Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

sveikos brangiosios!

na stai ,manau ir man priprendo laikas isilieti i Jusu gretas 4u.gif
situacija tokia ,kad mmm turejo prasideti 11/03,taciau iki siol ju ne kvapo(jau 2.5savaites ) ... taigi 11/13 ir 11/15 pasidariau nestumo testus ( skirtingu gamintoju - del uztikrintumo ,kad gamybinis brokas cia niekuo detas tongue.gif ) pirmas per keleta sekundziu parode 2 ryskias juosteles ,o antras po kiek ilgesnio laiko tarpo ,taciau taip pat 2 ir ryskios ! kazkokiu ypatingu nestukiu pozymiu - nejauciu ,nei pykina ,nei labai silpna ,nei valgyt noriu ,sakyciau net priesingai ,sumazejes apetitas ( keletas kg net nukrito) ir jauciu ypatinga potrauki gazuotiems gerimams biggrin.gif siandien pradejo nemenkai skaudenti/dilgcioti kairi sona ... unsure.gif ka tai galetu reiksti ?! pas gydytoja einu tik kitos savaites pabaigoj ,nes pas jus cia prisiskaiciau ,kad greit begti - jokios prasmes ,nes daznai labai ankstyvoj stadijoje nieko nemato ! taciau prisikaicius apie negimdyvini nestuma ir atsiradus tam skausmui - baisu !
gal kas is patirties zinot ,ar gali buti taip ,kad testai teigiami ,taciau tai ne nestumas ,o kazkoks streso itakotas mmm susilaikymas ?! gal siaip kas rimto ?!
su brangiausiuoju mazylio dar neplanavom ,bet jis butu labai laukiamas ! manot ,kad as jau nestuke.gif ? 4u.gif
busiu itin dekinga uz kiekviena patarima ,nuomone ir patirties pasidalinima!
Atsakyti
Jei keli testai rodo vis dvi juosteles, tai iš tikro nėra kokia nors klaida. Tai yra nėštumas. Sveikinu.
Atsakyti
Nu ka cia pasakysi- sveikinu 4u.gif
Kad truputi jauti tempima tai nieko baisaus, man kelias dienas pilvo apacia kaip reikiant skaudejo (panamus i mm skausmas), bet veliau praejo. Siaip nepersitempk ir stenkis nekiloti ranku. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 11 19, 16:49)
Nu ka cia pasakysi- sveikinu  4u.gif
Kad truputi jauti tempima tai nieko baisaus, man kelias dienas pilvo apacia kaip reikiant skaudejo (panamus i mm skausmas), bet veliau praejo. Siaip nepersitempk ir stenkis nekiloti ranku.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif


aciu uz toki paskatinanti atsakyma 4u.gif
o ranku visai nekilnot ??? ( zinau ,kad labai kvailai skamba klausimas ,bet as visai zalia nestuke.gif sferoj !! )
ir pilva man kazkaip ne papilvej skauda ( kaip kad pries mm ) ,bet kairi sona ,tai kaip ir sakiau prisisaiciau apie tuos negimdyvinius nestumus tai taip baisu pasidare !
tave irgi labai ,labai sveikinu !!!! 4u.gif
Atsakyti
kairy sona ir man labai maude,todel ir as prisiskaicius labai bijojau kad nestumas gali but ne vietoj.seip dazniau nevietoj prisitvirtines gemaliukas buna desinej pusej del apendicito(zinios is interneto platybiu doh.gif ).visos mano baimes del nestumo ne vietoj nepasitvirtino -nestumas ten kur ir turi but.
Atsakyti
as ir tik kelias savaites laukiuosi bet vis paskausta pilvuka.tik ir klausausi kas darosi.o rankas isvis kilnot negalima ar kaip?
nes as sitoj sferoje irgi visai zalia.tiek daug klaustuku visokiausiu yra.o baimiu tai labai daug.del visko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(camellija @ 2009 11 20, 23:55)
as ir tik kelias savaites laukiuosi bet vis paskausta pilvuka.tik ir klausausi kas darosi.o rankas isvis kilnot negalima ar kaip?
nes as sitoj sferoje irgi visai zalia.tiek daug klaustuku visokiausiu yra.o baimiu tai labai daug.del visko verysad.gif

