Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: meninė ir sportinė

Toliau dalinamės patirtimi, džiaugsmais ir vargais smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 24 lapkričio 2009 - 13:47

Sveikos esamos ir būsimos gimnasčių mamytės 4u.gif

Temos pradžioje, kad gerai matytųsi, nereiktų ieškoti, parašysiu atsakymą į labiausiai rūpimą klausimą: nuo kada pradėti sportuoti Taigi,
Į meninę gimnastiką priimamos mergaitės nuo 5-6 metų (kartais nuo 4,5) 4u.gif 4u.gif
Smagaus ir šilto bendravimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaune gimnastes ruošia:
Kauno centro sporto mokykla, Miško g. 1a,
Gimnastikos skyriaus vedėja Rita Naujokienė
rnaujokiene@yahoo.com; tel: 42 30 87
Atsakyti
Pabaigtoje temoje skaičiau apie prekes ir jų kainas Kamilloje. Gerai, kad atsirado tokia parduotuvė ir jei joje bus kokybiškų prekių, tai būtų idealu. Kamuolių Amaya yra ir Kaune, češkutės Grishko neblogai, bet jos labai greitai susidėvi, bent jau pas maniškę labai greitai susidėvėjo, suplyšo. Puslapyje mačiau lankų. Mums labai aktualu, nes kolekcijoje turime tik sulūžusius. Senukuose pirkti lankai tokio kietumo, kaip šiaudeliai kokteiliui doh.gif O tie tikrieji standartiniai lankai sveria apie 300 g. Sakyčiau labai sunkūs.
Atsakyti
Egliuke ,lanku kol kas nera,o kas del ceskuciu ,tai jas galima tik varzyboms pasilikti,graziau atrodo kuno spalvos nei baltos,o gal reikia su jomis nuolatos treniruotis,kad pedos priprastu?O siaip ,kita vertus,nieko amzino nera. smile.gif
Atsakyti
Apie amžinumą tai nešneku. Dabar, kai jau laisvai galima nusipirkti geresnes češkes, tai labai gerai. Kol nebuvo čia, tai vežė iš Rusijos, iš kitų užsienių. Atvežtinės češkės buvo labai taupomos, būtent tik varžyboms. Mums Grishko češkės ko tai labai greitai užsibaigė. Per metus apie 10 varžybų, tai jau po pirmųjų varžybų išplyšo pamušalas. Nu žodžiu, kol nebus geresnių, bus l.geros Grishko. Nors gal ir tų Grishko češkių yra įvairių pagal kokybę ir kainą. Kai atveždavo, tai jau kokias atveždavo, tokios būdavo labai geros, geresnės už estiškas (minkštesnės).
Atsakyti
Sveikos mamytės mirksiukas.gif
Žiūriu apie češkes prašnekot. Aš saviškei pirkau prie Mokytojų mokymo centro, ar kaip ten vadinas doh.gif , skersgatvyje kur batsiuvykla einant link Autobusų stoties biggrin.gif Jei gerai pamenu kainavo apie 35 Lt doh.gif - laiko gerai , o Birželio 23-iosios g. pigesnės, bet kokybės nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 25, 14:25)
Sveikos mamytės  mirksiukas.gif
Žiūriu apie češkes prašnekot. Aš saviškei pirkau  prie Mokytojų mokymo centro, ar kaip ten vadinas  doh.gif , skersgatvyje kur batsiuvykla einant link Autobusų stoties biggrin.gif Jei gerai pamenu kainavo apie 35 Lt  doh.gif - laiko gerai , o Birželio 23-iosios g. pigesnės, bet kokybės nežinau  smile.gif

Prisimenu, kaip nemėgau šitų češkių doh.gif Net estiškos buvo minkštesnės... Nors dabar gal jau geresnes daro? g.gif
O šiaip, jei negaila labai pinigėlių, tai rekomenduočiau Grishko mirksiukas.gif (Be to visas Rusijos elitas mūvi šios firmos češkes biggrin.gif )
Kaip tik neseniai skaitinėjau forumuose, kad naujesnis Grishko modelis Alina ilgiau laiko ir yra dar patogesnis g.gif Kažin kaip iš tikro?
Kaina irgi nesikandžioja - 14$ gaunasi apie 32 litus. Rašo, kad siuntimas įeina į kainą...

Jei kam įdomu - Grishko Alina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 11 25, 16:30)
Prisimenu, kaip nemėgau šitų češkių  doh.gif Net estiškos buvo minkštesnės... Nors dabar gal jau geresnes daro?  g.gif
O šiaip, jei negaila labai pinigėlių, tai rekomenduočiau Grishko  mirksiukas.gif (Be to visas Rusijos elitas mūvi šios firmos češkes  biggrin.gif )
Kaip tik neseniai skaitinėjau forumuose, kad naujesnis Grishko modelis Alina ilgiau laiko ir yra dar patogesnis  g.gif Kažin kaip iš tikro?
Kaina irgi nesikandžioja - 14$ gaunasi apie 32 litus. Rašo, kad siuntimas įeina į kainą...

Jei kam įdomu - Grishko Alina  smile.gif

Aš Eglei buvau pirkusi češkes iš tos batsiuvyklos Vytauto pr., tiksliau jai pasiuvo pagal užsakymą, tai labai minkštos, gražios rusvos spalvos, bet forma kažkokia kitokia - gana plati "nosis" ir aukštai ant kelties užeina. Jos dar nedėvėtos doh.gif Nelimpa kažkaip ir viskas. Stovi visai naujos. Bet minkštumo tai labai minkštos.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 25, 21:07)
Aš Eglei buvau pirkusi češkes iš tos batsiuvyklos Vytauto pr., tiksliau jai pasiuvo pagal užsakymą, tai labai minkštos, gražios rusvos spalvos, bet forma kažkokia kitokia - gana plati "nosis" ir aukštai ant kelties užeina. Jos dar nedėvėtos doh.gif Nelimpa kažkaip ir viskas. Stovi visai naujos. Bet minkštumo tai labai minkštos.

Tai gal todėl, kad pagal užsakymą? g.gif Arba šiaip jau viskas pasikeitė, juk aš baisiai seniai pirkau, prieš kokius 7-8 metus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 11 26, 13:05)
Tai gal todėl, kad pagal užsakymą?  g.gif Arba šiaip jau viskas pasikeitė, juk aš baisiai seniai pirkau, prieš kokius 7-8 metus...  doh.gif

Tai gali būti, kad dabar minkštesnės odos turi, bet šiaip forma tai ne tokia. Gal dar ir priprasti reikia.
Atsakyti
Maniske ceckes devi tik per varzybas.Pirmas ceskes trenere atveze is Rusijos visai grupei.Siemet nupirko baltas.Tai labai pritrina gumos. Trenere liepia abi gumytes det ant kulno.Bet ten viena ilgesne,kita trumpesne(suprantu kad trumpesne turetu detis skersai) g.gif
Ar daug kas ruosiasi gruodzio 12-13 i Latvija? Pas mus tai visos didskes(94-95 srauto) ,mano panelyte ir gal dar viena 99-tu srauto.
Atsakyti