Įkraunama...
Įkraunama...

neisaiskintos kilmes skausmas

trumpai..
antra savaite jauciu nevienodo stiprumo, bet labai nervinanti skausma.. skauda tarpa tarp 2,3 dantu virsuje ir apacioje ir 4 virsuje (tarpa, nes danties nera), jautru silumai, menkiausia temperaturos kaita sukelia dideli skausma.. stomatologe niekuom nepadejo.. sian buvau pas odontologa- chirurga, padare rentgena- nieko nerado.. schmoll.gif blink.gif
liepe gert nuskausminamuosius ir tiek... o man vis tiek neaisku KODEL SKAUDA???? verysad.gif
Gal kazkam panasiai buvo?
Nepykit, bet nk panasaus temose neradau..
p.s.: ...gal nelb risliai nupasakojau, skausmas smegenis uzgule.. nimesil'is kazkaip nelb padeda umn.gif gun_rifle.gif , bet labai laukiu komentaru.. blush2.gif
Atsakyti
Gal koks trisakio nervo uzdegimas? Nes skausmas eina per visa zanda, dantis...
Atsakyti
gal... blink.gif
nebezinau... verysad.gif
gal man cia reik tada pas terapeuta kreiptis...???
Atsakyti
QUOTE(Oreste @ 2009 11 27, 21:45)
gal man cia reik tada pas terapeuta kreiptis...???

Užjaučiu dėl skausmo console.gif O gal į kitą (naują) odontologą?
Beje, radau temą (gal bent kiek pagelbės): Ką daryti, kai "dega dantų nervai"?

QUOTE(Oreste @ 2009 11 27, 16:55)
Nepykit, bet nk panasaus temose neradau..

Bet dėl to nereikėjo kurti naujos temos (kas būtų, jei kiekvienam klausimui kurtumėm po naują temą?) - galima buvo paklaust šioje, šioje ar šioje temoje ax.gif
Atsakyti
pripazistu kalte.. blush2.gif 4u.gif, tiesiog, kai nepakeliamai skauda nebezinai kur detis... verysad.gif
ir manau, kad teisingiausia kitu atzvilgiu butu tiesiog panaikinti tema...
o kol ji dar egzistuoja si ta papasakosiu..
uzvakar pabaudau su tragisku ausies skausmu, o prie priekinio danties net prisiliesti negalejau ... cray.gif
uzsidejau ant ausies kompresa, nes jau tikrai maniau, kad man trisakio nervo uzdegimas- draugei buvo, tai ji pasigyde kompresais) o sian ryta pabudau ir negaliu atpazint saves- BURUNDUKAS! skausmai ties nosim traaagiski... blink.gif
nulekiau i zalgirio ligonine islaukiau kokias 1.30 h, dingo elektra reikia laukt.. parlekaiu namo arbatos isgerti.. tada daruges dede sako tau gali but sinusitas, jei nosi skauda, tada i lazdynus ten padare rentgena- israse siuntima i zalgiri, vel i zalgiri ten pralaukem dar 2h, pagaliau patekau pas gydytoja, pasiseke , gydytoja labai kompetetinga, kantri ir profesionali.. taigi, pasirodo, man 2 dantis cia tiek bedos pridare, taisytas pries n metu poliklinikoje.. taigi uzsalde, prapjove , idejo drena... dbr sedziu visa aptirpus... kol kas dar nk nejauciu, bet nervina, kad lb kraujuoja..
tai, vat... israse antibiku, tai dbr tikiuosi , kad nustatcius priezasti, gydymas bus sekmingas... ax.gif
p.s.: lazdynu ligonines darbuotoju kompetencijos net neminiu, nes karta ten patekus grizti tikrai nesinori.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oreste @ 2009 11 29, 17:15)
tiesiog, kai nepakeliamai skauda nebezinai kur detis... verysad.gif

Viskas suprantama console.gif
manau, kad teisingiausia kitu atzvilgiu butu tiesiog panaikinti tema...

