Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir plaučių uždegimas

sveikos merginos, norejau paklausti ,gal kam teko tai isgyventi.
siuo metu esu 14sav. nestuke.gif ir man nustate plauciu uzdegima verysad.gif Zinoma israse antibijotikus,kurie leliukui kenktu maziausiai. tad tikiuosi greit pagysim.

Gal kam yra taip buve, ir galetu pasipasakoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 12 07, 12:17)
sveikos merginos, norejau paklausti ,gal kam teko tai isgyventi.
siuo metu esu 14sav.  nestuke.gif  ir man nustate plauciu uzdegima verysad.gif  Zinoma israse antibijotikus,kurie leliukui kenktu maziausiai. tad tikiuosi greit pagysim.

Gal kam yra taip buve, ir galetu pasipasakoti blush2.gif

sveika, o kokius tyrimus atliko nustatant plauciu uzdegima? Ka pati jautei?
Atsakyti
QUOTE(Žemuogė @ 2009 12 07, 18:00)
sveika, o kokius tyrimus atliko nustatant plauciu uzdegima? Ka pati jautei?

tyrimus g.gif atliko tik krauja ir klausesi statoskopu, nes rengenuot negalima doh.gif tuom ir pasikliove gyd.

beje as jau po vizito, ir gyd. sake jau gereja ax.gif
Atsakyti
Man irgi praeitą penktadienį nustatė plaučių uždegimą, prieš tai geras 3 sav. kosėjau, užkimus buvau, o po to ir dusinti pradėjo. Kraujo tyrimai visi rodė uzdegimą, o dar ir HGB gerokai žemesnis nei reikia. Įtariu dar ir sinusitas prisidėjo, nes galvą baisiai skauda ir sloga atsirado.
Nusipirkau prirašytų antibiotikų, bet taip dar nei tabletės ir neišgėriau doh.gif geriu homeopatinį Gelomyrtol, vitaminus, daug citrinų ir imbiero, arbatas kibirais. Na ir vis prisiekinėju sau, kad jei rytoj dar pakils temperatūra, tada jau tikrai gersiu ab. Bet įtariu vistiek neišsisuksiu verysad.gif Tiesa, mums 15 sav.
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2009 12 15, 15:59)
Man irgi praeitą penktadienį nustatė plaučių uždegimą, prieš tai geras 3 sav. kosėjau, užkimus buvau, o po to ir dusinti pradėjo. Kraujo tyrimai visi rodė uzdegimą, o dar ir HGB gerokai žemesnis nei reikia. Įtariu dar ir sinusitas prisidėjo, nes galvą baisiai skauda ir sloga atsirado. 
Nusipirkau prirašytų antibiotikų, bet taip dar nei tabletės ir neišgėriau doh.gif  geriu homeopatinį Gelomyrtol, vitaminus, daug citrinų ir imbiero, arbatas kibirais. Na ir vis prisiekinėju sau, kad jei rytoj dar pakils temperatūra, tada jau tikrai gersiu ab. Bet įtariu vistiek neišsisuksiu  verysad.gif Tiesa, mums 15 sav.

sveikute, tu nerizikuok nei savo nei mazylio sveikata. kad nebutu dar blogiau, plauciu uzdegimas tai nejuokas ir gerk antibijotikus, jie maziau vaikeliui pakenks nei pati liga negydoma unsure.gif
as geriau antibijotikus ir mes jau esame sveiki ax.gif
Atsakyti
Praeita savaite as gulejau su plauciu uzdegimu ligonineje,leido antibiotikus, kurie lyg ir nekenkia leliukui, nors mums dar nedaug laiko, bet labai tikiuosi, kad mano liga ir vartoti vaistai nebus pakenke zirniukui 4u.gif
Atsakyti
Itariant plauciu uzdegima (kadangi rentgeno nedare, nustate tik pagal krauja, kuris rode uzdegima), teko ir man paguleti ligonineje, leido antibiotikus 5 dienas. Paskui labai pergyvenau, kad nebutu pakenke mano maziukui, todel vaziavom pasikonsultuoti pas genetike. Ji nuramino, viska issamiai paaiskino, apziurejo, sake, kad viskas mums ok. Labai tikiuosi, kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
viskas ir bus gerai jusu ir musu leliukams mirksiukas.gif svarbiausia tuo tiketi thumbup.gif

saunu kad jau pasveikote
mes tai be ligonines apsejom ax.gif
Atsakyti
sweikos. vakar mane paleido is ligonines nes neturiu temp jau antra pakuote geriu xorimax 500mg ir pries tai geriau ospamox, is pradziu isklause bronchita o po to ir plauciu uzdegima... labai pergyvenu ar jie kenksmingi ir galejo mums pakenkti.. pries bronchita tai ko tik negeriau is homeopatiniu ir arbatu nuo ciobreliu iki imbiero, nuo bronchito kartu ir sloga atejo ir ausis uzgule. norejau paklausti kokius jum vaistus skyre? beje rentgeno as atsisakiau ir dar tokia daktere uzturejau jog ji man nieko nepaaiskino.. pas daktare tik pirmadieni todel jusu patarimo klausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gryta @ 2009 12 18, 22:16)
sweikos. vakar mane paleido is ligonines nes neturiu temp jau antra pakuote geriu xorimax 500mg ir pries tai geriau ospamox, is pradziu isklause bronchita o po to ir plauciu uzdegima...  labai pergyvenu ar jie kenksmingi ir galejo mums pakenkti.. pries bronchita tai ko tik negeriau is homeopatiniu ir arbatu nuo ciobreliu iki imbiero, nuo bronchito kartu ir sloga atejo ir ausis uzgule. norejau paklausti kokius jum vaistus skyre?  beje rentgeno as atsisakiau ir dar tokia daktere uzturejau jog ji man nieko nepaaiskino.. pas daktare tik pirmadieni todel jusu patarimo klausiu  unsure.gif

man taip pat rengeno nedare, net nesiule schmoll.gif o vaistukus geriau Zinnat 250g ir 500g. ir mums padejo blush2.gif

nepergyuvenk viskas bus gerai pasveiksit ir jus,o jei nepasitiki daktare tai keisk ja
Atsakyti
Sveikos, man jau 3 sav. laikosi temperatura 37.2, kosau sausai, gydytoja kazkoki siurkstu kvepavima plauciuose girdejo, bet kraujo tyrimai geri. Gerkle sake raudona, bioparoxa purskiau, bet nieko, nei gerkle praeina, nei temparatura krenta. Kazkaip neramu, kad koks plauciu uzdegimas nebutu. O ir antibijotiku gerti nesinori, 9 sav. dar tik nestumo. Ar buvo kam panasi situacija?
Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2009 12 21, 19:09)
Sveikos, man jau 3 sav. laikosi temperatura 37.2, kosau sausai, gydytoja kazkoki siurkstu kvepavima plauciuose girdejo, bet kraujo tyrimai geri. Gerkle sake raudona, bioparoxa purskiau, bet nieko, nei gerkle praeina, nei temparatura krenta. Kazkaip neramu, kad koks plauciu uzdegimas nebutu. O ir antibijotiku gerti nesinori, 9 sav. dar tik nestumo. Ar buvo kam panasi situacija?

sveika, tokia temp. nestumo pradzioj tikrai normalu, gydykis gerkle, skalauk su druska gerk daug arbatu ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti