Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

Geriau 3 menesius Cilest, bet tiek, kiek geriau, tiek ir siaubingai pykino. Nu neistveriau ilgiau. Dabar jau trecia pakuote geriu Mercilon, tepliojo apie dvi savairtes, o kai jau turejo but normalios menesines per ta 7 dienu pertrauka, tai nesulaukiau. Vel nauja pakuote pradejau. menesiniu nera. As jau panikoj. Testas neigiamas. Bet pirksiu dar viena, itariu. Nu Melitukas kaip supratau is mano svorio kategorijos. Man gydytoja Mercilon paskyre, matydama, kad ne stirnele, tai gal tikt turetu. Bet kai paskaiciau kitu postus, kad tas Mercilonas padeda susilaukti graziu 2.gif , tai isvis panika apima. Dar metelius kaip ir neplanuociau....
O del svorio Melituk, tai man jis irgi per tuos 2 men. jau uzaugo kokie 2 kg. tik nezinau, ar kad ziema, ar kad nebemaitinant negalima sitiek esti, kiek as ryju, ar cia tas Mercilonas.
Dabar tik pradejau dietintis, paziuresiu, ar kris svoris, ar laikysis. Jei laikysis- nafik ta Mercilona....
Atsakyti
na, man irgi katik Mercilona rekomendavo... bet cia paskaicius......as tai pora metu dar tikrai tikrai nenoriu.. baisu net. Gal jus pamirsdavote isgerti kartais?
mano svorio kategorija irgi is tu didesniu. tai turejau abejoniu kai pasake kad labai mazos dozes tu hormonu. bet is kitos puses su tom didelem dozem per 2 men priaugau 10 kg. et...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydre: 26 vasario 2004 - 10:58
sveikutes,

O as jau daugiau 5 metai kaip vartoju Mercilon, na ir lyg veikia ir nieko jokiu pasaliniu poveikiu...tik mano drauge pastojo gerdama kartu su kontr. antibiotikus, nezinau kokius ji vartojo, bet as jau visaip stengiuos antibiotiku isvengt...
Beje sunku pagalvot kokios butu mano dienos be kontraceptiku...anksciau is skausmo ir apalpdavau net...Tik jau visi tie kontr.labai vitaminus visus naikina musu organizme todel patartina papildomai daugiau naudoti...bet butu idomu atrast ziniu kaip gali vitaminai itakot KT..?
Beje ar po nutraukimo KT imanoma neuzilgo pastoti?? Tiksliau po tokio ilgo vartojimo...?
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

Jau kokius metus vartoju kontraceptines tabletes Mercilon. Sako, jose mazhiau hormonu. Ka jus apie jas manote? Gal kas irgi jas vartojate?

Kol kas jokiu pašalinių poveikių nepastebejau, išskyrus maudimą krūtyse.

Laukiu Jūsų nuomoniųsmile.gif

Atsakyti
Geriau gal pusmeti, pirma menesi galva labai skaudejo.Krutys padidejo gal vienu dydziu, svorio priaugau 3kg.O visu nemaloniausia, kad visiskai nebesinorejo smileysex.gif.Teko keist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkar: 02 lapkričio 2005 - 20:45
maudima krutyse ir as jauciu kartais g.gif o svarbiausia blogybe tai kad noro ner schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Man jos visiškai netiko. Maudimas krūtinėje, nesiliaujantis skausmas pilvo apačioje, o galiausiai kraujavimas... ir per tas dienas kai KT gėriau ir kai savaitės pertrauką dariau blink.gif
Atsakyti
as geriau mercilon, nebuvo jokiu tepimu, jokio galvos skausmo, tik va svoris paaugi siek tiek, meciau- viskas atsistate sokiai.gif va draugei taj mercilon pats tas... jei nera jokiu problemu..
Atsakyti
As geriu jau 6 metus mercilon. Is pat pradziu jokiu salutiniu poveikiu, paskui lyg noro neliko, dabar beveik visai jo nera doh.gif , ir dar vienas dalykas, kad visokiu odos berimu atsirado, tai dabar nezinau, ar cia nuo KT, ar nuo kazko kito. Bet jau greitai po 3 men. mesiu, nes planuosim nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi geriu tuos nuodus Mercilon (manau, visi KT - nuodai). Siaip viskas ok, man jie tinka, BEt yra veinas BET: lytinis potraukis sumažėjęs, tik neaišku, ar čia nuo to mercilono ar siaip nuo pasikeitusių gyvenimo aplinkybių ir rūpesčių gausos... g.gif
Atsakyti
as vartojau mercilona, nebegeriu, nes atsirado nemaza problema - beveik tris menesius neprakvepavau pro nosi ph34r.gif tyriausi nuo alergijos, nieko nerado,paskui kai pasakiau kad vartoju kt- pasake mesk ir ziurek, turi atsigauti kvepavimas...ir tikrai-jau 10 dienu kaip negeriu kt-pradejo nosis atsikimsti blink.gif
o ir noro buvo nulis sad.gif ,krutine sujautrejus kasdien ir siaip kazkokia aptingus, neturinti energijos tapau begeriant kt...nebenoriu tokia buti fear.gif

nenoriu ir pastoti, nelabai traukia ir prezervatyvai... doh.gif ka daryt? wacko.gif
Atsakyti
sveikos, na as geriu mercilona jau keli metai. salutinio poveikio kaip ir nepastebejau. geriau pries nestuma, po to men negeriau, nes suplanavom leliu. o dabar vel sekmingai juos geriu. thumbup.gif
del noro lyg ir normaliai, vis dar noriu clap.gif smileysex.gif gal kiek maziau, bet dar pakankamai... wub.gif
Atsakyti