Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Vilma Dauderienė

QUOTE(dzemute @ 2010 12 28, 17:19)
paskutinius postus kai paskaiciau tai dvejot pradejau, tai kur rast gera ginekologe, kuri ir gimdyma priimtu ir gerai priziuretu


Man ji dare cezario operacija ir nestuma priziurejo. Man patiko, viskas buvo gerai. Tiesa man turejo buti planine operacija bet pradejo begti vandenys tai teko daryti anksciau. Atvaziavo ir greitai viska organizavo nezinau net jeigu buciau nesitarus kada mane operuotu, nes personalas neskubejo doh.gif , o gimdyti paciai buvo negalima, o gimdymo veikla tai eina.
Manau kad apskritai surasti gydytojos kuri patiktu visiems neimanoma, taip pat kaip ir zmogus vieniems patinka kitiems ne. O kad gydytojai nekelia ragelio ir neatvaziuoja tai daug istoriju girdejau.
Linkiu sekmes gerai pasirinkti ir lengvo leliuko gimimo smile.gif
Atsakyti
Pas sia gydytoja lankausi jau su antru nestumu, esu labai patenkinta prieziura. Patinka konkretumas, tai kad negasdina be reikalo. Pirmas nestumas buvo lengvas, tai ir keliavau daug, ir siaip aktyviai laika leidau, zodzoi dariau ka norejau ir ji nieko nedraude. I pabaiga iskilo gresme prieslaikinio gimdymo, tai liepe pristabdyti tempa, bet nors streso nevare kaip buna su kitom, kad prigasdina, ir isvis bijai pasijudint po to. Norejau ir gimdyt pas ja, bet ta savaite kai numatyta mano data buvo, ji butu negalejusi, tai ir nesitariau. Susitariau su kita, bet ir ji neatvyko, galiausiai gavosi kad po gimdymo rimtu komplikaciju apturejau. Tada jau vel pas Dauderiene pagalbos kreipiausi.
Dabar antras nestumas, nuo pat pirmu dienu komplikuotas, bet stai jau persiritau i antra puse ir esu pilna optimizmo, nes zinau kad patikimose rankose. Si karta ko gero pas ja ir gimdysiu, tik dar nesnekejome apie tai. Nors labiausiai noreciau BAK'e gimdyt, nes per pirma gimdyma ir po jo tiek problemu apturejau, kad net dabar su siaubu prisimenu valdiska ligonine.
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2009 12 23, 23:51)
Tai tokia nemaloni situacija

Aš pas šią daktarę gimdžiau prieš beveik 3 metus. Man ją rekomendavo draugė, kuriai būtent ji paskutinėmis savaitėmis nustatė sėdimą vaikelio padėtį, paskyrė planinį Cezarį ir viskas buvo laaaabai gerai smile.gif todėl pas ją privačioj poliklinikoje lankiausi nuo pirmo vizito. Dėl gimdymo tariausi, ji iškart atvirai pasakė, kad ne darbo valandomis nenorėtų važiuoti, susitarėm, kad atsilyginsiu. Paskutinėm savaitėm vis važinėjau į Antakalnį apžiūrai, po vienos tokios apžiūros ir nutopinau tiesiai į gimdyklą biggrin.gif jos darbo valandos baigėsi, bet ji visą gimdymą pasiliko su manim. Mokėjom oficialiai į kasą ir dar jai atsidėkojom. Po to kasdien ateidavo į palatą (palatos gydytoja į mus net nepažiūrėjo....) man buvo komplikacijos, tai tik jos dėka man buvo iškviestas neurologas, vėliau ji man suorganizavo konsultacija pas geriausią Lietuvos neurologą ir pas specializuotą masažistę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na aš ir lankiausi privačioje klinikoje bei gimdžiau pas šią daktarę pirmąjį sūnutį - gimdymą ji man "paorganizavo" kartu su drauge_lija... gathering.gif nors, kaip įtariu, dar ne visai laikas buvo...matyt, kad linksmiau būtų ir jai dukart nereiktų važiuoti priiminėti mažiukų... lotuliukas.gif Šiaip, tikrai nieko blogo apie daktarę pasakyti negaliu, nes viskas buvo sklandžiai: ir gimdymo palata jau laukė, kai nuvykau vakare gimdyti (ryte "pakrapštė" mane AK apžiūros metu ji mus, pavakare dar skambino paklausti, ar dar negimdau, tada dar negimdžiau, o po pusvalandžio jau nubėgo vandenys lotuliukas.gif ), o daktarė karts nuo karto ateidavo į palatą sąrėmių metu (ir žinau kur ji buvo tuo metu.... gretimoje palatoje... lotuliukas.gif ), o gimdymo metu - buvo nuolat šalia, pati susiuvo, ir aplankė palatoje gimus mažiukui kartą. Nei per griežta, nei per daug atlaidi. Bet, manau, čia nuo žmogaus priklauso, ar sutaps charakteriai, taip sakant. Kadangi tai buvo pirmas nėštumas - tai visur norėjosi pačio pačiausio, o štai antras mažiukas gimė nesitarus ir lankiausi valstybinėje įstaigoje... Pagailėjau pinigėlių ir vietoj to nupirkom berniukams šio to reikalingesnio... Bet čia gerai, kad viskas sklandžiai ėjosi, nes valstybinėje įstaigoje buvo tik vienas echo viso nėštumo metu, o apžiūra ir elementari... unsure.gif Taip kad visos renkasi pagal galimybes ir norus.
Atsakyti
Labai seni atsiliepimai, tad keliu temą į viršų. Gal pasisakys pastaruoju metu gimdžiusios ar planuojančios gimdyti pas šią gydytoją.
Atsakyti