Labas mamytes,
gal yra cia mamyciu auginanciu vaikucius su raumenuku ligom. butu gerai pasidalinti patirtim ir informacija. kai mes kartu esam stipresnes.
Galbut nelabai kas zino kas tai yra. liaudiskai tariant tai kai yra silpni ramenukai, zemas raumenu tonusas ir raumenukai nyksta. cia trumpai.
Labas , mano sūnus serga raumenų distrofija , noreciau susirašyti su mamytemis
turinčiomis panašiu problemu.
QUOTE(beatričia @ 2010 01 20, 11:26)
Labas , mano sūnus serga raumenų distrofija , noreciau susirašyti su mamytemis
labas

mano suneliui taip pat diagnozuota raumenu liga, o tiksliau -igimta raumenu patologija arba miopatija; problemyciu turime nuo gimimo ....

Papasakokit apie save, savo dziaugsmus ir problemas, jei norit cia, jei ne- galim bendraut asmeniskai

АЛАНИН является важным источником энергии для головного мозга и центральной нервной системы. Необходим для поддержания тонуса мышц
Cia daugiau ir apie kitas amino rugstis, reikalingas raumenims:
http://www.brainmed.ru/section21/r29
Yra rinkoje kruva maisto papildu, kur yra sios aminorugstys. Papildai nesiskaito vaistais ir gydytojai ju neskiria. Bet jie manau turetu padet.
Cia daugiau ir apie kitas amino rugstis, reikalingas raumenims:
http://www.brainmed.ru/section21/r29
Yra rinkoje kruva maisto papildu, kur yra sios aminorugstys. Papildai nesiskaito vaistais ir gydytojai ju neskiria. Bet jie manau turetu padet.
matau, kad mamytes nedrista bendrauti, nors tikrai yra ka aptarti
. Sunku spresti del ko....
Tiesiog pabandymui atidariau google grupele labai graziu ir musu vaikuciams tinkanciu pavadinimu nendrele, kuri pasiskolinau is kadaise egzistavusio labai gero virtualaus zurnalo
, deja nebeegzistuojancio. Taigi, siulau tokia labiau uzdara alternatyva siai musu temelei, prasom junkites
, bet tikrai nekvieciu issikraustyt is sio forumo

QUOTE(Sviesioji @ 2010 02 07, 22:21)
Tai ne panaceja, o zymiai maziau istirta ir zymiai pavojingesne procedura nei skiepas nuo kiauliu gripo

perspejimas
galimos pasekmes
QUOTE(kosemalose @ 2010 02 08, 02:17)
tad buk maloni, jei jau dedi link'a - 'uz', tai nepamirsk ir 'pries' :
Kai ieskau ka nors sau ir randu, ka idomesnio del kitu ligu, tai idedu i tas temas. Uzima man keleta sekundziu. Bet deja, tingiu ieskot tiek daug info, kurios man nereikia.
Labas mamytes,
va kokia as begede paskelbiau tema o pati nesilankau.
Ziuriu gretos jau pilpdosi. Kosemalose ka tai reiskia
,,bendraujam kolkas" as manau bent is mano puses aisku bendrausim ir toliau.
oi mes kaip ir kosemalose tiriames. bet kol tiriames lankomes reabilitacijose. vai kaip tik baigem kursa. dabar mano mazius pasigavo kazkokia zoraza tai lengvai sirguliuojam.
rasykit mamytes. juk kartu bus lengviau.
jei kas norit bendrauti asmeniskai tai rasyki man i az. galim ir pasidalinti kontaktais.
va kokia as begede paskelbiau tema o pati nesilankau.

Ziuriu gretos jau pilpdosi. Kosemalose ka tai reiskia

oi mes kaip ir kosemalose tiriames. bet kol tiriames lankomes reabilitacijose. vai kaip tik baigem kursa. dabar mano mazius pasigavo kazkokia zoraza tai lengvai sirguliuojam.
rasykit mamytes. juk kartu bus lengviau.

QUOTE(lukrista @ 2010 02 10, 19:51)
Kosemalose ka tai reiskia
,,bendraujam kolkas" as manau bent is mano puses aisku bendrausim ir toliau.