Įkraunama...
Įkraunama...

<Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

Pirmoji tema cia
Antroji tema cia
user posted image
Dalinamės įspūdžiais, pirkiniais, nuomonėmis 4u.gif

Ir įsidėmėkime - visi esame individualybės, visi turime skirtingas nuomones, neperšame Jų, tiesiog išsakome smile.gif Gerbkime vieni kitus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal nešiojančios "Crocs" avalynę galėtumėte užpildyti trumpą anketą? 4u.gif
Ji tikrai neilga, užtruksite vos kelias minutes. Duomenys bus naudojami tik apibendrinimui, nereikia nurodyti nei vardo, nei pavardės smile.gif

anketa
Labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di:>: 25 lapkričio 2009 - 20:20
Man ši avalynė nelabai. Jau vien mintis, kad ji pagamint iš gumos. Man kojos prakaituoja odiniuose batuose, tai baisu pagalvoti, kas būtų tokiuose unsure.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu ko taip visiems tie guminiai batai patinka g.gif guminiai ne odiniai biggrin.gif
Atsakyti
Jetus moteros pavartykite www.crocs.com , nes nusibodo atsiprasant nusipezejimu tokiu klausytis doh.gif nu is kur paemete , kad Crocs'ai pagaminti is paprasto gumos C ?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 gruodžio 2009 - 07:59
QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 03, 07:59)
Jetus moteros pavartykite www.crocs.com , nes nusibodo atsiprasant nusipezejimu tokiu klausytis  doh.gif  nu is kur paemete , kad Crocs'ai pagaminti is paprasto gumos  C ?
My Webpage

drinks_cheers.gif

Pirkti turguose, maximoze, bazese - ten tikrai nzn kokia medziaga... Kojos nusust gali smile.gif

Atvaiksciojau prie +45 su tais batais ne karto nesuprakaitavo lotuliukas.gif
Atsakyti
visą vasarą sode atmyniau - dar nemačiau patogesnio vasarinio apavo thumbup.gif
Atsakyti
Turiu. Nepatinka. Prakaituoja. Ir net nagus dazo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natty bear @ 2009 12 04, 09:34)
Turiu. Nepatinka. Prakaituoja. Ir net nagus dazo. ax.gif

esu isitikinus 1000 proc. kad neoriginalai hihihi.gif O eji originalai tai kuris modelis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 12 04, 14:11)
esu isitikinus 1000 proc. kad neoriginalai hihihi.gif O eji originalai tai kuris modelis  g.gif ?

tai aisku drinks_cheers.gif nes nu nedazo si medziaga ...
Atsakyti
Aha, man irgi idomu pasidare, kurie cia gali dazyti? g.gif
Atsakyti
nu gerai gal jie ir super patogus bet super negrazus biggrin.gif
Atsakyti