QUOTE(agu0na @ 2009 12 13, 00:46)
noriu parodyti savo padarytą gelyčių puokštę

liko tik iškept tortą
Nuostabi puokste, tikrai, betruksta tik torto

Man labiausiai patinka, kad lapelius purpurine spalva "padulkinai" (ta vadinama "Aubergine") ir nepatingejai virs garu palaikyt. Saunuole
QUOTE(Olesta @ 2009 12 13, 09:59)
nu kažkaip nedovanotinai negausus savaitgalis

ruošiatės šventėms ar ne
Oi, Meian, kaip man vakar pritrūko drakoniuko

dublis antras tsakant, juodas miškas, Meian dengimo masė su gliukoze, aisingas, cukrinės masės gėlytės ir šį kartą vykę kiaušinių vidaus radiniai, durys šokoladinė saldainių masė, kolonos, sausainiai, bokšteliai - vafliai su įdaru, širdutės - cukrinė gėlių masė (nesupratau kokio velnio šį kartą tokia elastinga masė plyšo kišant širdutes, su pastiliažu tokių čiūdų nebuvo, bet dengimui man su gliukoze vis tiek dabar favoritė
Oho, kiek vaizdu

Ir pilies antra dubli smagu matyt

Gerai atrodo ir be drakono
Dziugu, kad mase patiko
QUOTE(kirbe @ 2009 12 13, 13:18)
Gal kas noretu pasidaryti Kaledom egluciu ir egles sakeliu is plikytos teslos?
Labai grazu ir kurybinga
As savaitgali irgi keliu rusiu eglutes jau pradejau "montuot" - nuo vafliniu iki azuriniu... sezonas, tsakant...
QUOTE(Andas @ 2009 12 13, 13:49)
tai, vat mano pirmas kūrinukas, su apdaila susidirbau visiškai, bet bent jau džiaugiuosi, kad nesukrito ir visaip kitaip gavos biskvitas
Pats tortas gavosi kiek sausokas, gal pagailėjau kremo ar ko? Turbūt, kad jo..
Pirmiausia, pamacius iskepta biskvita, is karto aisku, kad jis buvo perkeptas. Krasteliai tikriausiai buvo net traskus? Itariu, tai buvo sviesaus biskvito receptas? Sviesus biskvitas turi buti sviesus, o ne rudu pavirsiumi; biskvitas turi buti minkstas (tada, beje, geriau islaiko ir dregme), o perkepus ir skonis prastesnis. Kai dantu krapstukas, ismeigtas i biskvito viduri, dar veliasi, bet jau ne gryna tesla, o tokia beveik iskepusia, laikas isjungti orkaites kaitinima ir praverti dureles -- jis pradeda vesti tokiu budu be staigaus t-ros skirtumo ir ramiai sau baigia kepti. Cia puse atsakymo i tavo klausima del sausumo, manau...
Kitas dalykas - jei naudosi paplociu recepta, i kuri ieina sviestas ir neperkepsi, biskvitas savaime bus tinkamo dregnumo, laistyti nereikes.
Kad neiskiltu toks "pilvukas" biskvitui, pradedamas kaitinti orkaite istatyk i ja inda su vandeniu (apie skardos apsukima dregnu specialiu audiniu net nesneku, nes ji sudetingiau rasti...). Dregmes deka tolygiau ir, beje, isvengsi to efekto, kai krastai jau ima skrusti, o vidus dar neiskepes.
O siaip manau, kad tau visai neblogai pavyko.
Ypac turint omeny, kaip paprastai rasomi receptai "specialiai vyrams"
(is serijos "paimkite is saldytuvo 4 kiausinius ir imuskite i tesla... labai gerai, butent dvieju teslai ir reikejo - o tuos du, kuriuos isteskete ant grindu, ramiai isvalykite"... ai, ir dar -- i kiekviena recepta itraukiami 2 buteliai alaus "nervams nuraminti"
)
eglejk, labai idomi masinyte!
QUOTE(naitas @ 2009 12 14, 00:02)
nors tiesą sakant, galvoju, kad čia tiesiog flirtuoja tikras profesionalas.