Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai

QUOTE(escoma @ 2014 03 14, 21:54)
Mes tai naudojam 100 proc naturalius, be jokios chemijos lasisu taukus is Norvegijos. kas patinka, kad jie apelsinu skonio kramtomi, tai ir mano maziukas juos valgo, nes nuo kitu iki vemimo purtydavos. Jie polarol firmos, apelsinu skonio


be jokios chemijos, o apelsinų skonis turbūt iš tikrų apelsinų smile.gif

Mamos gal galit paaiškinti, kas tas yra per delta-6-desturase (D6D) fermentas, kurio dėka iš omega-3 yra sintetinamos riebalų rūgštys? Nuo ko priklauso jo kiekis organizme? Nes jeigu jos normaliai sintetinamos, tuomet vietoj žuvies taukų galima tieisig naudoti tam tikrus aliejus ,taip išeina.
Tiesa nekalbu apie vit D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 06 balandžio 2014 - 17:30
http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Atsakyti
Mes visa seima geriam kramtomas minkstas lasisu kpsules, nera to nemalonaus skonio, pirkom norvegijoj Polarol
Atsakyti
Musu seima pradejo naudoti Zinzino balance alieju ( zuvu taukai su alyvuogiu aliejumi). As siuo produktu patikejau, jauciu energijos antpludi, pagrazejo oda. Parodziau pediatrei, tai sake ir vaikams duoti ( vienam 4, kitam dar nera metu). Mano vyrui pernai diagnozavo baltme, po dvieju men vartojimo viena plemas isnyko, kitas pradejo mazeti. Gal dar kas vartojate si alieju, butu idomi jusu nuomone.
Atsakyti
as perku moler be jokio skonio, bet irg pradejau dvejoti ar nera nepageidaujamu priedu... juk dabar ir zuvys nera "svarios"
Atsakyti
QUOTE(asdaiva @ 2014 10 30, 10:30)
as perku moler be jokio skonio, bet irg pradejau dvejoti  ar nera nepageidaujamu priedu... juk dabar ir zuvys nera "svarios"

Kiek zinau moler is zuvu kepenu gaminami. O kepenyse kaupiasi visi blogiausi dalykai...
Atsakyti
Tikrai sutinku kad Balance oil labai puikus produktas. Pati vartoju ir vaikams duodu.
Atsakyti
Mūsų visa Šeimyna taip pat naudoja Balance Oil. Labai džiaugiamės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivix: 20 lapkričio 2014 - 22:06
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2014 10 30, 12:28)
Kiek zinau moler is zuvu kepenu gaminami. O kepenyse kaupiasi visi blogiausi dalykai...

Tada nei žuvų taukų,nei žuvies vartoti nerekomenduojama?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valpurgija @ 2014 12 04, 20:49)
Tada nei žuvų taukų,nei žuvies vartoti nerekomenduojama?? g.gif

Rekomenduojama, labiausiai lasisu zuvu taukai. Juk valgydami zuvi, jos kepenu nevalgote. Kepenys organizme atlieka detoksikacine funkcija, valo nuo toksinu. Toksinai i jas ir keliauja.
Atsakyti
Sveikos, pradejau dometis zuvu taukais.
Siui metu geriam eskimo kids, pres tai gerem eyeq, bet vaikams skruostai zydejo kaip burokai.Noreciau isgirsti gal dar kokiu tauju yra, kuriu, sudetis, ir kaina atitiktu?
Atsakyti
Mes irgi vartojom eyeq, bet gyd pasake, kad jame nera vitamino D. Paklauskite vaistineje zuvu tauku, kurie butu pagaminti ne is zuvu kepenu, gal pasiulys ka. Tikrai rekomenduociau zinzino balansini alieju, bet jis brangokas ir ju vaistineje nera.
Atsakyti