QUOTE(lemouriukas @ 2009 12 23, 19:40)
Sveikos kepėjėlės gal galite pasakyti kiek laiko reikia plakti grietinėlę? Man ji nesiplaka nors ką

ką daryt?
Man vakar neišsiplakė 35 prc. riebumo saulės pieno grietinėlė

nesuprantu kame čia reikalas, nes žemaitijos tai išsiplaka kuo puikiausiai
QUOTE(rikke @ 2009 12 23, 22:35)
mano boruze ,braskiu sapne
Dailutė
QUOTE(Nova @ 2009 12 23, 23:38)
Merginos, rodausi ir as su savo Kalediniu tortu Pirma karta bandziau daryti sokoladines rozes
Viduje - pirktiniai biskvitai, pertepti grietineles/mascarpones/grietines kremu.
Labai skaniai atrodo tortukas
zuliaska barbė atrodo labai dailiai

antrajame torte labai patiko besmegeniai

uždengtas neidealiai, bet tie besmegeniai viską atperka

trečiajame tortuke senis šaltis atrodo kiek keistokai

kažkoks perbalęs

o paskutinysis tortikas labai mielas

jau taip gražiai susikibę už rankų tie besmegeniai

tik ant apjuosimo vietoj raudonų taškelių būčiau dėjusi mėlynus

man regis būt gražiau žiūrėjęsi
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 24, 12:04)
*nesuprantu ko niekas torų nededa?
**ai imk ir kočiok, daug ant abieju pusiu krakmolo, pabandyk, turi gautis
*
** o ką daryti, jei kočioji kočioji prisibarščius krakmolo tonomis, o keliant ant torto masė netyčia suplyšta ir reikia iš naujo kočioti, tai jau ta masė būna labai daug krakmolo "prigėrusi"