negalima ilgai laikyti iskeltu auksciau peciu ranku ar jas aukstai iskelus ko nors siekti,nes maziukui stebukliukui gali deguonies pritrukti. tiesiog stenkis jei nereikia tai ju nekelti auksciau peciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as irgi nebezinau kas darosi.Man niekada nebuvo problemu su mm ir dar niekada nebuvau pastojusi,todel visai nieko apie tai nenusimanau,si menesi mm velavo 11 dienu,pasidariau testa,tas nieko neparode.12 diena pradejo teplioti,bet keistai taip,kita diena sulaukiau mm,trumpu ,bet skausmingu.Po mm praejus 3 dienom,sesuo patare pasidaryti dar viena testa,parode II,nepatikejau,vakare pasidariau dar viena testa,vel parode II,neryskus ,bet II. Neplanuotas,bet apsidziaugiau ir drauga nudziuginau. O vakar man pradejo skaudeti pilvo apacia,taip pat kaip ir pries mm,na o siandien sulaukiau mm.Nuo praeitu neaiskiu mm praejo 14 dienu,as taip ir nesupratau kas ivyko.


Sveciuojuosi pas sese Vokietijoj,pirmadieni planavau eiti pas gydytoja,kad isitikinti ar tikrai laukiuosi (jau net nesvarbu kiek kainuos,nes labai norejau suzinoti).Ka dabar daryti jau nebezinau.
Gal kam buvo panasi situacija? unsure.gif Labai sunku verysad.gif
Atsakyti
Katre, nenoriu nuliudinti, bet man atrodo tau buvo uzkibes zirniukas, bet su mmm jis pabego verysad.gif
Atsakyti
Sveikuciai visi,na as taip pat prie jusu jungiuosi.Pries 6 men issiemiau spirale .Pirmasis mano stebuklelis jau didelis 6 metu, tai manau pats laikas jau antram, bet nebuvo visko taip greitai ir paprastai kaip as apsiskaiciavau.O apskaiciavau viska net po kokio choroskopo zenklu jisar ji turetu gimti, iki tol idemiai studiavau kiekvieno zenklo charakterio ipatumus.Kaip sakoma zmogus planuoja dievas juokiasi, taip ir man didziausiu nustebimu pirma menesi sulaukus mmmm net nepatikejau iskart po ju pirkau nestumo testa ir antra men. sulaukiau mmm....ir trecia.... dabar jau sestasis menuo....Va tik si menesi skirtingai mano mmmm veluoja , ir nors nera visiskai jokiu pozymiu bet kenciu neperku jokiu testu, apsimetu tvirta ir visiskai nesmalsia, sakau palauksiu dar viena savaite nors kiekviena minute begu tikrinti ar nera kokiu rudu isskiru, kaip buna pries sirgima.Kaip netycia ir atsitiktinai skaiciuoju kada mazdaug turetu gimti, koks choroskopas ir t.t.
Atsakyti
sveikutes. kiek skaiciau visoms dar tik pradzia nestumo. man jau 5 men tai galiu patarti is savo pirmo ir sio nestumo. paskaudeti gali ir viena ir kita sona, nes kam nera ispjautas apendicitas daznai paskauda ir gali buti kad teks ji ir issipjauti taip mano draugej buvo, bet vaikeliui nepakenke. man paskauda ir tada kada turi buti mmm. cia normalu taip daktare sake, pamaudzia ir nugara. svarbu ka nekraujuoji ir nera tokio stipraus skausmo ,kad jau nebgali istverti, paskaudeti veliau gali ir delto kad leliukas spaudzia slapimo pusle. o kad skauda kairi sona delto kad neten vaikiukas kazkaip idomei skamba.
O KATRE gali buti tikrai gad leliukas iskraujavo, bet man kazkaip taip neatrodo, buna kad ir nescios pakraujuoja tada kai jom turi buti mmm. ir daugeliui nesciuju taip buna. nueik pas daktara ir viskas bus aisku.
Ranku kelnoti tikrai negalima, nes vaikiukui truksta deguonies ir jam aplink kakliuka gali apsivinioti virksetele. tai geriau ranku nekelnoti paprasyti kazko kad padetu.
Atsakyti
As irgi visai nesenai prisijungiau prie Jusu 4u.gif Is pradziu gasdino visoki paskaudenimai tai vienam tai kitam pilvo sone blush2.gif prisiskaiciau info apie nigimdinius ir pan doh.gif bet gydytoja patvirtino, kad nestumas vietoje ir vystosi nestuke.gif dabar laukiam nesulaukiam 12 savaiciu, tada gal nerimas del visko sumazes blush2.gif
Atsakyti