Sveikos
Elemis gerbejos, jungiuosi ir as i jusu gretas, Milmar paviliota

Nesu bandziusi sios kosmetikos, bet jau kuris laikas degiau noru kazka isbandyti, ir siandien uzsisakiau kelias priemones:
Elemis Papaya Enzyme Peel
Elemis Exotic Cream Moisturising Mask
Tri - Enzyme Resurfacing Facial Wash
Keliu dienu begyje tureciau gauti ir isbandysiu. Jiegu patiks, tada bandysiu po truputi pirktis viska is
Elemis
Tik man dar iskilo keletas klausimu, jeigu kas uzsuks i sita tema, parasykit nuomone.
1. Del Enzyme serijos, dabar tik pastebejau, kad ant pakuociu raso Anti-Ageing, o man bus 26 tik, ar ne per anksti tokia serija naudoti?
2. Kiek suprantu paskaicius tema, kad naudojant sitas Emzyme priemones, degintis jau negalima, bet jeigu as megstu koki karta nueiti i soliariuma, labai cia butu nuodeme?
3. Try Enzyme prausiklis-nera makiazo valiktis, juo tureciau prausti jau svaru veida, ar nebutinai, ar pakankamai gerai ir jis nuvalytu makiaza
4. Kaip naudoti Enzyme pilinga? Visad esu turejusi tik su grudeliais, tokio gerio dar nesu maciusi
Ir dar parasysiu, kad esu sausiaode, oda jautresne, nuo salcio/kascio truputi raustanti

O siaip kazkokiu dideliu problemu so oda neturiu, aisku yra vienas kitas spuogelis, pasikisusiu poru

Kurios man niekaip nepasiduoda isvalomos