Kol kas šis skyrelis neturi moderatorės, tad ir tvarką bandom pačios palaikyt ax.gif
uzvakar pabaudau su tragisku ausies skausmu, o prie priekinio danties net prisiliesti negalejau  ...  cray.gif

nulekiau i zalgirio ligonine islaukiau kokias 1.30 h, dingo elektra reikia laukt..

Nieko sau blink.gif doh.gif Laikykitės 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Turiu naujienu...
deja, bet nekokiu... verysad.gif
sian man pragreze priekini danti ir istrauke nerva.. cry.gif
dbr sedziu su skyle ir po lupa ir danty.. ech...
bijojau , kad islups danti, o dbr vis tiek liudziu, nes turejau grazius priekinius dantis, sypsausi placiai ir matosi net kruminiai, o dbr net nenoriu pagalvoti, kaip bus kai vianas priekinis patamses... blink.gif cry.gif
Saugokite dantis ohmy.gif prisiminiau, kad as pries kokius gal puse metu gavau per priekinius dantis bezaisdama su lelium (svetimu) , tai vat gydytoja ir sake, kad cia man nuo kazkokios traumos... cray.gif
Atsakyti
Nebūtinai dantis patamsės. O jei patamsės, puikiai galima išbalinti dantį iš vidaus po to, kai užplombuojamas kanalas.
Sveikit greičiau ir neliūdėkit dėl to vieno dantuko! Sutvarkys jį ir bus gražus kaip iki šiol bigsmile.gif
Atsakyti
dekui, uz palaikyma 4u.gif
Turiu dar klausimeli.. blush2.gif
Ar nuo to kaip man dbr ta danti sutvarkys ir kokias medziagas panaudos priklauso ar jis pakeis spalva? unsure.gif
Nes siaip siuo metu gydausi uzdegima poliklinikoje po to reik uzsirasyt pas stomotologa ir susitvarkyt kanala..
bet as mastau, gal geriau privaciai ji susitvarkyti... bet cia vel gi naujas galvos skausmas... doh.gif
masciau apie antakalnio odontologijos klinika.. bet klausimas ar mane apskritai kas priims jau su skyle is poliklinikos g.gif blink.gif
Atsakyti
Priklauso danties spalva nuo kanalo išvalymo kokybės, naudojamų plombinių mendžiagų ir kanalo plombavimo kokybės.
Jei danties pulpa ("nervas") miršta pats, suirę audiniai gali nudažyti dantį. Bet tokiu atveju dažniausiai padeda, kaip ir rašiau, vidinis balinimas.
Priims su atviru dančiu gydyti, manau, nes šiais krizės laikais pacientų pertekliumi gydytojai nesiskundžia mirksiukas.gif Reikia tik, kad priimtų kuo greičiau, nes kuo trumpiau dantis bus atviras, tuo geriau.
Atsakyti
hm... g.gif
man poliklinikoje sake, kad su ta skyle turesiu vaiksciot tol, kol praeis uzdegimas.... unsure.gif
Atsakyti
sveiki,

as irgi su klausimu ,kuris kankina ,jau beveik menesi. Zodziu pries 12metu buvo deti 4 kruminiai dantys, metalo keramikos vainikeliais, vienas man nuluzo pakeite kitu db .Pries tai padare dar higiena . ir vis kazkoks keistas maudimas kartais ir tvinksejimas trumpam buna ,bet man kur yra tik uzmauti dantys ,metalo keramikos ant kruminiu dantu... paklausiau protezuotojo kuris dejo db neseniai nauja vainikeli, sako nezino kas galetu but ,tokio atvejo nebuve jam . tai kaip man zinot ??? blink.gif sako gal tau alergija metalui tipo chrom -kobaltui , bet alergija lyg ir kitaip turetu pasireiksti,butu paburkusios dantenos,bet nieko. kazkur klinikose yra kazkokia labaratorija kur issitirt galima del metalu ,gal kas zino ? ir tas maudziantis skausmas tik kai nevalgau ,issivalius dantis ,ramioj busenoj pasireiskia ... g.gif
gal kam yra tokiu atveju buve?
Atsakyti