ne ne, yra toks cukrus, pas mus vadinasi "castor sugar" jis itin smulkus skirtas desertams. LT sakyciau reikia pereiti parduotuviu lentynas ir tiesiog ziureti paty smulkiausia, o jei nebus, tjgi baisaus skirtumo nera, bele saldu matai, smulkus cukrus geiciau istirpsta ir tiek
ne ne, yra toks cukrus, pas mus vadinasi "castor sugar" jis itin smulkus skirtas desertams. LT sakyciau reikia pereiti parduotuviu lentynas ir tiesiog ziureti paty smulkiausia, o jei nebus, tjgi baisaus skirtumo nera, bele saldu matai, smulkus cukrus geiciau istirpsta ir tiek
Ateinu su klausimuku: gal kas žinot skanaus torto diabetikams receptuką? Nes artėja močiutės jubiliejus, labai norisi ką skanaus sumeistrauti Gal kas bandėt, pvz, ar į medutį galima dėti fruktozės ar grietinėlę plakti su fruktuzo ar gliukoze, ar gaunasi?
Ateinu su klausimuku: gal kas žinot skanaus torto diabetikams receptuką? Nes artėja močiutės jubiliejus, labai norisi ką skanaus sumeistrauti Gal kas bandėt, pvz, ar į medutį galima dėti fruktozės ar grietinėlę plakti su fruktuzo ar gliukoze, ar gaunasi?
Vat sala jau saldytve pauksciu pienas kremuko skonis tai pasaka ziuresim kaip bendrai viskas bus. bet dabar dilema turiu, ten yra receptas sokoladinio glajaus, o mano vyras juoda sokolada nemegsta, tik pieniska. Gal kas turi receptuka pienisko sokolado glajaus, ir ar jis uzstings? O jei sonus puosti su sokoladiniu tinkleliu ar galima lygiai taip pat naudoti ir pieniska? laukiu skubaus patarimo nes vakare noretusi jau degustuoti
Vat sala jau saldytve pauksciu pienas kremuko skonis tai pasaka ziuresim kaip bendrai viskas bus. bet dabar dilema turiu, ten yra receptas sokoladinio glajaus, o mano vyras juoda sokolada nemegsta, tik pieniska. Gal kas turi receptuka pienisko sokolado glajaus, ir ar jis uzstings? O jei sonus puosti su sokoladiniu tinkleliu ar galima lygiai taip pat naudoti ir pieniska? laukiu skubaus patarimo nes vakare noretusi jau degustuoti
Ateinu su klausimuku: gal kas žinot skanaus torto diabetikams receptuką? Nes artėja močiutės jubiliejus, labai norisi ką skanaus sumeistrauti Gal kas bandėt, pvz, ar į medutį galima dėti fruktozės ar grietinėlę plakti su fruktuzo ar gliukoze, ar gaunasi?
Olesta, ar pagal sita Asseni torto recepta (vadinasi "daugiasluoksnis sokoladinis tortas") kepei biskvita? SUPER atrodo tavasis tortukas
Sokoladinis biskvitas: 2 kiausiniai L dydzio 100 gr. margarino 2 valg. saukstai nesaldzios kakavos 4 valg. saukstai cukraus 350 ml. bet kokio jogurto 250 gr. miltu 1 "geras" a. s. sodos 1 a.s. citrinos rugsties