QUOTE(Margareta @ 2009 11 22, 06:11)
kazkaip nemanau, kad pagadintum duona jei vietoje tu pasuku idetum kefyro
Dėjau viską ko prašo receptas, o receptą naudojau iš duonkepės knygelės
QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 22, 07:37)
Taurė, žinai, pas mane jei yra namie kefyro, sulčių, pieno, kurios nieks negeria/užsistovėjo, tai visada dedu vietoj vandens, tai kad drąsiai eksperimentuok
Dar žinau kad USA miltai skiriasi nuo LT, ten reikia mažiau dėt mielių. O kur tu gyveni?
Gyvenu JAV. Miltus naudojau tokius kokie nurodyti recepte. Šiandien pamačiau, kad permažai mielių įdėjau. Ten prašė 2 ir 3/4 šaukštelio, o aš tik 2 įdėjau
Šiandien kepiau baltą duonytę su parmashan sūriu ir pipirais. Gavosi labai labai skani, bus prie dažnai kepamų, nes visi šeimos nariai įvertino 10 balų
Tik toks klausimukas. Kai kepiau iš mixo, duonytės plutelė iškepė labai graži, glotni ir gražiai paskrudusi. Kai kepu iš receptų, pluta nelygi, nelabai gražios spalvos ir skyla kažkurioje vietoje. Ar taip ir turi būti ar galima patepti žalią tešlą kai išiminėju mentelę. MB aiškina, kad reikia patepti, bet sakiau netepsiu kol jūs nepapasakosit ką daryti