Nerute, o musu duonkepes greitoji programa neleidzia nei apskrudimo, nei svorio pasirinkt, Ar as kazko nedaspaudziau 
  
                
                                    
                
                
                
            
                Vakare teisingai neleidzia bet paskrunda daug labiau nei vidutinis apskrudimas  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Nerutė @ 2009 11 17, 02:42)
Taure privetas 
je kaip faina, kad gretos plateja
   Asei taip pati labai pradedancioji, alia mums labai Terros plikyta kvietine su salyklu patiko, lengvai pasidaro, ir puikiai gaunas 
 
je kaip faina, kad gretos plateja
Aha, ir aš čia plakuosi prie pradedančiųjų, malonu matyti senus nikus
Laukiu savo naujo žaislo trečiadienį
                Sveikutes  
  As cia dabar biski ne i tema gal paklausiu nes nezinau kur galeciau parasyti  
  svarbiausia turbut kad su maistu susije  
  
Kiek cia reiskia to pieno jei parasyta 1/8l .
   
                
                                    
                
                
                
            Kiek cia reiskia to pieno jei parasyta 1/8l .
QUOTE(Dofkaml @ 2009 11 17, 13:22)
Sveikutes  
  As cia dabar biski ne i tema gal paklausiu nes nezinau kur galeciau parasyti  
  svarbiausia turbut kad su maistu susije  
  
Kiek cia reiskia to pieno jei parasyta 1/8l .
   
Kiek cia reiskia to pieno jei parasyta 1/8l .
viena astuntoji litro
                Gal kuri bandet kepti is savu miltu, ta prasme ne pirktiniu, o maltu malune nieko neatskiriant kaip atskiria pirktiniuose miltuose juos darant.
sakykim susimaliau nedideliu maluneliu didziausiu rupumu ruginiu miltu 3kg ir truputi smulkiau, bet vistiek rupiai 3kg kvietiniu miltu. kaip eksperimentui manau pakaks
 .verta juos sijoti ar ne? butina deti smulkiu miltu ar uzteks vien rupiu? ir kaip su miltu klase kuri cia dabar gavosi. pvz kviecius emiau auksciausios klases maistinius.
idomus, bet kokie pasvarstymai
                
                                    
                
                
                
            sakykim susimaliau nedideliu maluneliu didziausiu rupumu ruginiu miltu 3kg ir truputi smulkiau, bet vistiek rupiai 3kg kvietiniu miltu. kaip eksperimentui manau pakaks
idomus, bet kokie pasvarstymai
                Aciu  
   
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Vyckaju @ 2009 11 17, 13:56)
Gal kuri bandet kepti is savu miltu, ta prasme ne pirktiniu, o maltu malune nieko neatskiriant kaip atskiria pirktiniuose miltuose juos darant.
sakykim susimaliau nedideliu maluneliu didziausiu rupumu ruginiu miltu 3kg ir truputi smulkiau, bet vistiek rupiai 3kg kvietiniu miltu. kaip eksperimentui manau pakaks
 .verta juos sijoti ar ne? butina deti smulkiu miltu ar uzteks vien rupiu? ir kaip su miltu klase kuri cia dabar gavosi. pvz kviecius emiau auksciausios klases maistinius.
idomus, bet kokie pasvarstymai
sakykim susimaliau nedideliu maluneliu didziausiu rupumu ruginiu miltu 3kg ir truputi smulkiau, bet vistiek rupiai 3kg kvietiniu miltu. kaip eksperimentui manau pakaks
idomus, bet kokie pasvarstymai
1.Kepam iš ūkininkų pirktu miltų, rupaus malimo, žymiai stambesni už parduotuvinius. Patarimas, kepdama iš rupiu miltu, pirmiausia jos užplikyk verdančiu vandeniu, suminkštės.
2.Dėl sijojimo, skonio reikalas, aš pvzd. nesijoju
3.Vien su rupiais nelabai kils tešla
4.O dėl klasės nežinau, bet iš savo malimo, nu niekaip neišeis Extra, tai kad drąsiai kepk ir pasidalinsi kas gausis
                Nataliunčik, aš dar dėl to  
 raugo 
Ar teisingai supratau, kad panaudojus dalį raugo likutį reikia pamaitinti, tada palaikyti šiltai kol padvigubės ir tada laikyti šaldytuve? Ar laikant šaldytuve reikia uždengti sandariai ar taip ir palikti su skylutėm? Atrodo viskas paprasta, bet klausimų visokių vis iškyla....
                
                
            Ar teisingai supratau, kad panaudojus dalį raugo likutį reikia pamaitinti, tada palaikyti šiltai kol padvigubės ir tada laikyti šaldytuve? Ar laikant šaldytuve reikia uždengti sandariai ar taip ir palikti su skylutėm? Atrodo viskas paprasta, bet klausimų visokių vis iškyla....
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 11 17, 15:15)
Nataliunčik, aš dar dėl to  
 raugo 
Ar teisingai supratau, kad panaudojus dalį raugo likutį reikia pamaitinti, tada palaikyti šiltai kol padvigubės ir tada laikyti šaldytuve? Ar laikant šaldytuve reikia uždengti sandariai ar taip ir palikti su skylutėm? Atrodo viskas paprasta, bet klausimų visokių vis iškyla....
Ar teisingai supratau, kad panaudojus dalį raugo likutį reikia pamaitinti, tada palaikyti šiltai kol padvigubės ir tada laikyti šaldytuve? Ar laikant šaldytuve reikia uždengti sandariai ar taip ir palikti su skylutėm? Atrodo viskas paprasta, bet klausimų visokių vis iškyla....
Likutį nereikia maitint prieš statant į šaldytuvą, pamaitinsi po trijų  keturių dienu arba prieš kepant ką nors, išimsi, pamaitinsi ir šiltai palaikyk 12-20val. (priklauso nuo temp.kur laikai) ir tada gali drąsiai kept, o likutį vėl į šaldytuvą
                Mano mėgstamiausia duonelė su sausu raugu
[attachmentid=188330]
[attachmentid=188331]
3dl vandens
1v.š. aliejaus
0,5a.š. druskos
1a.š kmynų
0,5dl saulėgrąžų
300g kvietinių miltų
130g ruginių (smulkių) miltų
1a.š. sauso raugo
2a.š cukraus
1a.š mielių
Pagrindinė programa- 750g
                
                
            [attachmentid=188330]
[attachmentid=188331]
3dl vandens
1v.š. aliejaus
0,5a.š. druskos
1a.š kmynų
0,5dl saulėgrąžų
300g kvietinių miltų
130g ruginių (smulkių) miltų
1a.š. sauso raugo
2a.š cukraus
1a.š mielių
Pagrindinė programa- 750g
                Letta, tokia skaniai atrodanti duonele 
 Labai daili 
                
                                    
                
                
                
            
    







