
pirmadienis
pusryčiai: grikių košė, arbata
pietūs: šv. kopūstų sriuba, kotletai su bulvėm ir naminiais marinuotais agurkais
vakarienė: parūkyti vištų sparneliai su balta mišraine
antradienis
pusryčiai: ryžių košė, arbata
pietūs: šv. kopūstų sriuba, kotletai, brandinti kepsniukai nuo sekmadienio su bulvėm ir naminiais marinuotais agurkais.
vakarienė: vaisiai, parūkyti vištų sparneliai, alus
trečiadienis
pusryčiai: avižinė košė
pietūs: troškinti kopūstai su dešrelėmis
vakarienė: jogurtas, sūreliai
ketvirtadienis
pusryčiai: kiaušinienė su dešra
pietūs: rugštynių sriuba, kepta mėsytė nuo kauliukų su bulvėmis ir raugintais agurkais
vakarienė: varškė su uogiene ir grietine
penktadienis
pusryčiai: manų košė
pietūs: bulviniai blynai,rugštynių sriuba
vakarienė: varškė su uogiene ir grietine
šeštadienis
pusryčiai: sumuštiniai su sūriu, arbata
pietūs: burokėlių sriuba, vištų ketvirčiukai kepti su bulvėm ir obuoliais
vakarienė: karšti sumuštiniai su arbata (sūris dešrytė kečiupas)
sekmadienis
pusryčiai: sumuštiniai su sūriu, arbata
pietūs: burokėlių sriuba, pangasijos kepsniukai su bulvėmis (smulkiai pjaustyti, krakmolas, majonezas, prieskoniai, keptikeptuvėje) ir morkų/česnakų salotomis
vakarienė: vištų ketvičiukai, su raugintais agurkais
IŠLEISTA:
Kumpinė dešra 400 g 4,3
dešrelės 800 g 6,76
naminiai koldūnai 1 kg 7,99
košė 3 pak 2,37
bananai 3 kg 7,44
Mandarinai 1 kg 3,54
Apelsinai 1 kg 3,15
saldainiai Extra 500 g 5,46
Ledai 2 2,68
alus 10 13,13
traškučiai 3 6,09
Bandelės 4 2,96
Sūreliai 8 4
Pienas 4l 8,16
Majonezas 1 1,89
Soda 1 1,29
Grietinė 2 3,98
Batonas 1 1,29
Duona 1 3,49
Sviestas 1 2,49
Varškė ūkininko 1 3,5
Faršas 500g 4
Parūkyti vištų sparneliai (PL) 5
Kiaušinių 30 30 vnt 11
žuvis 500 g 5
grikių dribsniai 500g 3,39
morkos 10 kg 4
viso : 128,35 lt
Tik vieno čekio MB neparnešė, tai iš atminties maždaug




Mes ir intensyviai morkas spaudėm, bet tarkius metėm

