pradžioje -raganosis gaunasi .
Papildyta:
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:22)

as ir nesislpeiu smelyje. atsimerkiu, matau save toki koks esu, siuo metu man paciam reikia atsigauti nuo to, ka padariau, jau nekalbu apie isduota moteri.
tie dalykai matyt mums ir nesislifavo, gal per mazai pastangu dejau, nzn

Slepiesi ,nes tu neanalizuoji save manęs užklaustas ,o galvoji ,jog pagieza lieju ant taves g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:25)
Jokia tragedija .Bet ,kai pavargstama nuo pasikalbėjimų (moteriškų tarškalų) jau pradžioje -raganosis gaunasi .
Papildyta:

Slepiesi ,nes tu neanalizuoji save manęs užklaustas  ,o galvoji ,jog pagieza lieju ant taves  g.gif

uzklausi zemindama, tai ir sunku atsakyti..
blogai buvo, kad galbut ji neturejo draugiu cia, turejo, bet tokiu su kuriomis is dusios pakalbet - ne, tad as klausydavausi, nesiklausydavau, gaudavosi, kad neisgirdsavau. manau pasiklabetu su draugemis, man butu kur kas paprasciau jos "sumazintos apimties tarskalus" klausyt
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:25)

gaudavau velniu, kad esu ir uzdaras, nepasakau, kas galetu ja skaudinti, jai tas ziauriai nepatinka, ji tik uz visiska atviruma, nu bet niekad nemokejau taip atviraut, esu turbut uzdaresnis, bet tas uzdarumas ir atvede iki neistikimybes, nepapasakojau, kad bendrauju artimiau, ir tik po keliu dienu pasakiau apie neistikimybe
Atsakyti
QUOTE(qwerty123 @ 2009 11 09, 18:38)
uzklausi zemindama, tai ir sunku atsakyti..
blogai buvo, kad galbut ji neturejo draugiu cia, turejo, bet tokiu su kuriomis is dusios pakalbet - ne, tad as klausydavausi, nesiklausydavau, gaudavosi, kad neisgirdsavau. manau pasiklabetu su draugemis, man butu kur kas paprasciau jos "sumazintos apimties tarskalus" klausyt
Papildyta:

gaudavau velniu, kad esu ir uzdaras, nepasakau, kas galetu ja skaudinti, jai tas ziauriai nepatinka, ji tik uz visiska atviruma, nu bet niekad nemokejau taip atviraut, esu turbut uzdaresnis, bet tas uzdarumas ir atvede iki neistikimybes, nepapasakojau, kad bendrauju artimiau, ir tik po keliu dienu pasakiau apie neistikimybe

Netikek ,kad as zemindama tave kamantineju .Cia tu jautiesi nusikaltes ,todel kiekvienas sakinys ,kuris nera uzglaistytas ir saldus -tau smugis zemiau bambos .Nusiraqmink-jokio noro neturiu zeminti .
Oi kvailas mastymas galvojant ,kad drauges atastos pasiplepejimus su vyru .Tik nesakyk ,kad niekad abu nebuvot susede prie butelaicio ,isgere ir pasiplepeje nuo dusios .Nes kitaip rolleyes.gif ,tikiu ,jog jos issakytos nuotaikos -tau kaip priekaistai skambejo .
Papildyta:
Ir dar...dabar paklausiu kai ko ,kas tave truputi sunepatogins ,bet jei tu i tai pradesi meluoti ir issisukineti -nieko gero nebus .Galiu klaust?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 09 lapkričio 2009 - 17:59
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 09, 17:59)
Netikek ,kad as zemindama tave kamantineju .Cia tu jautiesi nusikaltes ,todel kiekvienas sakinys ,kuris nera uzglaistytas ir saldus -tau smugis zemiau bambos .Nusiraqmink-jokio noro  neturiu zeminti .
Oi kvailas mastymas galvojant ,kad drauges atastos pasiplepejimus su vyru .Tik nesakyk ,kad niekad abu nebuvot susede prie butelaicio ,isgere ir pasiplepeje nuo dusios .Nes kitaip  rolleyes.gif  ,tikiu ,jog jos issakytos nuotaikos -tau kaip priekaistai skambejo .
Papildyta:
Ir dar...dabar paklausiu  kai ko ,kas tave truputi sunepatogins ,bet jei tu i tai pradesi meluoti ir issisukineti -nieko gero nebus .Galiu klaust?

Esam, tikrai esam prie butelaicio issikalbeje, kalbedavom daznai, gal as pateikiau cia, kad nesikalbedavom ar visai nesiklausydavau.
Klausk drasiai
Atsakyti