Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su zepter

QUOTE(aureka @ 2010 07 16, 17:30)
Nera uz ka  mirksiukas.gif  As pati jau daug ka isbandzius, bet irgi atradau kazka naujo  thumbup.gif

jau pasidariau majonezą, tai tikrai skonis skiriasi nuo pirkto parduotuvėje, o ir skanumas tai pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2010 07 16, 19:38)
jau pasidariau majonezą, tai tikrai skonis skiriasi nuo pirkto parduotuvėje, o ir skanumas tai pasaka thumbup.gif

Dar siulau kada paeksperimentuoti- krienai, cesnakai, krapai ar petrazoles, pomidoru padazas..... Priklauso nuo to prie kokio patiekalo padazas arba ko turiu namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 07 16, 20:55)
Dar siulau kada paeksperimentuoti- krienai, cesnakai, krapai ar petrazoles, pomidoru padazas..... Priklauso nuo to prie kokio patiekalo  padazas arba ko turiu namuose  thumbup.gif

reikės pabandyti, žiūrint į sudėtį prie mėsos turėtų būti thumbup.gif gal dar ką nors gali pasiūlyti su šiuo mikeriu įdomaus pasigaminti rolleyes.gif neseniai turiu tai nedaug ką žinau blush2.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif Įsigijau ir aš puodą su garpuodžiu. thumbup.gif Tai pagal nuorodą, duotą aukščiau, išsikepiau karštų sumuštinių thumbup.gif Pirmą kartą prideginau, nes perkaitinau puodą blush2.gif o antrą kartą liuksiškai pavyko clap.gif Ir dar grikių košę su tunu ir svogūnais padariau - jėgingai gavosi rolleyes.gif Žodžiu, dalinkimės patirtimi ir visoms viskas gausis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu ir aš papasakoti apie mano 'mylimą' kepimo-troškinimo būdą. Temos neseku, tai nežinau, gal jums nebus naujiena, nes skaičiau, kad tokiu būdu kai kas kepat bulves.
O viskas vyksta taip: imu gabalėlį kepimo folijos, patepu aliejumi, dedu gabalėlį pvz.lašišos, tvarkingai užlankstau foliją viršuje ir galuose (panašiai kaip kibiną smile.gif. Tokius ruošinukus dedu į šaltą keptuvę, uždengiu dangtį ir kaitinu ant 2-os padalos (iš 3), kai rodyklė pasiekia vidurinį laukelį kaitvietę išjungiu ir palieku pastovėti 10-15 min. Tokiu būdu kepu žuvį, kotletus , vištienos gabalėlius, pjaustytas daržoves ir pan. Kotletus prieš kepant apvolioju džiuvėsiuose, žuvį pamarinuoju- čia jau kaip kam patinka. Taip pagamintas maistas lieka sodraus skonio, greitai iškepa, bet neperkepa, virtuvėj jokių kvapų ar garų, ir praktiškai keptuvės plaut nereikia smile.gif Į keptuvę nepilu nei aliejaus, nei vandens, nes nuo gaminamo maisto atsiranda šiek tiek garų.
Pabandykit thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padeti, patarti...nusipirkau as bauer puodu komplektuka (cia skaiciau kad jie identiski zepter) man kazko dangtis nesandarus rodosi-uzdejus ant puodo jis labai lengvai stumdosi i sonus ir kleba-ar taip turi but? skambinau i firma, bet naudoj jokios-pareiske kad ju gaminiai kokybiski, niekas nekleba, o jei nekokybiski tai keicia...tai kaip man po galais zinot kaip is tikro turi but? blush2.gif norisi sumokejus tokius pinigus kad ir kokybe butu, ir aptarnavimas..i paprasta turgu nuejus gauni daugiau konsultacijos nei pas juos... verysad.gif padekit, prasau....
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 08 22, 10:54)
Merginos, gal galit padeti, patarti...nusipirkau as bauer puodu komplektuka (cia skaiciau kad jie identiski zepter) man kazko dangtis nesandarus rodosi-uzdejus ant puodo jis labai lengvai stumdosi i sonus ir kleba


Uždėjus ant puodo dangtį, jį reikia pasukti 180 laipsnių kampu, tuomet jis užsifiksuoja 4u.gif Užvožus jį paprastai, kliba ir pas mane, manau, taip ir turi būti g.gif
Beje, šiandien pirmą kartą gaminau troškinį Bauer puode thumbup.gif Sužinojau, kokį gėrį laikiau 3 metus spintelėje nenaudojamą doh.gif Teks gilintis į puodo naudojimo subtilybes ir draugauti su juo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi isigijau visa komplekta siu puodu,dovanu gavau mikseri,juo esu be galo patenkinta.
Puodais dar nelabai,tiksliau visai nemoku naudotis doh.gif Naudoju kolkas tik keptuve,nes siuo metu su vaiku dviese gyvenam,tevelis Norvegijoje.Keptuveje sauniai iskepa obuoliu pyragas,pirstus galima nusivalgyti ir varskes apkepas thumbup.gif Daugiau kaip ir nieko doro negaminu.Bet su malonumu skaitysiu jusu patarimus wub.gif
Tiesa kas del mikserio.Mano teta dirba Zepteryje,tai atvaziavus rode ka skanaus galima pasigaminti.Pagamino ryziu piure,as likau apakus kaip buvo skanu blush2.gif
Atsakyti
Suku suku as ta dangti, bet kad man tai kazkaip niekas ten nesifiksuoja.... doh.gif keptuve geras daiktas. patenkinta, o puode tai vakar ryzius balandeliams viriau- gerai kad niekas nelipa is puodo, nevarva, nereik prie virykles stovet...O jus ta dangti sukat tik uzdejus, ar kai virt pradeda?nors as atrodo pasuku normaliai, o nuimant ranka sujuda ir vel jis kleba.....ASERTYT, gal galit placiau kaip ta pyraga kepat, kaip tik keli obuoliai metosi, pameginciau ax.gif jei jau nusipirkau, teks turbut susitaikyt ir naudotis.... blush2.gif niekuomet gyvenime i jokius pristatymus nevaiksciojau, o cia pagavo mane per atostogas atsipalaidavusia, va ir issiduriau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2010 08 24, 09:41)
Keptuveje sauniai iskepa obuoliu pyragas,pirstus galima nusivalgyti ir varskes apkepas  thumbup.gif


Pasidalinkit receptukais ir gaminimo instrukcija, bandysim ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2010 08 24, 15:16)
Pasidalinkit receptukais ir gaminimo instrukcija, bandysim ir mes mirksiukas.gif

Kad ner ka dalintis biggrin.gif Obuoliu pyragas paprasciausias bet koks,taip pat ir varskes apkepas.Abu receptus traukiu is interneto.Googlei irasau,ka ismeta,ta kepu bigsmile.gif Tiesa,gale kepimo idedu sokolado - labai skanu wub.gif
Atsakyti
O bauer puoduose galima tą obuolių pyragą iškepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 25 rugpjūčio 2010 - 10:18