Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti batukai jums-pagalba Katerinai

Sveiki,
Noriu trumpai papasakoti Katerinos istorija. Išsamiau su video ji papasakota ir parodyta Bedu trugaus tinklalapyje:
Stai CIA
Tada, dar 2009 sausį apie ją rašė taip: "Katerinai – tik 19-ka. Tačiau per tuos metus mergina patyrė labai daug išbandymų: mamos, namų netektį ir prarastą vaikystę – tokie skaudūs merginos prisiminimai. Dabar, jau pati besilaukdama kūdikio, Katerina sako – dėl savo vaikelio aš padarysiu viską, jis turės gražią ir šviesią vaikystę. "
Gegužę ji susilaukė dukrytės. wub.gif Po nutrauktų mokslų dėl nėštumo, šiemet vėl sėkmingai į juos įstojo ir mokosi 10-tukais.Dėja, auklei mokėti, išlaikyti ne tik save,bet ir mažą žmogeliuką, esant vienai kaip pirštas nėra lengva. Aš pati pas ją buvau ir pamačiau jauną,bet tikrai motyvuotą žmogų,nežiūrint į tai,kiek gyvenime jai teko patirti. Ir dabar ji su mano ir, tikiu kitų žmonių, pagalba nori ir tikisi nors kiek prisidurti išgyvenimui,megzdama kojinytes/batukus mažiems vaikučiams. Pinigų už dyką jai nereikia. Jai reikia padėti užsikabinti, už kažko,o dabartiniu gyvenimo momentu - užsisakant jos kurtus darbelius. wub.gif Įkeliu foto,su jos megztais batukais
user posted image

Kaina 12 Lt su pristatymu i bet kurią Lietuvos vietą Lietuvos pastu.

Uzsisake jos megztu kojinyciu, jus labai paremtumete sia jauna, uz savo gyvenimo buti vis dar tebekovojancia Mamyte
Tai jei kam reiketu, labai prasome i ja kreiptis (jei ji neatsakytu ar ka, i mane tada prasom kreiptis).Ji uzsiregistravo SM nicku "katsiarynab" Kam patogiau jos e-mailas: katsiarynab@yandex.ru

Dėkoju už jūsų skirtą laiką šiam skelbimui peržiūrėti.
Atsakyti

i 
Merginos, dar nelabai seniai su šios mamos parama buvo įvykęs nesusipratimas, t.y. konfliktas tarp supermamų ir Katerinos draugės, kuri čia ją atstovavo. Ta iš dalies nemaloni istorija jau praeity. Tad nesiekite šio skelbimo su praetyje nutikusiais nemaloniais dalykais
Atsakyti
Sita panele ne tik mano name gyvena, bet ir mano grupeje mokosi biggrin.gif
Atsakyti
tai realu jai padėti jai ar ne? g.gif
Atsakyti
Tai, kad įdėtas skelbimas apie jos kojinytes čia, į paramos skyrelį, jau yra pakankama pagalba. Jeigu mamos telksis kitokiai pagalbai - šis klausimas dar bus svarstomas

Mano asmeninis pastebėjimas - šitokia iniciatyva (užsidirbti pinigų, o ne prašyti) yra sveikintina
Atsakyti
taip, toks noras užsidirbti labai sveikintinas, dėl to ir norisi padėti...
o email. jos tikras, ne tos draugės?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 11 11, 14:08)
o email. jos tikras, ne tos draugės?

na, šimtą proc. negaliu garantuoti, bet tikiuosi kad ne draugės
Atsakyti
E-mailas tikrai yra jos,nes as su ja susirasineju taip. biggrin.gif 100% Beje,nieko neesu girdejusi apie jos drauge, kuri cia kaip suprantu kazka negrazaus prirasinejo g.gif gal Ritos uzklausiu,kad netersti cia eterio.
Taip, cia neprasoma labdara, cia vienas is mano asmeniskai sugalvotu budu,kur pasirodyti su jos darbeliais. Uzsakyti kojinytes siaip sau nereikia biggrin.gif Gal kam is aplinkiniu reiketu,tai tuo paciu galetu jaustis,kad kazkam is ties padeda ir tas darbas,tikiu, butu su meile gautas. wub.gif
Atsakyti
As esu Katerina, ikeliu dar pora modeliuku pasiziureti, spalvytes derinamos smile.gif
Aciu Gretai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
As mielai nupirkciau dvi poras mergaitiskiu graziu tepuku puses metu mergytei blush2.gif Esu kaune, tai galiu atvaziuoti pati i vieta ir pasiimti blush2.gif
Laukiu i AZ pranesimo kada bus jie ir kur kada atvaziuoti 4u.gif
Pageidautinos spalvos : roziniai, geltoni , su gelytem, pagarbiniuoti.. nu kazkas tokio.. Visa kita palieku paciai menininkei ( tokius grozius nerti visdelto menas thumbup.gif ) dizainuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 14 lapkričio 2009 - 13:57
Katerina ne kaunietė 4u.gif jau klausiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2009 11 14, 14:57)
As mielai nupirkciau dvi poras mergaitiskiu graziu tepuku puses metu mergytei  blush2.gif  Esu kaune, tai galiu atvaziuoti pati i vieta ir pasiimti  blush2.gif
Laukiu i AZ pranesimo kada bus jie ir kur kada atvaziuoti  4u.gif
Pageidautinos spalvos : roziniai, geltoni , su gelytem, pagarbiniuoti.. nu kazkas tokio.. Visa kita palieku paciai menininkei ( tokius grozius nerti visdelto menas  thumbup.gif  ) dizainuoti  4u.gif

gerai, ka nors sugalvosiu smile.gif
siandien jau baigiu populi ir dar vienos mamytes uzsakyma, tai tada Jums pradesiu ax.gif biggrin.gif beje as siunciu. 12lt kaina kartu su siuntimu smile.gif
Atsakyti