Kas formavo jūsų stilių, kaip išsiugdėte skonį vieniems ar kitiems drabužiams? Klausimas ne iš lengvųjų, ane?

Tai va, kad būtų kažkokios gairės, siūlau atlikti mažytį eksperimentą, kurį pasiskolinau iš visiškai kitos srities. Esmė tame, kad svarbiausiais visų įpročių formavimuisi yra laikomi 1-4 gyvenimo metai ir 12-14 metai arba paauglystė. Vadinasi, jūsų skoniui daugiausiai įtakos turėjo, kaip rengėsi jūsų mamytės, kai jūs dar po stalu ropojot, ir paskui jau kai bandėt ieškoti savęs tais durnais beprotiškais ankstyvos paauglystės metais

Nu pasidalinam prisiminimais

Aš tada pradėsiu, kad jau temą užvedžiau.
Prisimenu iš vaikystės, kad mama nešiojo labai stambius, masyvius papuošalus - ir iki dabar aš mėgstu būtent tokius, jeigu jau auskarai, tai iš tolo turi matytis, kad tai auskarai

Prisimenu ryškias spalvas, ryškiai žalią, mėlyną - kartais mane tiesiog nenumaldomai patraukia prie kažkokio ryškaus daikto, kuris paskui prie nieko neprilimpa, bet tiesiog negaliu atsispirti

Mama nenešiojo aukštakulnių (tik su labai saikinga pakulne) ir... kartais mėgo vyriškus drabužius. Ir ką - mane irgi patraukė prie unisex drabužių

Krypsta žvilgsnis į diedo spintos pusę
Paauglystė....

Buvau dažyta raudonplaukė, ir pagrindinė spalva - juoda. Nešiojau vyšniavus kerziukus. Ir visas periodas tarp 12 ir 14 buvo juodas. Todėl man šis sezonas su daug daug juodos spalvos toks širdžiai mielas

Mėgau pati siūtis, perdarydavau mamos senus sijonus, paltukus. Ir bliam šiais metais manyje atgimė siuvėja

Dar nešiojau auskariuką antakyje. Ausyse turėjau 6 auskarus (liko 4)...Tikiuosi, šitas potraukis neatgims, nes diedui bus infarktas

Tai tokie trumpučiai atsiminimai, būtų labai faina ir įdomu, jei ir jūs pasidalintumėt

Iš širdies į širdį, taip sakant