Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškos "technikos" naujovės

Vos ne kiekvieną dieną galima pamatyti kažką naujo, neįprasto, įdomaus, palengvinančio vaikučio auginimą. Taigi, Mamytės, "apšvieskit" kitas mamytes apie naujausius vaikiškos "technikos" išradimus.

Ką tik skelbimų skyrelyje aptikau labai įdomų daikčiuką - šviežio maisto maitintuvą.

user posted image

Labai prašau, pasidalinkite informacija ar tai tikrai reikalingas daiktas auginant vaikutį, ar galima juo naudotis jei vaikutis jau turi dantukų?
Atsakyti
Na jo dydis shiek tiek didesnis uzh soskes.
Ikelsiu fotke, (sorry,kad tokia didele) kad matytusi,koks realiai jo dydis.
user posted image
Ji ishplauti nera sunku,tik nuo vaisiu truputi pakeichia spalva tas sietelis.
Rasho,kad galima duoti viska,kas tinka jusu kudikio amzhiui.Vishta,kalakutiena,vaisius,darzhoves. Ash mesos neduodavau,bet ant greituju iduoti koki persika,ar vynuogiu yra gerai,tada ramybe bent 15min tongue.gif Nors manishke turi 5 dantis,bet to sietuko nesuplesho.
Klauskit,jei dar kas idomu 4u.gif
Atsakyti
Dar geras dalykas yra tas mano minetas silikoninis dantu shepetelis. Fotkej sunkiai matosi, user posted imagebet ten yra tokie minkshti shereliai,kuri masazxhuoja vaikiuko dantenas ir kartu nuvalo dantukus. Mano pupa ji lb megsta.Dar yra griovelis toks,i kuri jau paaugusiam vaikui galima ideti shiek tiek dantu pastos ir duoti kramtyti.Bet chia vyresniems.Patogi rankenele,vaikiukas ne taip greit pameta.Va,dar radau viena fotouser posted image
Atsakyti
Dar esu machius shita daikta thumbup.gif chia leliukams,kurie sunkiai atpranta nuo MP ir nenori imti buteliuko. Buteliukas-kruties imitatorius tongue.gif user posted image
Atsakyti
Nu ir prigalvoja visokiu idomybiu... biggrin.gif Tik,kad Lietuvelej nera pirkti sad.gif

Na o apie tuos fresh food feaders valyma, tai raso,kad juos isplauti po beganciu vandeniu, o likucius isvalyti su kokiu nors sepeteliu biggrin.gif
Atsakyti
Maitintuvą perkame, jei neklystu, iš eBay aukcijono (skyrelis "Internetinės parduotuvės". Tuo užsiima Boruzhe arba dar viena mama, jei domina parašysiu į až mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mes jau išbandėme maitintuvą tongue.gif , tikrai vertas dėmesio daikčiukas. Mano mažiukas noriai valgė bananą, obuoliuką. Maloni guminė rankenėlė gali atstoti kramtuką biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mutiliukas @ 2005 11 30, 12:31)
O banano ar obuolio gabaliuka galima deti ar dar reikia pasmulkinti dedant i ta sieteli? As irgi susiundziau siuo daikciuku  thumbup.gif

Aš gabalą banano, arba kelis gabaliukus obuolio ikišu, kad pilnas būtų ir duodu, sakiau šiaip dar kokią daržovę virtą pabandysiu taip duoti. Galvojau, kad taškysis tas maistas visur, bet sietukas yra pakankamai tankus.
Maniškis visai nepripažysta jokių buteliukų, žindukų, galvojau neims ir šito.
Man jis tikrai thumbup.gif , ir man gerai, kad nereikia šalia su šaukšteliu stovėti ir gremžti, ir vaikui gerai, nes mokosi savarankiškai "valgyti", tuo pačiu ir pažaidžia.
Atsakyti
Čia nevisai naujiena, bet kaip suprantu pakankamai sunku rasti Lietuvoj kur įsigyti ax.gif Maudymosi kėdutės

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2006 05 12, 16:27)
o kokio amziaus vaika galima  su ja maudyti?

As pirkau pusmetiniam vaikiukui, bet siaip nuo tada kai vaikelis sedi ir tinka si kedute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidele: 12 gegužės 2006 - 17:00
Laba, mamukai smile.gif

Jūs čia mažuliam visai visokių gerų dalykų radot, o aš siūlau tokį dalyką didesniam vaikui. Tiesa ar yra pirkt LT, nežinau. Mum vyras iš Švedijos parvežė. Labai liuks dalykas. Bent jau aš galvoju, kad vaikui jis žymiai patogesnis. Galima vežt du vaikus iki 36 kg. Yra diržai vaikam prisegti, dar galima uždaryti "duris", iš visų pusių langai, išskyrus nugaroj, priekinis iš tokio tinklelio, kuris jei lietus lyja užsidengia plastmase. Bent jau mūsų vaikis labai mėgsta juo važinėtis. Vaikiui dabar 1,5 m. O kainuoja jis beveik 500 lt, nu kaina, tai jau tokia g.gif
user posted image
Va internete dar ir tobulesnių radau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegutė: 28 gegužės 2006 - 13:16
Man tas maitintuvas visai nereikalingas atrodo. Mano vaikui jau metukai apsejome bo jokio maitintuvo. Jei buciau ji turejus, gal ir buciau maitinusi nu bet pirkti tikrai pati nesugalvociau tokio daikto.
Atsakyti