

O šios savaitės meniu buvo toks:
PIRMADIENIS
pusryčiai: aš - obuoliai, vyras - savaitgalį keptas persikų pyragas su arbata, vaikis - sūrelis
pietūs: aš -sumuštiniai su namine sūdyta lašiša, vyras - dribsnių košės likutis, kepta sekmadienį vištiena; vaikis - dešrelės su duona
pavakariai: jogurtas
vakarienė: kopūstų sriuba, virtos bulvės, troškinto triušio likučiai, vaikis - dar ir koldūnai, karšti sumuštiniai
ANTRADIENIS
pusryčių nevalgėm
pietūs: aš - vėl sumuštiniai su lašiša, vyras - kopūstienėje virti šernienos kauliukai su bulvėm
pavakariai: persikų pyrago likučiai
vakarienė: vėl kopūstienė, sumuštiniai su lašiša ir dešra
TREČIADIENIS
pusryčių vėl nevalgėm
pietūs: aš - sumuštiniai su šlapia dešra, vyras - šernienos likučiai su bulvėm ir vakuotais česnakais, vaikis - karšti sumuštiniai ir sūreliai
pavakariai: jogurtas
vakarienė: keptos bulvės su varške arba silke, kopūstienės likučiai
KETVIRTADIENIS
pusryčiai: aš-obuoliai,vyras- duona su silke,vaikis -sūreliai
pietūs: aš -sumuštiniai su dešra ir sūriu,vyrai - vėl karšti sumuštiniai, dešrelės
vakarienė: barščiai, vyrams - kiaušiniai kepti su kumpiu, vakuoti pomidorai, man - bulvės su kefyru
PENKTADIENIS
pusryčiai: barščių likučiai,sumuštiniai su rūkyta dešra
pietūs: cepelinai akcijiniai iš šaldiklio su padažu
vakarienė: naminiai lavašo suktinukai
ŠEŠTADIENIS IR SEKMADIENIS - svečiuose

šią savaitę maistui išleidau 38lt, nes daug ko liko po vyro gimtadienio ir uošvių vizito.
PIRKINIAI
MĖSA: 10 kiaušinių (liko), šlapia dešra, koldūnai (pusė liko), pakelis dešrelių
DUONA IR KRUOPOS: perlinės kruopos (liko), 1lavašas, batonas
PIENO PROD.: 4l pieno,7 sūreliai, grietinė, varškės pakelis
DARŽOVĖS IR VAISIAI: 3morkos (liko), 2 maišeliai bulvių (kelios liko), vak. burokėliai, kekė bananų
BAKALĖJA: sultinys