ačiū už naujai atidaryta tema
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
Ačiuks už naują temą
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 23, 17:52)
ačiū už naujai atidaryta tema
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 11 24, 11:24)
Ačiuks už naują temą
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
Aisku, kad galima jeigu tik telpa Is esmes nesiskiria niekuo tik dydziu.Man jeigu reikia kokiam troskiniui mesyte pakepinti ar morkas su svogunu, tai tam paciam puode ir kepinu
QUOTE(aureka @ 2009 11 24, 11:27)
Aisku, kad galima jeigu tik telpa Is esmes nesiskiria niekuo tik dydziu.Man jeigu reikia kokiam troskiniui mesyte pakepinti ar morkas su svogunu, tai tam paciam puode ir kepinu
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 23, 16:52)
ačiū už naujai atidaryta tema
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
man tai mėsa labai puikiai kepa. O jau kulšeles tai apsilaižydami valgo tik žiūrėk, kad jau ir neliko
papsakok kaip cia taip skaniai darai
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 11 24, 12:24)
Ačiuks už naują temą
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
Ane? taip paprastai?
Turiu klausimą troškinius taip pat galima daryti ir pačioje keptuvėje? O kuo keptuvė skiriasi nuo puodo, jei ir ten ir ten galima kepti? dugno plotu?
aš tai darau toje pačioje. Iš pradžių apkepinu mėsą paskui sudedu daržoves kokias mėgstam, o baigus kepti galima pomidorų padažo ar grietinės įdėti, čia kas ką mėgsta. Mano šeimynai patinka mėsa su morkomis ir žiediniais kopūstais, belves verdu atskirai.
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 24, 15:38)
papsakok kaip cia taip skaniai darai
kulšeles suprieskoniuju, dag visokių džiovintu žolių dedu. Apkepu viena puse, paskui kita puse apverčiu kepti kartu sudedu druska apibarstytas bulves. kepu kol rodyklė pakyla iki žalio lauko galo išjungiu ir dar palieku pastovėti gal 10 - 15 min.
QUOTE(vestė21 @ 2009 11 24, 17:06)
kulšeles suprieskoniuju, dag visokių džiovintu žolių dedu. Apkepu viena puse, paskui kita puse apverčiu kepti kartu sudedu druska apibarstytas bulves. kepu kol rodyklė pakyla iki žalio lauko galo išjungiu ir dar palieku pastovėti gal 10 - 15 min.
dekui, pabandysiu
šiandien bandysiu kepenėles kepti, tai rytoj parašysiu kaip gavosi
Ačiū už patarimus
Dar rimtai reiks padirbėt su kotletais kaip supratau, sunkus darbas bus išmokt
Dar rimtai reiks padirbėt su kotletais kaip supratau, sunkus darbas bus išmokt
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 11 25, 19:02)
Ačiū už patarimus
Dar rimtai reiks padirbėt su kotletais kaip supratau, sunkus darbas bus išmokt
Dar rimtai reiks padirbėt su kotletais kaip supratau, sunkus darbas bus išmokt
kotletus kepiau iš pirmo karto gavosi
šiandien kepiau kepenėliais gavosi tik pamušiau apibarščiau druska, sudėjau į įkaitinta keptuve, apkepiau viena pusę apverčiau ir dar truputį pakepiau, kokias 5min. išjungiau ir palikau. Gavosi tokios skanios ir svarbiausiai į jokius miltus nereikėjo "apvolioti". Man patiko