Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher Price sūpynės

laba diena. niekaip negaliu apsispresti kokia supynes pirkti mazems savo... aisku noreciau kazko is FP,nes si firma man patinka,bet info tiek daug,kad pasimeti..
man reiketu kad butu gulima ir sedima padetis,nezinau ar labai avarbu kiek yra supimo greiciu ir dar domina,ar jusu vaikuciams maloniau suktis pirmin ir atgal ar i sonus ???
buciau labai dekinga uz info,domina viskas blush2.gif

va mastau tarp siu prekiu:
http://www.jusuvaiku...h...=1&Itemid=1

http://www.fisher-pr...pcat=b_babygear

http://www.fisher-pr...pcat=b_babygear
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Mes turim Rainforest (pirma jusu nuoroda), labai patenkinti, neisivaizduoju kaip be ju butume ax.gif kedute sukasi, tai vaikas gali i prieki ir atgal suptis, ir i sonus, jau kaip patiks bigsmile.gif Vienintelis minusas mum buvo, kad nebuvo adapterio, reikejo elementus pirkt, o ju reikia 4, Philipsai kainavo 10 lt, tai savaitei neuzteko, Energizer menesiui, tai vyras pats dabar padare ta adapteri, tai jungiam i rozete thumbup.gif nors nuorodoj ziuriu yra laidas g.gif vietos nemazai uzima, bet mazius tai kaip ponas supasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 30, 04:05)
Mes turim Rainforest (pirma jusu nuoroda), labai patenkinti, neisivaizduoju kaip be ju butume ax.gif  kedute sukasi, tai vaikas gali i prieki ir atgal suptis, ir i sonus, jau kaip patiks bigsmile.gif  Vienintelis minusas mum buvo, kad nebuvo adapterio, reikejo elementus pirkt, o ju reikia 4, Philipsai kainavo 10 lt, tai savaitei neuzteko, Energizer menesiui, tai vyras pats dabar padare ta adapteri, tai jungiam i rozete  thumbup.gif nors nuorodoj ziuriu yra laidas g.gif  vietos nemazai uzima, bet mazius tai kaip ponas supasi biggrin.gif

jau ne pirma karta girdziu kad sitos supynes maziukams patinka...
as klausiau pas pardaveja,tai sake yra laidas,gal cia jau naujesni modeliukai eina su laidais g.gif
Atsakyti
Sūneliui nupirkom Swing'n Rocker, labai patinka vaikeliui thumbup.gif . Yra du greičiai, daugiau kaip ir nereikia. Žaisliukų kaba tik du, bet jam labai patinka. Man patogios tuo, kad galima nešioti po visą namą, lengvai nusiima nuo rėmo. Be to yra 3 naudojimo variantai: supynės, galima nusiimti ir atremti, tada gausis gulima padėtis, be to galima padaryti supamą krėslą. Jis jau iki 18 kg, tai tikiuosi ilgai tarnaus.
Atsakyti
Gal, net nezinau.
Mes tai jau kokius 2 menesius supames smile.gif Man tos mazos supynes patinka irgi, jas kartu galima pasiimti, susilanksto, situ tai jau nepasiimsi schmoll.gif bet mazos iki 9 kg, o sitos tipo 11,3 , musu vaikas nemazas, tai didesnes pirkom ax.gif
Atsakyti
Mes turime FP papasan, super dalykas. thumbup.gif Vaikiukas musu rankinukas, tai nors siokia tokia pagalba mamai. Jam labai patinka . O elementus nusipirkom pakraunamus ir pakroveja, supames gan daznai tai uztenka pakraut panasiai kas 10 dienu. Gaila kad tik iki 9 kg, nes mes gimem dideli ir greit nebetilpsim. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 02 gruodžio 2009 - 14:29
Labai fainos va tokio chicco supynes:
http://www.prekesvai.../lt/product/469

Yra net mamos sirdies duziu garsai, daug muzikeliu, svieseliu thumbup.gif
Atsakyti
Supynėms sėdima padėtis nereikalinga schmoll.gif Mano vaikui jau šeši mėnesiai ir jis dar pats nesėdi, tad supasi tik gulimoj, pusiau gulimoj padėty. Taip sveikiau nugarytei. Jei jau renkatės supynes, tai žiūrėkit, kad vaikas jose patogiai gulėtų, nes būtent tą jis darys pirmus šešis mėnesius. O dauguma supynių, kaip pastebėjau neturi gulimos padėties, tiesiog pats krėslas pasiverčia ir tada kūdikis jose guli toks susispaudęs, sukritęs. Nesidomėjot, kodėl reklaminėse supynių nuotraukuose nefotografuoja naujagimių g.gif a?
Atsakyti
mes turime FP rainforest, tavo pirma nuoroda, mums labai patinka, vaikui pasaka, labai pravercia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 11 26, 09:35)

va pas mus tokia thumbup.gif
Atsakyti
norėčiau atnaujinti temą, o kurias FP supynes galima naudoti kaip gultuką.. nes dauguma jų didelės, tai nepasitampysi visur, ar tik taip atrodo?
Atsakyti