Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

kepiau dangiska duonele is 4 temos pirmo puslapiu,skonis tikrai dangiskas. wub.gif tik man forma nesigavo tokia kaip paveiksleli,gal daugiau migdolu miltu reikejo det,nors dejau tiksliai pagal recepta. g.gif ir kepiau truputi ilgiau, apie 5-10min.pirma skarda perkepiau( kepiau apie 20min ilgiau)o pasirodo jie ir turi buti minksti,o vesdami sukieteja, gaunasi guminiai.tie kur perkepiau gavosi trasukus,cia jau skonio reikalas,man guminiai skaniau. rolleyes.gif
user posted image

o cia keli meduoliukai jau puosia musu eglute. rolleyes.gif gaila nenufotkinau pries kabinant,tai imesiu tik kelis.puosem visa seimyna wub.gif
user posted image
Dukryte jau spejo egle nuverst,tai sitam nabageliui koja nuluzo. biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prikepiau viena partija. O jau namai kaip kvepia wub.gif
user posted image
Cia receptukas:
2 tryniai
1 kiausinis
50 gr sviesto
500 gr. miltu
200 gr. cukraus
200 gr. medaus
1 a.s. sodos
2 v.s. grietines
2 a.s. prieskoniu.

Visa darymo eiga kaip visu, tik padaryta tesla dejau i saldytuva keletui valandu.

Toks klausimas. O jeigu dar idejus kakavos, na kad spalva butu tamsesne, idomu ar skonis lb stipriai pasikeistu? g.gif

Db einu Nerytes sausainiukus studijuoti
Atsakyti
kiek daug cukraus ir medau ohmy.gif ...
o jie gaunasi kieti? ir ar labai kyla, nes reikia recepto ant eglutės, kad tiktų puošti smile.gif
iškepiau vieną porciją pabandymui, pagal Cypciuko receptą, skanu - aš iš orkaitės traukiu, o vaikas iš bliudo tiesiai stovėdamas su puodeliu pieno biggrin.gif...
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2009 11 30, 16:44)
i,labai skanus gavosi,dar tokiu neesu kepus.

reiks ir man pamegint biggrin.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 11 30, 18:54)
minksti? tai kad kieti bea meduoliai...

tai tikrai bea kieti meduolia.. bet vistiek as juos jau turb8t kokius keturis metus kepu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 11 30, 20:28)
Man gavosi kieti,bet sakau gal perkepiau  g.gif .Dabar bandysiu Nerytės recepta  biggrin.gif

neperkepei wink.gif

Jei kepsi - lauksiu Tavo nuomones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 30 lapkričio 2009 - 21:32
[quote=Kettim,2009 11 30, 20:28]
kepiau dangiska duonele is 4 temos pirmo puslapiu,skonis tikrai dangiskas. wub.gif


Susidomejau ir as dangiskaja duonele.Tik klausimas iskilo,o kas yra marcipanine mase unsure.gif Ten i recepto sudeti ieina ax.gif


Atsakyti
[quote=sielio,2009 12 01, 00:13]
[quote=Kettim,2009 11 30, 20:28]
kepiau dangiska duonele is 4 temos pirmo puslapiu,skonis tikrai dangiskas. wub.gif
Susidomejau ir as dangiskaja duonele.Tik klausimas iskilo,o kas yra marcipanine mase unsure.gif Ten i recepto sudeti ieina ax.gif
[/quote]
as gyvenu norvegijoje,radau prie konditeriniu prekiu,tokia kaip desra. biggrin.gif jos sudetis -malti migdolai,cukraus pudra ir vanduo.
ir lietuvoj turetu but prie konditeriniu prekiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
kepiau obuolių aguonų japonišką nu tai net nežinau..toks savotiškas jis man..
Atsakyti
[quote=sielio,2009 12 01, 01:13]
[quote=Kettim,2009 11 30, 20:28]
kepiau dangiska duonele is 4 temos pirmo puslapiu,skonis tikrai dangiskas. wub.gif
Susidomejau ir as dangiskaja duonele.Tik klausimas iskilo,o kas yra marcipanine mase unsure.gif Ten i recepto sudeti ieina ax.gif
[/quote]

Yra ir Lietuvoj tos mases maximoj (bent jau karoliniskiu) tai ji prie visu tortu papuosimu padeta tokioj dezutei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saide: 01 gruodžio 2009 - 09:02
radau rusaičių forume tradicinio vokiško kalėdinio varškinės tešlos pyrago receptą,kurį reikia brandinti kelias savaites (panašiai kaip tą vaisinį,tik nelaistant brendžiu) .kelios forumietės jau iškepė ir įvertino aukščiausiu balu thumbup.gif pati irgi ruošiosi kepti ant dienų rolleyes.gif kol kas į dedu nuorodą rusiškai.vėliau surašysiu vertimą jei kam bus įdomu mirksiukas.gif
kalėdinis varškės keksas (Quarkstollen) - žiūrėkit Lukerja postą
ir dar panašus,bet su aguonų įdaru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 01 gruodžio 2009 - 09:49
QUOTE(saide @ 2009 12 01, 09:01)
Yra ir Lietuvoj tos mases maximoj (bent jau karoliniskiu) tai ji prie visu tortu papuosimu padeta tokioj dezutei.

Aciu.Bandysiu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Vis dar ieškau glaistų rec. tai vakar perskaičiau,kad į tą patį, jau mūsų taip gerai žinomą glaistą iš pudros ir baltymų , įspausime kelių spanguolių sultis,tai glaistas pataps ružavos spalvos.

Kiek visokių kepinių gausybė,ir visus norisi išsikepti kalėdom,ir meduoliai ir sausainiai,šimtalapiai,kitoke pyragai,tai kur čia žmogas viską bepadarysi ir iškepsi. bigsmile.gif
Atsakyti