Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų Senelio/Senio Šalčio/Nykštuko laiškas

Rašau sūnui "Nykštukų" laiškus nuo gruodžio 1-osios iki pat Kalėdų. Pirmaisiais metais buvo paprasta, antrais reikėjo labiau paieškoti įvairių istorijų, įdomybių, paskui nieko neberadusi ėmiau pati kurti. Prie laiško pridedu dovanėlę. Jos būna pačios įvairiausios: ledinukas, sausainiai, arbata, medus, žurnalas, dantų pasta (prie istorijos apie Ėduoniją biggrin.gif ), priemonės pasigaminti atviruką, dekoracija, knyga, didelis guminukas, etc. - ką tik sugalvoji. Kalėdų seniu sūnus lyg ir nebetiki, bet Nykštukais - TAIP bigsmile.gif . Šiemet jau gal paskutiniai to tikėjimo metai, norisi pasistengti, juolab kad Nykštukų laiškų vaikas labai laukia kasmet, gal net labiau nei pačių Kalėdų. Nereikia ir pasakoti, koks jausmas apėmė, kai sūnus susidėjo visus laiškus į krūvą ir sakė, kad saugos juos savo vaikams parodyti wub.gif .
Atsakyti
Rašiau pernai savo dukrytėm. Čia įkeliu tekstą (aišku buvo viskas sumaketuota, papuošta ir atspausdinta ant gražaus popieriaus), gal kam pravers wink.gif

Mielos Emile ir Evelina,

Ačiū už gražius Jūsų laiškučius.
Oho, kaip Jūs per šiuos metus paaugote. Emile, Tu jau antrokė - negaliu patikėti, kaip greitai prabėgo metai ir mes vėl susitinkame. O pas Eveliną kasos užaugo iki „dangaus“. Ar žinote, kad Jūsų namuose aš jau buvau ir skruzdėlytę slaptą palikau. Ji seka kiekvieną jūsų žingsnelį ir aš sužinau kiekvieną darbelį, todėl aš matau ir viską žinau.
Džiaugiuosi, kad buvote geros per šiuos metus. Tai man patvirtino ir Jūsų tėveliai. Taigi įrašiau Jus į gerų vaikų sąrašą ir noriu pasakyti, kad šiemet užsuksiu pas Jus Kūčių naktį, kai saldžiai miegosite savo šiltose lovelėse.
Žinau, kad judvi su sesute labai laukiate Šv. Kalėdų. Aš taip pat jų laukiu. Mėgstamiausias mano Kalėdų užsiėmimas yra dalinti dovanas, duoti kažką gero kitiems. Nes duoti yra daug smagiau nei gauti. Tikiuosi, Jums taip pat. Todėl nepamirškite padovanoti kažką gražaus kitiems ir Jūs.
Norėjau pasakyti, kad man labai patinka, kai Jūs svajojate. Atminkite, kiekviena svajonė - turi mažus sparnus, su kuriais ji pajėgi apskirsti net visą pasaulį, o apskridusi, imti ir išsipildyti. O Jūsų svajonės - labai gražios. Todėl nė neabejoju, kad jos kada nors visos ims ir išsipildys. Kalėdos - nenuspėjamos ir stebuklingos. Todėl nebijokit svajoti. Svajodami mes augam.
Ir dar jums primenu - būkit visada gerutės. Rytais pasiklokit loveles, valykit dantukus ir prauskit burneles. Visada klausykit mamytės ir tėvelio, mylėkit močiutę ir savo senelį.

Gražaus Šv. Kalėdų laukimo!

Su meile,
Kalėdų senis!

p.s. Taip pat turiu mažą prašymą - kadangi bekeliaudamas su dovanomis būsiu baisiai išalkęs, būtų labai puiku, jei paliktumėt po eglute man kokį nors skanėstą pasistiprinimui. Ačiū mano draugės!
2013 metų gruodis
Atsakyti
Nykštukų laiškus - advento kalendorių siunčiausi iš idejupastoge.blogspot.com
Atsakyti
Sveikutes,
labia grazi ideja parasyti laiskuti kaledu seneliui ... o gauti atsakyma dar linksmiau...
Kilo man ideja parasyti laiska nuo kaledu senelio mano mazios darzxelio grupei, tik fantazijos stokoju.... gal kuri turte ka nors panasaus? Kaip viska isdestyti - juk vaikuciu daug grupeje, apie kekviena neprirasysi....
gal turte kuri pavyzduka ir galite pasidalinti?
Is anskto labia aciu....
Atsakyti
Naudodamasi Jūsų idėjomis, parašiau laišką nuo Kalėdų senio savo vaikams. Ačiū Jums labai.
Atsakyti
Kaip gaila, kad visos senos nuorodos su pavyzdžiais neatsidaro verysad.gif
Atsakyti