Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(linccike @ 2010 03 16, 21:53)
sveikos  4u.gif
jei as neisdirbau pilnu metu, tai man reikia pildyti gpm308 forma? ar as kazka ne taip supratau?

anksciau pildydavau tik gpm305 forma.




Kiek as zinau,tai reikia.
Atsakyti
o toje formoje visus duomenis reikia surasyti paciai? is kur tiksliai zinoti, kiek ten tu pinigeliu as gavau is birzos ir is darbo buvusio?
Atsakyti
sveikos. as dar su tokiu klausimu... vakar atsidariau MB elektronine bankininkyste, ir pas ji jau buvo paruostos pajamu mokescio ir turto deklaravimo pazymos. jis kaupia pensija ir supratau kad tai turtas kuri reikia deklaruot ar kaip?
Atsakyti
Sveikos,
Maciau buvo klausimukas jau. Gal zinot, kada VMI leis suformuot preliminarias GPM deklaracijas? Pernai ziuriu 03-03 jau leido g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelyja @ 2010 03 17, 08:32)
Sveikos,
Maciau buvo klausimukas jau. Gal zinot, kada VMI leis suformuot preliminarias GPM deklaracijas? Pernai ziuriu 03-03 jau leido  g.gif

Nors jau prasidėjo trečioji kovo savaitė, Elektroninio deklaravimo sistemoje dar neatsirado preliminarių mokesčių deklaracijų, tad deklaravimas neprasideda. Atitinkamai vėluos ir pajamų mokesčio permokos grąžinimas.

Oficiali to priežastis - Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI), analizuodama darbdavių bei bankų, draudimo kompanijų, aukštųjų mokyklų pateiktą informaciją apie gyventojų pajamas ir jų patirtas išlaidas, kuri reikalinga preliminarioms deklaracijoms suformuoti, rado nemažai klaidų. Be to, apie 10% darbdavių iki šiol visai nėra pateikę informacijos apie darbuotojų pajamas.

"Kauno diena" praėjusią savaitę rašė, kad jau kovo 8 dieną elektroninėje deklaravimo sistemoje atsiras preliminarios pajamų deklaracijos, VMI aktyvų gyventojų pajamų deklaravimo procesą atidėjo savaitei. Dienraštyje rašyta, kad šiemet preliminarios deklaracijos elektroninėje VMI sistemoje turėtų atsirasti kovo 15 d. Pati VMI atsakyme "Verslo žinioms" rašė, jog VMI, siekdama mokesčių mokėtojams pateikti kokybiškas preliminarias deklaracijas, jas mokesčių mokėtojams planuoja suformuoti trečiąją kovo savaitę.
Atsakyti
labas rytas. tai kai pagal formule pasiskaiciuoji metini npd,ka reiskia gauta suma,ka su ja daryti toliau. nieko nesuprantu ar reikia dalinti ja is 12 men ar dar ka???
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2010 03 17, 09:01)
labas rytas. tai kai pagal formule pasiskaiciuoji metini npd,ka  reiskia gauta suma,ka su ja daryti toliau. nieko nesuprantu ar reikia dalinti ja is 12 men ar dar ka???

nieko nereikia dalinti, ta suma ir reikia irasyti i deklaracija
Atsakyti
Šian per radiją pranešė, kad deklaracijos bus "trečią kovo savaitę" Įdomu nuo kada pradėjo skaičiuoti? Pas mane dar tuščia... smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 17, 12:35)
Šian per radiją pranešė, kad deklaracijos bus "trečią kovo savaitę" Įdomu nuo kada pradėjo skaičiuoti? Pas mane dar tuščia... smoke.gif

tai pagal si pasakyma jau sia savaite turetu but,bet pas man yrgi nera.
Atsakyti
Trečia svaaitė dar nesibaigė, tad kantrybės
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti