QUOTE(Pandulia @ 2009 11 29, 15:43)
Gal kuri turite PlayDoh kurybini rinkini Dantistas ? Ar verta pirkti ?
Na tokio neturim, bet turim daktaro toki:

Dvejojau tarp dantisto ir aštunkojo nugalėjo aštunkojis

Man jis toks mielas beje begale Jūros gyvūnų nulipdyt galima
Man kažkaip aštunkojije daugiau leidžiama fantazijai reikštis
Kalbu iš patirties, nes turim šreko galvą tokią pat kaip dantisto, tai labai sunkei tas liežuvis manajam lenda ir tie dantukai įsistate iškrenta nu vien žo
Če ne reklama

Man jis toks mielas beje begale Jūros gyvūnų nulipdyt galima

Kalbu iš patirties, nes turim šreko galvą tokią pat kaip dantisto, tai labai sunkei tas liežuvis manajam lenda ir tie dantukai įsistate iškrenta nu vien žo

Mes turejom dantista. Norejo mano vaikinas jo labai, bet kai gavo tai zaide mazai
Lipdomosios mases dangteliai sunkiai darinejosi, tai pabuvusi atviram indely ta mase po savaiteles eme kieteti. Nulipdyti dantys nesilaike jiem skirtose vietose - krito. Zodziu, daugiau pinigu tokiam niekniekiui tikrai neisleisciau
Gal mergaites kruopstesnes, joms labiau tiktu toks rinkinys. Maniskiui jis nepasiteisino

Gal mergaites kruopstesnes, joms labiau tiktu toks rinkinys. Maniskiui jis nepasiteisino

QUOTE(miix @ 2009 12 17, 23:11)
Mes turejom dantista. Norejo mano vaikinas jo labai, bet kai gavo tai zaide mazai
Lipdomosios mases dangteliai sunkiai darinejosi, tai pabuvusi atviram indely ta mase po savaiteles eme kieteti. Nulipdyti dantys nesilaike jiem skirtose vietose - krito. Zodziu, daugiau pinigu tokiam niekniekiui tikrai neisleisciau

Turėjom PlayDoh plasteliną, teko jį po kokio mėnesiuko išmesti, nes mažė vis palikdavo atidarytus indelius, ir plastelinas sudžiuvo

QUOTE(JUSTITIA @ 2010 03 23, 14:49)
Turėjom PlayDoh plasteliną, teko jį po kokio mėnesiuko išmesti, nes mažė vis palikdavo atidarytus indelius, ir plastelinas sudžiuvo 

jau aš nesuskaičiuoju, kiek mes kartų pirkom to plastelino...ir palieka pažaidęs, o tas tuoj sukietėja

Keliu tema aukštyn
Maniškis taip užsimanė, jog vardina visus rinkinukus iš eilės kurių norėtų
. Gal pasidalinsit patirtim, kurie rinkinukai įdomesni. Ar verta apskritai pirkti?

Maniškis taip užsimanė, jog vardina visus rinkinukus iš eilės kurių norėtų

"Maistą" su PD labai gamino
, paskui ant lėkštelės ir mamai "valgyti"
. Visą aparatą sausainiams gaminti, visokių formelių, indelių prisipirkom
. Netgi labai pasiteisino. Tik dabar jau stovi nebenaudojami, gal nusibodo, o gal tiesiog išaugo