Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

QUOTE(Efemera @ 2015 01 07, 16:06)
Esu tokio stiliaus rubu pirkusi is motherhood.com ir oldnavy.com (maternity skilties), siunciausi per tarpininkes 4u.gif.



Aciu, tik dabar pamaciau kad angliskai su klaidom parasiau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tiesiog prisipirkau rubelių, M ir L. Kelnių nepirkau, nes erzina - kojas spaudžia, saga spaudžia, ir tos specialios nėšumo kelnės nepatinka. Tai nešioju ilgus didelius megztinius su nėščiųjų timpom smile.gif
Atsakyti


 ! 
Keliomis žinutėmis aukščiau įdėta mano nuoroda. Skelbimai šiame skyrelyje draudžiami!

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216

Atsakyti
QUOTE(Linute_3 @ 2014 10 28, 19:17)
Taip, yra www.9menesiai.lt
Jie savanorių pr., prieš kliniką motina ir vaikas


ar tikrai yra? nes ju internetiniam puslapyje raso kad tik vilniuje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskejan: 12 liepos 2015 - 10:20
Pirkau sarafaną-suknelę į darbą iš BŪK MAMA, labai gražus modeliukas, iki pabaigos užteko, diržiuku juosėsi http://bukmama.lt/pa...ukneles/491-751 ir dar norėjau ne juodų kelnių, tamprių, gražių spalvų, nes parduotuvėse viskas juoda, pilka, tai nerealiai aptikau Gariūnuose, mokėjau 100 Lt, mėlynos, tinka į darbą, teatrą, į miestą, kasdien, labai malonios medžiagos, jokių sagų, užtrauktukų, padarytos butaforinės kišenėlės nugaroje ir priekyje viena, gumyte dydis reguliuojasi, tai užteko nuo pradžios iki galo, gimdyti važiavau su jomis, tamprios ir nespaudė niekur, priderint bliuzeles visokias, tunikas drąsiai.
Atsakyti
Sveikutės!

Šioje temoje radau daug patarimų apie drabužėlius, bet nieko apie batus. Ar čia man vienai reikia didesnių batų, negu nešiojau iki nėštumo vidurio? Per pirmą nėštumą teko nusipirkti dydžiu didesnius batus. Dabar laukiuosi antro vaikelio ir ta bėda greičiausiai jau mane ištiks pavasarį, tai pirmo nėštumo metu nešioti žieminiai batai nebetiks. Ieškau laivelių. Nenoriu daug į tai investuoti, nes nešiosiu vos kelis mėnesius.
Ar jūs su tuo nesusidūrėte? Gal turite kokių patarimų?
Ačiū!
Atsakyti
Priedas  DSC_3498.jpg   167,61KB   0 Parsiųsta kartų
Ar nešiojate įdomesnes sukneles nėštukėms? ar jums nesvarbu grožis nėštumo metu?
Atsakyti