
As dariau Sarlotes krema savaitgali, bet visiskai nedejau citrinos rugsties - nepatinka. Viskas gavosi

olesta, viena verta demesio
kiti labai jau paprastuciai, ir tikrai jau cia ne karta rodyti


QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 17:07)
ai, kirbe, vistiek gi, bendrosios žinios, patirtis su biskvitais, įvairiausių receptų, formų kepiniais yra neįkainojama
tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
tai va.. kažkada su Meian buvau pradėjus diskutuot, ar tortas būna tiek pat skanus, kiek ir gražus.. ar nebūna taip, kad torto skonis būna superinis, tačiau papuošimas akiai nepatinka. Ir atvirkščiai.. kad kai kurie puošimo elementai gadina torto skonį (aš nepamirštu to sviestinio kremo
, pėvėzė )

tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
tai va.. kažkada su Meian buvau pradėjus diskutuot, ar tortas būna tiek pat skanus, kiek ir gražus.. ar nebūna taip, kad torto skonis būna superinis, tačiau papuošimas akiai nepatinka. Ir atvirkščiai.. kad kai kurie puošimo elementai gadina torto skonį (aš nepamirštu to sviestinio kremo

man asmeniškai skaniausi tortai paprastai papuošti,su trupinukais ir tt.o tos visos masės


vat buvau vienose vestuvėse-tortai super gražūs -nu pasakiški,bet kai pradėjo svečiai pjaut,tai ir liko visi prapjauti stovėt-nu vaizdas neatitiko skonio visai





QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 16:07)
tiesa, su prisipažinimu dėl masės tai mane stipriai nustebinai..
yra kaip yra......



va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....

viduj jau neatsimenu koks,bet puosta beze ir cukrines mases papuosimai....

puosta decorgeliu,sviestiniu kremu,sokoladiniai papuosimai ir cukrines gelytes

irgi puosta decorgeliu,cukrines gelytes,sokolado papuosimai

geltoni ir zali-plikyti lapeliai.....

QUOTE(Olesta @ 2009 11 17, 16:13)
man su šarlote irgi pravalas, prašom Miglute, kai sekantį kartą darysi tai arba fotoreportažą, arba ką po ko dėti, kokiu momentu, nes aš kiek supratau aš asmeniškai per anksti sudėjau citrinos rūgštelę...kas turi būti kokių temperatūrų, kokiais laiko intervalais, kiek aušinti ir panašiai, nes kremas skanumo tai labai skanus, va tik gavosi varškinė pliurza ir tiek 

savo panelei meskutcio torta puosiau Sarlotes kremu.Jis gavosi is karto, dariau kaip surasyta ,o temperaturos tai nematavau

QUOTE(kirbe @ 2009 11 17, 14:45)
yra kaip yra......
va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....



va ymesiu keleta,kokius darbe darydavau tortus.....
Grazus tortai,malonus akiai.
man irgi skaniausiai atrodo tai trupinukais barstyti tortai.
kirbe, labai grazus tortai, net kelis, kaip ideja issisaugojau. bet jie man tikri tokie parduotuviniai
ATSIPRASAU, del profu
ATSIPRASAU, del profu

QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 15:16)
extreem'as
ane? tai kaip pavyko? pašildei ir perplakei? ar ty kokio tirštiklio pridėjai? 


Jap, idejau ta bliudeli su sarlot kremu i kita bliudeli su karstu vandeniu ir ant kaitlentes, maisiau maisiau, paskui perplakiau su mikseriu ir super, neliko jokios varskytes

Tortas jau laukia savo seimininku, bet as juo laaaaabai nepatenkinta

QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 17, 17:56)
Mums parodyk, ivertinsim

QUOTE(Asseni @ 2009 11 17, 18:07)
Rodau, nors ir labai geda


Spalvos isrinktos uzsakovu, nes mergyte, kurios bus gimtadienis bus apsirengus melyna suknele

Viduj Daivididijos plikytas tortas su vaisiais, Meian mase ir aisingas.
Kalkit prie kryziaus, nes esu to verta....

Man jame truksta kazko..kazko daug...
Tai kur dabar det tortus, kai pagyru puodo neber ?

QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 18:21)
Va va, man jo irgi truksta

